reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj widzę że szykowanie dzieci na bal zajmuje strasznie dużo czasu chyba jeszcze bardziej to przeżywamy niz jak same miałybyśmy gdzieś pójść:-D

reklama
witam ponownie wszystkich

Sewa - ale zjadlabym sobie takiego sledzika.
Teraz karmie Dawidka piersia wiec sledzik to raczej odpada? Maly ma 5,5 miesiaca.
Ale ostatnio to mam takie zachciewajki ze sama sie dziwie sobie. A po ciazy to chyba jestem uzalezniona od slodyczy, naprawde. Zawsze bylam lakomczuchem ale teraz to wiem ze przesadzam.
Jasminka dzisiaj na obiad nie zjadla zupy tylko kasze gryczana polana sosem z miesa i troche surowki z marchewki. Hura w koncu cos nowego.:-)

Dziękuję wam bardzo za ciepłe słowa. Te krople ma Adrian brac za jskiś tydzień to mam nadzieję że uda nam się to załatwic. Zobaczymy co powie mi pani w aptece w poniedziałek.
A moje dzieci dziś malowały farbami. Skończyło się to mega bałaganem a Magda wpadła w histerię bo nie pozwoliłam jej oblizac palców. Eh jaką ja mam upartą babę w domu:baffled:
18203413099.jpg

No ale wyglądała superowo:-):-)Mój mały też uarciuch:dry::dry:Jak nie może czegoś dostac to ryczy, rzuca sie i zaczyna bić:-:)-(

Oj widzę że szykowanie dzieci na bal zajmuje strasznie dużo czasu chyba jeszcze bardziej to przeżywamy niz jak same miałybyśmy gdzieś pójść:-D
no dokladnieeee
Ewcia,choinkę mamy 1 lutego:tak:.:cool::cool::cool::cool::cool::cool::rofl2::rofl2::rofl2::cool2::cool2::growl::growl::rolleyes::rolleyes:.Zgadnijcie kto wkleja buźki:-D.
no,a kto my dzieic mamy takie zdolne,,,,no późno jakoś ta choinka u ciebie,,,

sikorecZka fajne zdjatkow pospidie madzia,,hehe malujaca farbeckzmai,,superr

powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]STRÓJ - KOSTIUM - PIRAT 110 - 116 CM (numer 293346636[/FONT]
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Strój pirata 116/122 cm (numer 292665221)[/FONT]
Zobaczymy czy wygram.Jutro u nas Dzień Babci i Dziadka,ale Olek nie idzie,bo dziadki nie przyjadą,ja na studia i nie chcę,żeby stał i ryczał(jak było u niektórych dzieci rok temu)

reklama
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]STRÓJ - KOSTIUM - PIRAT 110 - 116 CM (numer 293346636[/FONT]
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Strój pirata 116/122 cm (numer 292665221)[/FONT]
Zobaczymy czy wygram.Jutro u nas Dzień Babci i Dziadka,ale Olek nie idzie,bo dziadki nie przyjadą,ja na studia i nie chcę,żeby stał i ryczał(jak było u niektórych dzieci rok temu)
nono niezły pirat,,,heee
na mojego małego malo bylo,bo on mały,chudy,,,a same wielie takie,,,ach ale cos ma i jakos bedzie wygladał...

Do góry