reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

]

Tak jest o z kropkami ale to bez znaczenia,przy szukaniu.Choc i tak nie znalazlam tego co szukam bo czy mozliwe zeby nie bylo bezposredniego polaczenia do Bonn czy Koln? I zawsze pokazuja sie pociagio PKP a moze jest jakis niemiecki przxewoznik? JUz sama nie wiem.A pytam bo ammy okazje jechac.Tescie sponsoruja nam na tydzien odpoczynek.Mamy tam rodzinke.A samolotem nie chce leciec.
Iwonka ja nic nie znam...my to zawsze samochodemw szedzie,,ale super,ze tescie wam taki wypad sponsoruja,,świetnie,,,szukaj zatem połczenia,,a moze jaka informacja-zadzwon czy co....

reklama
Iwonka szukaj i korzystaj.Mnie się maży Polskie morze ale nie wiadomo czy latem kasa będzie a nawet jak będzie to M woli na Mazury do babci swoje jechać.No i ma racje bo babcia wiekowa.

Iwonka szukaj i korzystaj.Mnie się maży Polskie morze ale nie wiadomo czy latem kasa będzie a nawet jak będzie to M woli na Mazury do babci swoje jechać.No i ma racje bo babcia wiekowa.
Tobie morze,a mi gory,,ja morza to mam dość,,,hmmmm

Dobra ja spadam do wyreczka poelzec,a jutro długo pospac,,,mowie juz dobranoccc

Iwonka coś przeoczyłam :-( Ty szukasz połączenia pociągiem?
tak pociagiem,ale chcialabym bez przesiadki.

A tak wogole to mysle ze chyba to nie ma sensu teraz jechac.I tu zimni i tam zimno.Wiec pojade z domu do domu siedziec.Co innego latem.....a teraz to co ja tam bede robic i to jeszcze z brzuche,m:confused:

Iwonka z bezpośrednim połączeniem to chyba możesz mieć problem. Ale w sumie to fajnie byłoby Ci zmienić otoczenie choć na trochę. Tylko faktycznie z chałupki do chałupki.

Ewcia śpij smacznie :tak:

To ja też dobrej nocki życzę.
Adrianek kaszle okropnie, mnie też zaczęło dusic, a do tego Madzi się wieczorem katar puścił i wyła przed chwilką pół godziny, bo oddychac nie mogła. Na szczęście kropelki jej pomogły a za chwilkę ją pulmexem posmaruję. Adriankowi dałam syropek ciekawe czy mu pomoże? Te choroby to mnie psychicznie wykończą. Szczególnie się o małego martwię bo już raz w szpitalu na płucka wylądował.
Marta zdroóweczka dla Julka. Biedaczek się męczyc musi, ale teraz kogo nie spytasz to wszędzie jelitówkę łapią. Chyba przez brak zimy paskudztwa się rozpanoszyły.
Iwonac.28 dla Kubusia też zdrówecza. Że nam te dzieciaczki tak męczyc wszystko musi:wściekła/y:
Ewcia to teraz porządnie wypocznijcie z mężulkiem:-) może coś wam się uda...;-) Wysłałam ci zaproszenie na N-K.
Jasmina ładne suwaczki:happy2:
Sewa szybkiego czyszczenia;-)
Bodzinka ja też uwielbiam CSI :-D
A moje dziecię chyrlo dalej:-( Właśnie przywędrował do nas na czwartego do łóżka w dodatku ze swoją świnią:rofl2:
Wrzuciłam zdjęcia na nasze blogaski! Zapraszam :-)

reklama
Dobry.
Ale dzisiaj wcześnie jestem ;-).
Jeszcze nie doczytałam dlatego na razie tyle:

Dzień dobry!

Jędrek zrobił mi dziś rano pobudkę :baffled: wstał z promiennym uśmiechem i mówi do mnie...... "wstawaj śpiochu" :-D no i co miałam robić? Wstałam :tak:

Wcinam śniadanko i piję kawkę, wybieram się dziś do rodziców, bo dawno nie byliśmy, a pogoda..... słońce za oknem.... wiosna czy coś innego :baffled: trudno powiedzieć ;-)

Ania138 Ty to nocny marek jesteś ;-) gratuluję wygranej licytacji i brawa dla Dawidka. Pewnie, że chęci najważniejsze. Następnym razem na pewno się uda :tak:
Mi Maja ostatnio wypaliła tak: Idę robić siusiu ( zawsze szła sama, a wtedy ) no rusz dupkę i zapal mi światło:confused: :tak::-D, no i co miałam zrobić :sorry2::-D
Dzięki, dzięki

Dzień dobry dziewczyny:-)U mnie dziś w nocy była akcja bo mojej teściowej wszystko z balkonu powywiewało:tak: a że my mieszkamy na dole to nam po oknach w sypialni waliło:wściekła/y:.Dziewczyny odrazu mi lepiej jak wiem że nie tylko ja po szmateksach łaże:-D.
Biedne te rybki, mi jak zdechły to dopiero wyłam:no:
Inna wszystkiego naj naj na nowej drodze życia dlllllla ciebie,męża i oliwci.
Ania brawa dla twojego synia:-)gt yn
To u Was taka wichura była?
Szmateksy górą! Ja to się dzisiaj z M pokłóciłam bo miał wrócić szybciej żebym poszła do naszego osiedlowego bo dostawa była a on przyjechał po 18 :wściekła/y:, jutro przyjedzie mama może się wyrobi do 14

Dolaczam sie do zyczen kochani! Oby milosc miedzy wami byla na zawsze:-)
roza%20z%20obraczkami.gif

My też się dołączamy :tak::tak::tak:

Maja jeszcze nie śpi :dry:, a wstała dzisiaj o 11:57 :szok:

Do góry