reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Japiłam kawkę godzinę temu, to podziękuję ;-)

Ewcia - kasy Ci nie daje, ciągle awantury urządza a Ty mu słoiki robisz... :dry: Do nieba Cię z butami wezmą;-)

Cześć Wam, dawno mnie tu na tym wątku nie było, mam lenia dzisiaj okropnego, idę Was poczytać.
Dobrze że obiad mam zrobiony.
no witaj,,jak zobaczylam ciebie w pdpisie jako statnia piszaco,no to od razu weslzam obadac co u ciebie,, no to co u ciebie??

Ewcia,dzięki.Takich the best to mamy troszkę,np: Olek z 12-godzinnym prosiaczkiem,czy na huśtawce:uśmiech od ucha do ucha i palec w nosie(stary ustawił go sobie jako tapetę w komórce):tak::-D.
wow no to superr,,,

Ewciu ja poproszę białą z cukrem (3 łyżeczki).

To ja się pisze ale na Inkę z mleczkiem:-D;-)

Japiłam kawkę godzinę temu, to podziękuję ;-)
Ewcia - kasy Ci nie daje, ciągle awantury urządza a Ty mu słoiki robisz... :dry: Do nieba Cię z butami wezmą;-)
nom ja wiem:zawstydzona/y:,,durna jestem,aj mu w dupe pcham,a on mi sie tak odwdziecza,,kurcze ja to cienki bolek w te klocki,,,

Ewcia- podziwiam Cię.Twoja cierpliwość nie zna granic.
nom,,kurcze,,sama na siebie jestem zla,ale robie,bo co,,kto mu da jesc,,nikt,,,:-p:dry:

a tu czarna jak ktos woli

Hmm, co u mnie w sumie nic, wszystko po staremu, fasolki nie ma, może w tym miesiącu się uda. Odpoczywam po swiętach i sylwestrze, narazie moje pazurkowe klientki dają mi spokój.
Powoli szykuję do wyjazdu do Niemiec- sprawy spadkowe po mojej mamie.
Potem 1 lutego wyjeżdżamy z moim mężem sami we dwójkę do Anglii do Jego siostry ale to tylko na weekend, na ciuchowe zakupy. Z naszymi dziewczynkami i ze zwierzyńcem zostanie mój Tato u nas w domu.
Dzięki za kawkę jest pycha.

reklama
Do góry