reklama
jasmina111
Fan(ka)
Dawidek zasnal mi na rekach, ale fajna ma minke, taki spokojny.
A ja jak zawsze jesem bez programu telewizyjnego i nie wiem czy cos fajnego jest wieczorem w tv.
Ide troche poprasuje bo znowu mi sie nazbiera sterta.
Ja chyba na dzisiaj koncze ,
pa pa pa
A ja jak zawsze jesem bez programu telewizyjnego i nie wiem czy cos fajnego jest wieczorem w tv.
pa pa pa
E
Ewcia81
Gość
Bodzia ja nie zawstydzam tylko prawde pisze,hehee....
jasmina to miłych i kolorowych snowww
jasmina to miłych i kolorowych snowww
Dawidek zasnal mi na rekach, ale fajna ma minke, taki spokojny.
pa pa pa
Ja też nie mam programu:-):-)Ale lecą Kryminalne Zagadki na AXN to kukam bo M uchwyty do TV montuje;-);-)
sewa
mamuśka ;-)
Rety, kupiłam dziś sobie Kiwi do czyszczenia srebra i złota i właśnie siedzę i czyszczę moją biżuterię, a że trochę tego mam, to pewnie mi zejdzie A śmierdzi ten płyn niemiłosiernie bleeee
Ewcia no to masz super, że mężulo przyjedzie już za chwilkę.
jasmina śliczne suwaczki witamy w klubie słomianek.....
E
Ewcia81
Gość
a ja program zawsze w necie sprawdzam,,Ja też nie mam programu:-):-)Ale lecą Kryminalne Zagadki na AXN to kukam bo M uchwyty do TV montuje;-);-)
oo moj serial leci u Bodzi,,a ja nie mam AXN:-(
E
Ewcia81
Gość
hahah Kiwi jakis płyn,a ja o owocku pomyslałam,,hah,myślałam,ze jakas nowa metoda czyszczenia,,,Rety, kupiłam dziś sobie Kiwi do czyszczenia srebra i złota i właśnie siedzę i czyszczę moją biżuterię, a że trochę tego mam, to pewnie mi zejdzie A śmierdzi ten płyn niemiłosiernie bleeee
Nom ja tez sie ciesze na przyjazd....
a ja program zawsze w necie sprawdzam,,
oo moj serial leci u Bodzi,,a ja nie mam AXN:-(
Zapraszam:-):-)W dodatku Maiami leci uwielbiam..;-);-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tak jest o z kropkami ale to bez znaczenia,przy szukaniu.Choc i tak nie znalazlam tego co szukam bo czy mozliwe zeby nie bylo bezposredniego polaczenia do Bonn czy Koln? I zawsze pokazuja sie pociagio PKP a moze jest jakis niemiecki przxewoznik? JUz sama nie wiem.A pytam bo ammy okazje jechac.Tescie sponsoruja nam na tydzien odpoczynek.Mamy tam rodzinke.A samolotem nie chce leciec.Bonn tak sie pisze, co do Koln nie jestem pewna czy tam nie ma litery o z kropkami?
ale moze to tylko moj wymysl.;-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Jak ktos nie ma programu to polecam ta stronke.Tu sa wszystkie programy programow,nie tylko POlsatu c.Cyfrowy Polsat
Podziel się: