reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkich,
Pisze na zielono zeby choc troche dodac barwy do dzisiejszego krajobrazu :-)
W Gdansku jest pochmurnooo, buuuuu, a fee.
Dzisiaj obiadu nie robie, jestesmy zaproszeni do przyjaciol na pogaduchy. Kumpel przyjedzie po mnie i dzieciaki i jedziemy. Trzeba troche wyjsc do znajomych bo czlowiek by zglupial tak ciagle w domu z dzieciakami:-).

Pycha - Gratuluje!!!
Iwonka - z brzusiem jakies porzadki chcialas robic????

reklama
Dzien dobry..
Myw stalismy przed 9,juz dawno po śniadanku,kawce,,treraz ja zaczelam ogarniac mieszkanko,bo mkoło 14 musze jechac do szwagrow na wieś,bo moj m tam dojedzie i zosatwiamy moj samochod u nich w garazu na cały tydzień, bo pod blokiem jeszcze by mu sie cosik stało.
No a ja zaczęłam powoli pakowanie,juz książeckzi wyciagniełam nasze zdrowia,troche ciuchow,ostatnie prania sie robią,,ło matko ile tego mam,,hehe,,jak my sie zabierzemy,,,dobrze,ze mamy combi samochód,hihihi

Sewa wyganiam cie,a sio,,,tylko nie wiem do czego....:baffled:bo nie doczytałam...

Witam z rana nie wyspana;-) Madzia miała ciężką nockę:dry: Budziła mi się ze trzy razy i płakała strasznie. Nie mogła oddychac i strasznie się złościła o to. Chciała zasnąc i cycusia pociuckac, ale nie umiała ztym noskiem zatkanym:baffled: A teraz cały czas z chusteczką za nią ganiam. Adrian też ze mną spał tylko mój biedny mąż na wygnanie poszedł:shocked2: Idę zrobic kawusię. Komu jeszcze ?:-)
Pycha wielkie gratulacje!!!

reklama
DZIEWCZYNY POMOCY!!
Myślałam że się uda ale nic z tego :no::dry:, Dawid dzisiaj w nocy zaczął kaszleć i dostał katar oczywiście w sobotę wszystkie przychodnie zamknięte a do szpitala nie pojadę.
Krople do nosa to Novisin czy jakoś tak wiem że może ale JAKI SYROP?

hej
a u nas mała zmiana, dodałam sobie nowy suwaczek :-)

GRATULUJĘ :-D:-D

Do góry