reklama
sewa
mamuśka ;-)
a jakie masz leki na ta alergie???
Teraz biorę cetyryzynę. Miało mi się po niej nic nie dziać. Ale czuję się koszmarnie, zaczęłam tyć :-( ale muszę pobrać trochę, bo już nie dawałam rady z wysypką :-(
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry!!! Odstawiłam dziś Adrianka do przedszkola:-) w piątek mają bal przebierańców, ale się ucieszył Chce byc piratem I mam do myślenia, bo od poniedziałku są u nas ferie i tzreba się określic czy będzie dziecko chodzic Puściłabym go żeby był z dziecakami ale nie mam pojęcia jak długo będzie zdrowy Z reguły chodzi dwa tygodnie potem trzy choruje
Magda nie wie co ma ze sobą zrobic. Nie ma się z kim bawic i chodzi za mną żebym ją na ręce brała Zupka mi się dogotowuje, zjemy i ruszymy na sklepy bo muszę strój skompletowac Tylko na allegro wlezę jak taki pirat wyglądac powinien
Iwonka dla ciebie:
Mąż to zrobił z płyty gipsowej ze stelażami w środku żeby można dużo wsadzic
Magda nie wie co ma ze sobą zrobic. Nie ma się z kim bawic i chodzi za mną żebym ją na ręce brała Zupka mi się dogotowuje, zjemy i ruszymy na sklepy bo muszę strój skompletowac Tylko na allegro wlezę jak taki pirat wyglądac powinien
Iwonka dla ciebie:
Mąż to zrobił z płyty gipsowej ze stelażami w środku żeby można dużo wsadzic
reklama
Witam po długiej nieobecności. Mam tu straszne zaległości i nie wiem czy nadrobię ale się postaramU nas ok. Mamy śnieg i dzieci ciągną na dwór więc codzienne zabawy i inne obowiązki sprawiły że nie mam czasu na forum ale teraz się postaram zaglądać częściej już bo bardzo mi brakuje tych pogawędek:-)
Podziel się: