Hej a co wy tak o makijażach prawicie;-)Ja zaczęłam się malować jak miałam 15 lat. Pierwsze próby to były delikatne ale już jako 17latka malowałam się mocno tzn oczy obrysowywałam czarną kredką. Po ślubie stonowałam makijaż na delikatny a po urodzeniu dziecka wogóle się przestałam malować. Teraz maluję się mocniej od świąt i jak gdzieś wychodzę a tak tylko lekko rzęsy tuszem maznę
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja malowalam sie od dawna,nie oamuetam od kiedy ale dawno i tylko rzesy no i podklad,ale nie mocno.Ja musze bo mam cienie pod oczami i wogole jakas blada jestem.Chyba ze jestem opalona lub samoopalaczem brazowieje to juz tylko tusz.
Marta1981
Rodzyneczka
Ja na chwilkę,w nocy pojechałam z Julkiem do szpitala ma jelitówkę.Odezwę się jak wyjdziemy
Marta złapał rotawirusa???? Trzumajcie się kochani.Ja na chwilkę,w nocy pojechałam z Julkiem do szpitala ma jelitówkę.Odezwę się jak wyjdziemy
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam po południowo. Chyba moje dziecie zmęczone chorobą bo nawet nie chciało mu się bawic. Owszem poprzebieraliśmy się i trochę powygłupialiśmy ale tańczyc nie Wolał jako pirat Minimini pooglądac. Zrobię jedzonko to zrzucę fotki i wam pokaże. Narazie wlepię z kamerki ;-)
Witam po południowo. Chyba moje dziecie zmęczone chorobą bo nawet nie chciało mu się bawic. Owszem poprzebieraliśmy się i trochę powygłupialiśmy ale tańczyc nie Wolał jako pirat Minimini pooglądac. Zrobię jedzonko to zrzucę fotki i wam pokaże. Narazie wlepię z kamerki ;-)
No, no, no..Można się było przestarszyć.Super Czrownica z Ciebie:-):-)
E
Ewcia81
Gość
o masz ci los,,daj znala co tamnmmmJa na chwilkę,w nocy pojechałam z Julkiem do szpitala ma jelitówkę.Odezwę się jak wyjdziemy
a moj maly mi odwala histeryje,,normlanie zaraz go.....
wyje i rzyga bo mu piore podusie jego przytulanke,normlanie szok,,wyje i wyje,drzeee sie i amm nerwa,,,
U nas Maja dostal;a trzydniowki przy okazji chorego gardelka i biegunki wszystko za jednym razem.
To teraz tylko czekaj na wysypke jesli to oczywiscie trzydniowka, chociaz maks mial bez wysypki
I badz tu madrym
To teraz tylko czekaj na wysypke jesli to oczywiscie trzydniowka, chociaz maks mial bez wysypki
I badz tu madrym
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja na chwilkę,w nocy pojechałam z Julkiem do szpitala ma jelitówkę.Odezwę się jak wyjdziemy
O matko współczuję. Trzymajcie się kochani.
Sikoreczka super z ciebie czarownicaWitam po południowo. Chyba moje dziecie zmęczone chorobą bo nawet nie chciało mu się bawic. Owszem poprzebieraliśmy się i trochę powygłupialiśmy ale tańczyc nie Wolał jako pirat Minimini pooglądac. Zrobię jedzonko to zrzucę fotki i wam pokaże. Narazie wlepię z kamerki ;-)
Podziel się: