reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Dziś mam jakiś zdjęciowy dzień;-).Któraś odgadnie w jakim kraju,mieście jesteśmy na zdjęciu 3 strony wcześniej?Dla zwyciężczyni nagroda(fotka z celu naszej podróży).Podpowiem ,że bardzo lubimy podróżować(nie tylko po Polsce).
E
Ewcia81
Gość
Dzien dobry...ja juzw domku po pracym,juz nawet zkaupkiz robione,,,
Jem wlasnie puding,,taki deser,,wiecie ja nie lubie budyniu,a te desery wsuwam nieziemsko,hehe
U mnie chlapa i slisko jak cholerka z tego powodu,,makabra,nie lubie takiej pogody,,,,,a rano auto otworzylam,ale na sztbach pol centymetrowy lod..ale zem sie nadrapala,,no szok ile tego,,przez 3 dni sie w sumie zbierala,,,makabra....dobrze,z ejzu mrozy odpuszczaja..
Poczytam co u wa,spotem kakwa i lozio zrobie,.bo znow rano nie zdazylam
Jem wlasnie puding,,taki deser,,wiecie ja nie lubie budyniu,a te desery wsuwam nieziemsko,hehe
U mnie chlapa i slisko jak cholerka z tego powodu,,makabra,nie lubie takiej pogody,,,,,a rano auto otworzylam,ale na sztbach pol centymetrowy lod..ale zem sie nadrapala,,no szok ile tego,,przez 3 dni sie w sumie zbierala,,,makabra....dobrze,z ejzu mrozy odpuszczaja..
Poczytam co u wa,spotem kakwa i lozio zrobie,.bo znow rano nie zdazylam
Marta1981
Rodzyneczka
Cześć Ewcia,u mnie zupka kalafiorowa ugotowana i ziemniaczki na kopytka też.Stary pół godziny zdrapywał lód z samochodu a w środku grzał się Olek.Ja z domu się nie ruszam,bo mam lenia i szkoda Julka mi ciągać.Poza tym jak się jest bez kasiorki to po co wyłazić;-)?
Pycha
mama Mai i Marty
Marta - Rzym
łatwe :-) koło coloseum
Marta1981
Rodzyneczka
Brawo Leika,Zobacz załącznik 63401,byliśmy na pogrzebie Jana Pawła II.
E
Ewcia81
Gość
no dzieki,,hehe,,ja to juz zaczne olewac,po co sobie mam nerwy psuc,,,,Ewcia - współczuję kolejnych starć z mężem... Jak ty to jeszcze wytrzymujesz?
Idę czytać dalej.
j a tezEwcia zachowanie twojego M zostawię bez komentarza
no kobietoo,my sie juz martwlysmy o ciebie nizeimsko,,,,opowiadja co tam u ciebie...Witam po długiej nieobecności. Mam tu straszne zaległości i nie wiem czy nadrobię ale się postaramU nas ok. Mamy śnieg i dzieci ciągną na dwór więc codzienne zabawy i inne obowiązki sprawiły że nie mam czasu na forum ale teraz się postaram zaglądać częściej już bo bardzo mi brakuje tych pogawędek:-)
no hejjjj...no wyobrazam sobie to skrobanie,,,Cześć Ewcia,u mnie zupka kalafiorowa ugotowana i ziemniaczki na kopytka też.Stary pół godziny zdrapywał lód z samochodu a w środku grzał się Olek.Ja z domu się nie ruszam,bo mam lenia i szkoda Julka mi ciągać.Poza tym jak się jest bez kasiorki to po co wyłazić;-)?
no tez chcialam to powiedizecMarta - Rzym
elusia fajne zdjecie w podpisie,,,
Wogole fajne foty,,,,iwony,Iwonki,,no calej resztyy
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Kolejne fotki chrzest Olka i Olek na rozrzutniku obornikaZobacz załącznik 63402
Zobacz załącznik 63403 oraz karmiący gołębie na stacji Warszawa Wschodnia i nad morzem w Kołobrzegu.[/ATTACH]
Zobacz załącznik 63403 oraz karmiący gołębie na stacji Warszawa Wschodnia i nad morzem w Kołobrzegu.[/ATTACH]
Podziel się: