gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Ewciu ja poproszę białą z cukrem (3 łyżeczki).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja się pisze ale na Inkę z mleczkiem;-)robie kawe,,ktoś chce??
Ewcia - kasy Ci nie daje, ciągle awantury urządza a Ty mu słoiki robisz... Do nieba Cię z butami wezmą;-)
no witaj,,jak zobaczylam ciebie w pdpisie jako statnia piszaco,no to od razu weslzam obadac co u ciebie,, no to co u ciebie??Cześć Wam, dawno mnie tu na tym wątku nie było, mam lenia dzisiaj okropnego, idę Was poczytać.
Dobrze że obiad mam zrobiony.
wow no to superr,,,Ewcia,dzięki.Takich the best to mamy troszkę,np: Olek z 12-godzinnym prosiaczkiem,czy na huśtawce:uśmiech od ucha do ucha i palec w nosie(stary ustawił go sobie jako tapetę w komórce).
Ewciu ja poproszę białą z cukrem (3 łyżeczki).
To ja się pisze ale na Inkę z mleczkiem;-)
nom ja wiem,,durna jestem,aj mu w dupe pcham,a on mi sie tak odwdziecza,,kurcze ja to cienki bolek w te klocki,,,Japiłam kawkę godzinę temu, to podziękuję ;-)
Ewcia - kasy Ci nie daje, ciągle awantury urządza a Ty mu słoiki robisz... Do nieba Cię z butami wezmą;-)
nom,,kurcze,,sama na siebie jestem zla,ale robie,bo co,,kto mu da jesc,,nikt,,,Ewcia- podziwiam Cię.Twoja cierpliwość nie zna granic.
ja wiem laski,,mysle,z emoj M tez wie i boi sie ze mnie starci,,hehe,,ale troszke przegina,,w koncu jestem z nim juz 10 lat,,no to kurcze,,chyba jzu pwoinien przestac,hihiSądzę tak samo. TY jesteś za dobra moja droga.