reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, a ja niedawno wróciłam od lekarza, bo mój Kubuś dostał wysokiej temp.39.5 stopni:no:. Lekarz podejrzewa, że to może być 3dniówka i gardło ma wirusowe:-(
o masz,zdrówenka,,,no maszzz ale dopada tutaj co chwila kogos,tfutfu idz chorobo sio...

U nas Maja dostal;a trzydniowki przy okazji chorego gardelka i biegunki wszystko za jednym razem.
To teraz tylko czekaj na wysypke jesli to oczywiscie trzydniowka, chociaz maks mial bez wysypki :dry:
I badz tu madrym :-D
no dokladnie,,ale kazde dziecko inaczej przechodiz te same choroby,,,zdrowenka tez zycyzmy i wam..

MOj maly juz spokojny,bo podusia na kaloryferku sie szusszy,,tlyko coc hwila na nia patrzy ic hodiz kolo niej,,hehee

reklama
Witam.

Wrócilismy niedawno od moich rodziców. Wchodzę, czytam a tu tyle chorasków :-( zdrówka wszystkim życzę.

Ewcia no super, że juz masz luzik. Kiedy mąż przybędzie do domku?

sikoreczka super przebrania.

Inna : Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Czekamy na fotorelację :tak:

Sikoreczka - fotka super, przebranie tez.

Wrocilam z Jasminka z urodzin jej kolegi. Bylo duzo dzieciaczkow w roznym wieku, wszyscy fajnie sie bawili. Jasminka teraz oglada Cliforda ale widze ze juz nie ma sily. Ja tez przebralam sie juz w pizame ;-):-D. A Dawid pelza i pelza po podlodze :-).
Moj maz zobaczy Dawidka dopiero pod koniec stycznia, cholera ile on traci... Ostatni widzial go na poczatku pazdziernika... teraz to chyba Dawidek bedzie plakal jak zobaczy tate:-(. Ale nie ma co biadolic, tak sie porobilo.

Sikoreczka - fotka super, przebranie tez.

Wrocilam z Jasminka z urodzin jej kolegi. Bylo duzo dzieciaczkow w roznym wieku, wszyscy fajnie sie bawili. Jasminka teraz oglada Cliforda ale widze ze juz nie ma sily. Ja tez przebralam sie juz w pizame ;-):-D. A Dawid pelza i pelza po podlodze :-).
Moj maz zobaczy Dawidka dopiero pod koniec stycznia, cholera ile on traci... Ostatni widzial go na poczatku pazdziernika... teraz to chyba Dawidek bedzie plakal jak zobaczy tate:-(. Ale nie ma co biadolic, tak sie porobilo.
jasmina super,z eimprezka udana byla,,,a maly to niedlugo na nogi wstanie,zobaczysz jak to minie...
a jesli mozna spytac,to gdzie twoj maz pracuje cyz jest,,tez za granica,ze małego nie widzi za czesto???

Ewcia81 - mezusia mam za granica, w Anglii pracuje. Juz od ponad 2 lat tak zyjemy w rozlace. Jak bylam w ciazy z Dawidkiem to 2 razy po 3 tyg. bylam u niego z Jasminka. A jak Dawidek sie urodzil w lipcu to maz byl w Polsce na porod 3 tyg. z czego ja 10 dni bylam w szpitalu:-(. Potem przylecial na 4 dni w pazdzierniku. Jakos leci, najbardziej odczuwa to Jasminka bojest bardzo zwiazana emocjonalnie z ojcem.
Tak pokrotce to wyglada.

Ewcia81 - mezusia mam za granica, w Anglii pracuje. Juz od ponad 2 lat tak zyjemy w rozlace. Jak bylam w ciazy z Dawidkiem to 2 razy po 3 tyg. bylam u niego z Jasminka. A jak Dawidek sie urodzil w lipcu to maz byl w Polsce na porod 3 tyg. z czego ja 10 dni bylam w szpitalu:-(. Potem przylecial na 4 dni w pazdzierniku. Jakos leci, najbardziej odczuwa to Jasminka bojest bardzo zwiazana emocjonalnie z ojcem.
Tak pokrotce to wyglada.
koffaanna witamy cie w klubie słomianek,,ja tez mam emza za granic ai Sewa takze...i nie pamietam kto jeszcze,,,

reklama
Do góry