reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam

ale piekne zdjecia....slodkie dzieciaki

wlasnie zainstalowalam sobie to radio dla dzieci, ladnie graja ale malemu tak nie bardzo podeszlo...moze z czasem mu sie spodoba;-)

ale naklikalysc przez weekend 25 stron nie do nadrobienia dla mnie,przeleciaam tak pobieznie tylko :zawstydzona/y:

Iwonka sliczny brzuszek

reklama
Dzień dobry w poniedziałkowy poranek!

Właśnie zjadam śniadanko i popijam kawkę. Przyłączy się ktoś?

Iwona super zdjęcia. Przepiękne motyle :tak:widać, że Natalka zadowolona :tak:
Co do mojego samopoczucia. Ciężko :-(

Iwonka takie pawlacze to chyba sikoreczka robiła u dzieci w pokoju.

Ania138 zdrówka dla małego kaszlaczka.

Kubuś właśnie usnął, a mnie się kompletnie nie chce brać za jakąkolwiek robotę:no:. Nawet łóżka jeszcze nie pościeliłam:sorry2:

Leika dzień dobry.

Iwona mam dziś to samo. W domu bajzel jakby jakieś tornado przeszło, a ja siedzę i nic mi się nie chce :confused:

Ja się czuję niedospana, ale to już standard, po drugiej kawce mi przejdzie ;-)
idę zjeść śniadanko i chyba pójdziemy z małym na dwór :)

Ja to dziś tylko łóżo złoże i gary po śniadaniu umyję. Obiad zrobię, a posprzątam dokładnie jutro, bo przyjeżdżają moi rodzice i teściowie na obraz to będę miala czysto. Dziś leniu****ę;-)

reklama
A ja właśnie umówiłam się do dentysty. Idę w środę na 15:00. Moje postanowienie noworoczne. Zrobić porządek z moim uzębieniem, bo wypatrzyłam kilka ubytków :-(

A w tamtym roku miałam wszystko ok. Ale mam słabe te moje zębiska. Białe, ale słabe :-(

Do góry