reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobry wieczór dziewczynki:-) ale tu chorowitków :szok:-życzę szybkiego powrotu do zdrowia.JASMINKA-super suwaczki, ja też z moimi się trochę męczyłam ale są a teraz chcę już nowe.
SŁOMIANE WDOWY:tak: bardzo mi was szkoda.Sama wiem jak boli rozłąka-też to kiedyś przerabiałam:-(.
SIKORECZKA ale z ciebie fajna jędza:szok: ha ha ha

MATUNIOWA MAMO moje dziecko jest mniejsze ale też za przytulanką wrzeszczy jak szalone-niewiem co w tych misiach jest:-D.No ale my mamy duże miśki do tulenia a nasze dzieciaczki też z kimś chcą nynać:-D:-D:-D:-D:-D.Ja już uciekam bo padam, jakaś słaba dziś jestem:confused:.Do zobaczenia jutro.Całuski pa pa:rolleyes:

Zauważyłam właśnie że Bodzinka to szaleje jak jakiś artysta malarz:-) normalnie niesamowita z tymi bajerami.Ja chyba też jutro się wezmę za te ozdoby no dobra uciekam bo mój M już woła.:-D:-D

MATUNIOWA MAMO moje dziecko jest mniejsze ale też za przytulanką wrzeszczy jak szalone-niewiem co w tych misiach jest:-D.No ale my mamy duże miśki do tulenia a nasze dzieciaczki też z kimś chcą nynać:-D:-D:-D:-D:-D.Ja już uciekam bo padam, jakaś słaba dziś jestem:confused:.Do zobaczenia jutro.Całuski pa pa:rolleyes:
hahah ale mnie nazwałas,,poprostu ewcia,haha,,podoba mis ei Matuniowa mamo,,,,,:-p:-p:-p,,nom tak to juz jest,,kazdy chce z kims spac,hihihi

Zauważyłam właśnie że Bodzinka to szaleje jak jakiś artysta malarz:-) normalnie niesamowita z tymi bajerami.Ja chyba też jutro się wezmę za te ozdoby no dobra uciekam bo mój M już woła.:-D:-D
lec lećccc do mezulaaa..jak woła....

reklama
Do góry