reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Byłam u dentysty. Sprawdziła moje uzebienie, nie jest źle. Jakieś 3-4 wizyty i będę miała luzik z zębolkami, tylko kieszeń cieńsza zostanie :baffled:

Następna wizyta w środę.

Iwonka co to za rurki, ja nie widziałam takich, albo widzalam i nie skojarzyłam, że to coś takiego :confused: Vanesska jak zwykle boska :-)

reklama
ja rowniez grtauluje moderatorow
Ewcia co to za ulga napisz cos wiecej....
słomki smakowe:szok::szok::szok::szok: co to takiego...chyab jestem do tylu...:dry::zawstydzona/y:

oo dokaldnie,,,czyli odliczamy kaske,hehe 1145,08zł za jedno dziecko,,czyli jak dwoje to mnozymy kwote razy dwa,,i czas do 30 kwietnia...

Byłam u dentysty. Sprawdziła moje uzebienie, nie jest źle. Jakieś 3-4 wizyty i będę miała luzik z zębolkami, tylko kieszeń cieńsza zostanie :baffled:

Następna wizyta w środę.

Iwonka co to za rurki, ja nie widziałam takich, albo widzalam i nie skojarzyłam, że to coś takiego :confused: Vanesska jak zwykle boska :-)
no to miłego smigania po dentystach,hehe,,ja juz mam za soba,my z m mamy swojego i zawsze chodizmy,,jakies dwa razyd o roku,,bo czesciej nie musimy,,ja mam zdrowe zeby,,a maz takie sobie,,,

AA te rurki to ja jzu słysząlam,a raczej słomki,,Iwonka tyc hyba jzu pisałaś o nich co??

Dziewczyny. Gratuluję moderatorów :tak::tak::tak:

Ja się przyłączam do gratulacji :tak:

Ewcia - fajnie, że lada chwila będziesz mieć ferie.

Ja rozbieraniem choinki zajmę się w weekend... No i czas będzie na zakupy na wyjazd, przecież moje dziecko wyrosło z wszystkich letnich ciuchów i butów już... :dry:

A w jakich kapciach latają wasze dzieci po domu?

Jędrek biega w takich ciapo skarpetach. Skarpetki podszyte skórką. Fajne. Bo noga sie nie poci, piorę je w pralce.
Ma też takie skarpetki, a pod nie podklejona guma.... ale w nich noga wiecznie upocona.

Hej witam wieczorkiem. Mąż wyjechał już niestety. No i znowu jestem samotna ale za to będę na BB. Sporo tu się ostatnio dzieje i nim dojdę co i jak to pewnie trochę minie. Sewa powodzenia u dentysty:tak:
Leika moje najczęściej biegają bez kapci ale jeśli już muszą to Matek ma z Lemigo takie za kostkę a Madzia to ma przeróżne- klapki, za kostkę, tenisówki i tp i ubiera te które akurat jej pasują do stroju:-D

Dobry wieczór!kobitki SEWA-życze powodzenia u dentysty ja też się wybieram i wybrać się nie moge bo szukam dobrego i taniego he he oczywiście:tak:Mój mężulek do pracy pojechał to ja tu troche pośmigam.
attachment.php

Załączniki

• Mamusia i Pati.jpg
    Mamusia i Pati.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
...a co do kapci to mojej najlepiej sie biega bez, no ale zima więc musi ubrac.W domku człapie w takich szmaciakach z gumianą podeszwą.

Do góry