reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aniab witaj! Już zaczynałam się o Ciebie martwić. Jak się czujesz? Bo ostatnio pisałaś, że kiepsko. Pisz tu zaraz jak na spowiedzi ;-):-D:tak:

reklama
Dziś mam jakiś zdjęciowy dzień:tak:;-).Któraś odgadnie w jakim kraju,mieście jesteśmy na zdjęciu 3 strony wcześniej?Dla zwyciężczyni nagroda:tak:(fotka z celu naszej podróży).Podpowiem ,że bardzo lubimy podróżować:tak:(nie tylko po Polsce):-D.

Dzien dobry...ja juzw domku po pracym,juz nawet zkaupkiz robione,,,
Jem wlasnie puding,,taki deser,,wiecie ja nie lubie budyniu,a te desery wsuwam nieziemsko,hehe
U mnie chlapa i slisko jak cholerka z tego powodu,,makabra,nie lubie takiej pogody,,,,,a rano auto otworzylam,ale na sztbach pol centymetrowy lod:szok:..ale zem sie nadrapala,,no szok ile tego,,przez 3 dni sie w sumie zbierala,,,makabra....dobrze,z ejzu mrozy odpuszczaja..

Poczytam co u wa,spotem kakwa i lozio zrobie,.bo znow rano nie zdazylam:-p:baffled:

Cześć Ewcia,u mnie zupka kalafiorowa ugotowana i ziemniaczki na kopytka też.Stary pół godziny zdrapywał lód z samochodu a w środku grzał się Olek.Ja z domu się nie ruszam,bo mam lenia i szkoda Julka mi ciągać.Poza tym jak się jest bez kasiorki to po co wyłazić;-)?

Ewcia - współczuję kolejnych starć z mężem... Jak ty to jeszcze wytrzymujesz? :no:
Idę czytać dalej.
no dzieki,,hehe,,ja to juz zaczne olewac,po co sobie mam nerwy psuc,,,,

Ewcia zachowanie twojego M zostawię bez komentarza:baffled:
:zawstydzona/y:
j a tez:-D:-D

Witam po długiej nieobecności. Mam tu straszne zaległości i nie wiem czy nadrobię ale się postaram:tak:U nas ok. Mamy śnieg i dzieci ciągną na dwór więc codzienne zabawy i inne obowiązki sprawiły że nie mam czasu na forum ale teraz się postaram zaglądać częściej już bo bardzo mi brakuje tych pogawędek:tak::-)
no kobietoo,my sie juz martwlysmy o ciebie nizeimsko,,,,opowiadja co tam u ciebie...

Cześć Ewcia,u mnie zupka kalafiorowa ugotowana i ziemniaczki na kopytka też.Stary pół godziny zdrapywał lód z samochodu a w środku grzał się Olek.Ja z domu się nie ruszam,bo mam lenia i szkoda Julka mi ciągać.Poza tym jak się jest bez kasiorki to po co wyłazić;-)?
no hejjjj...no wyobrazam sobie to skrobanie,,,

no tez chcialam to powiedizec

elusia fajne zdjecie w podpisie,,,
Wogole fajne foty,,,,iwony,Iwonki,,no calej resztyy

reklama
Do góry