reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie no.... muszę iść złożyć łóżko, wykąpać się i ubrać, bo dalej w szlafroku siedzę :baffled: No i Jędrek też biega w piżamce :zawstydzona/y:
Do potem.

Słuchamy radia babyboom Naduska aż wstała z wrażenia i tanczy bo usłyszała swoja ulubiona piosenke króliczek titou słuchamy tego w mini mini :)

Dzień dobry!!! Odstawiłam dziś Adrianka do przedszkola:-) w piątek mają bal przebierańców, ale się ucieszył:-D Chce byc piratem :rofl2: I mam do myślenia, bo od poniedziałku są u nas ferie i tzreba się określic czy będzie dziecko chodzic:dry: Puściłabym go żeby był z dziecakami ale nie mam pojęcia jak długo będzie zdrowy:confused: Z reguły chodzi dwa tygodnie potem trzy choruje:wściekła/y:
Magda nie wie co ma ze sobą zrobic. Nie ma się z kim bawic i chodzi za mną żebym ją na ręce brała:baffled: Zupka mi się dogotowuje, zjemy i ruszymy na sklepy bo muszę strój skompletowac:laugh2: Tylko na allegro wlezę jak taki pirat wyglądac powinien:-p
Iwonka dla ciebie:

Mąż to zrobił z płyty gipsowej ze stelażami w środku żeby można dużo wsadzic:tak:

reklama
Witam po długiej nieobecności. Mam tu straszne zaległości i nie wiem czy nadrobię ale się postaram:tak:U nas ok. Mamy śnieg i dzieci ciągną na dwór więc codzienne zabawy i inne obowiązki sprawiły że nie mam czasu na forum ale teraz się postaram zaglądać częściej już bo bardzo mi brakuje tych pogawędek:tak::-)

Do góry