reklama
sewa
mamuśka ;-)
Sewcia,popij gorącą herbatką.
Tak też zrobiłam
Ewcia ja uwielbiam śledzie w każdej postaci
Rety bale dzieci..... wszystko przed nami. Ciekawe jak to będzie z moim Jędrkiem w przyszłości.
jasmina111
Fan(ka)
witam ponownie wszystkich
Sewa - ale zjadlabym sobie takiego sledzika.
Teraz karmie Dawidka piersia wiec sledzik to raczej odpada? Maly ma 5,5 miesiaca.
Ale ostatnio to mam takie zachciewajki ze sama sie dziwie sobie. A po ciazy to chyba jestem uzalezniona od slodyczy, naprawde. Zawsze bylam lakomczuchem ale teraz to wiem ze przesadzam.
Jasminka dzisiaj na obiad nie zjadla zupy tylko kasze gryczana polana sosem z miesa i troche surowki z marchewki. Hura w koncu cos nowego.:-)
Sewa - ale zjadlabym sobie takiego sledzika.
Teraz karmie Dawidka piersia wiec sledzik to raczej odpada? Maly ma 5,5 miesiaca.
Ale ostatnio to mam takie zachciewajki ze sama sie dziwie sobie. A po ciazy to chyba jestem uzalezniona od slodyczy, naprawde. Zawsze bylam lakomczuchem ale teraz to wiem ze przesadzam.
Jasminka dzisiaj na obiad nie zjadla zupy tylko kasze gryczana polana sosem z miesa i troche surowki z marchewki. Hura w koncu cos nowego.:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dziękuję wam bardzo za ciepłe słowa. Te krople ma Adrian brac za jskiś tydzień to mam nadzieję że uda nam się to załatwic. Zobaczymy co powie mi pani w aptece w poniedziałek.
A moje dzieci dziś malowały farbami. Skończyło się to mega bałaganem a Magda wpadła w histerię bo nie pozwoliłam jej oblizac palców. Eh jaką ja mam upartą babę w domu
A moje dzieci dziś malowały farbami. Skończyło się to mega bałaganem a Magda wpadła w histerię bo nie pozwoliłam jej oblizac palców. Eh jaką ja mam upartą babę w domu
Marta1981
Rodzyneczka
Ewcia,choinkę mamy 1 lutego..Zgadnijcie kto wkleja buźki.
E
Ewcia81
Gość
no dokladnieeeeOj widzę że szykowanie dzieci na bal zajmuje strasznie dużo czasu chyba jeszcze bardziej to przeżywamy niz jak same miałybyśmy gdzieś pójść
no,a kto my dzieic mamy takie zdolne,,,,no późno jakoś ta choinka u ciebie,,,Ewcia,choinkę mamy 1 lutego..Zgadnijcie kto wkleja buźki.
sikorecZka fajne zdjatkow pospidie madzia,,hehe malujaca farbeckzmai,,superr
E
Ewcia81
Gość
BYlam odebrałam strój,,był--mają szczęście,bo bym im,,ale spoko,,,nawet lizaczka Matu dostał...
no i oto przebranie,,tylko spodnie musiałam skrócic i rękawki,bo za długie to na mojego maluszka...
OTO STRAZAK MATEUSZ:-):-);-)
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
no i oto przebranie,,tylko spodnie musiałam skrócic i rękawki,bo za długie to na mojego maluszka...
OTO STRAZAK MATEUSZ:-):-);-)
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Marta1981
Rodzyneczka
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]STRÓJ - KOSTIUM - PIRAT 110 - 116 CM (numer 293346636[/FONT]
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Strój pirata 116/122 cm (numer 292665221)[/FONT]
Zobaczymy czy wygram.Jutro u nas Dzień Babci i Dziadka,ale Olek nie idzie,bo dziadki nie przyjadą,ja na studia i nie chcę,żeby stał i ryczał(jak było u niektórych dzieci rok temu)
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]STRÓJ - KOSTIUM - PIRAT 110 - 116 CM (numer 293346636[/FONT]
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Strój pirata 116/122 cm (numer 292665221)[/FONT]
Zobaczymy czy wygram.Jutro u nas Dzień Babci i Dziadka,ale Olek nie idzie,bo dziadki nie przyjadą,ja na studia i nie chcę,żeby stał i ryczał(jak było u niektórych dzieci rok temu)
reklama
E
Ewcia81
Gość
nono niezły pirat,,,heeepowiększ
powiększ
na mojego małego malo bylo,bo on mały,chudy,,,a same wielie takie,,,ach ale cos ma i jakos bedzie wygladał...
Podziel się: