reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dawidek zasnal mi na rekach, ale fajna ma minke, taki spokojny.
A ja jak zawsze jesem bez programu telewizyjnego i nie wiem czy cos fajnego jest wieczorem w tv.
Ide troche poprasuje bo znowu mi sie nazbiera sterta.

Ja chyba na dzisiaj koncze ,
pa pa pa

Dawidek zasnal mi na rekach, ale fajna ma minke, taki spokojny.
A ja jak zawsze jesem bez programu telewizyjnego i nie wiem czy cos fajnego jest wieczorem w tv.
Ide troche poprasuje bo znowu mi sie nazbiera sterta.

Ja chyba na dzisiaj koncze ,
pa pa pa

Ja też nie mam programu:-):-)Ale lecą Kryminalne Zagadki na AXN to kukam bo M uchwyty do TV montuje;-);-)

Rety, kupiłam dziś sobie Kiwi do czyszczenia srebra i złota i właśnie siedzę i czyszczę moją biżuterię, a że trochę tego mam, to pewnie mi zejdzie :tak: A śmierdzi ten płyn niemiłosiernie :baffled: bleeee

Ewcia no to masz super, że mężulo przyjedzie już za chwilkę.

jasmina śliczne suwaczki :tak: witamy w klubie słomianek.....

Rety, kupiłam dziś sobie Kiwi do czyszczenia srebra i złota i właśnie siedzę i czyszczę moją biżuterię, a że trochę tego mam, to pewnie mi zejdzie :tak: A śmierdzi ten płyn niemiłosiernie :baffled: bleeee

Ewcia no to masz super, że mężulo przyjedzie już za chwilkę.

jasmina śliczne suwaczki :tak: witamy w klubie słomianek.....
hahah Kiwi jakis płyn,a ja o owocku pomyslałam,,hah,myślałam,ze jakas nowa metoda czyszczenia,,,
Nom ja tez sie ciesze na przyjazd....

Bonn tak sie pisze, co do Koln nie jestem pewna czy tam nie ma litery o z kropkami?
ale moze to tylko moj wymysl.;-)
Tak jest o z kropkami ale to bez znaczenia,przy szukaniu.Choc i tak nie znalazlam tego co szukam bo czy mozliwe zeby nie bylo bezposredniego polaczenia do Bonn czy Koln? I zawsze pokazuja sie pociagio PKP a moze jest jakis niemiecki przxewoznik? JUz sama nie wiem.A pytam bo ammy okazje jechac.Tescie sponsoruja nam na tydzien odpoczynek.Mamy tam rodzinke.A samolotem nie chce leciec.

reklama
Do góry