reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania138 nowa mama jest nie jedna :) A ja mam prosbe do ciebie bo robilas taki jakby pawlacz u dzieci w pokoju i pokazywalas zdjecie czy moglabys jeszcze raz je pokazac? Bo bedziemy robic tez i chcialam luknac :)

reklama
attachment.php
Dobranoc!!ale się zasiedziałam tutaj!!!Aż miło pa:tak:

Leika widzę po suwaczku że już nie karmisz, czyżbyś zafasolkowała jeszcze przed wylotem?

Nie, nie karmię gdzieś od 1,5 tygodnia dopiero... a dzidzię po Kanarach robimy ;-) a może "na Kanarach" jak będzie odpowiedni czas w cyklu ;-):tak:

Fajnie, że jesteś, nie znikaj nam tak więcej :-)

To witam wszystkie nowe mamy :tak:

Ania138 nowa mama jest nie jedna :) A ja mam prosbe do ciebie bo robilas taki jakby pawlacz u dzieci w pokoju i pokazywalas zdjecie czy moglabys jeszcze raz je pokazac? Bo bedziemy robic tez i chcialam luknac :)
to nie ja :no:

Nie, nie karmię gdzieś od 1,5 tygodnia dopiero... a dzidzię po Kanarach robimy ;-) a może "na Kanarach" jak będzie odpowiedni czas w cyklu ;-):tak:

Fajnie, że jesteś, nie znikaj nam tak więcej :-)
Już nie będę, choć by nie wiem co :tak:

Witam w poniedziałkowy ranek. Dziewczyny, ale naklikałyście ponad 20 stronek:szok:. Ja wczoraj nie miałam czasu, bo rano wymienialiśmy z M wodę rybkom, potem obiad i poszłam z Natalką na jej imprezkę urodzinową do Mcdonalds-a. Dzieciakom bardzo się podobało, a jak wróciłyśmy to tylko kąpiel i dzieci poszły spać:tak:.Wkleję potem fotki. A wiecie jaka u nas wczoraj była ślizgawica:szok::szok:. Normalnie szklanka na dworze. Potem trochę przeszło bo temperatura poszła na plus, ale za to mieliśmy i deszcz i śnieg:baffled: - coś strasznego.

Witam wszystkie nowe mamusie:-)
Iwonka super zdjęcia - szczególnie to na którym Vanesska śpi na dywanie:tak:

Sewa i jak dziś samopoczucie:confused:. Wyobrażam sobie jak ci ciężko po wyjeździe M, ale w końcu od czego tu jesteśmy:-)

Ania138 wreszcie się do nas odezwałaś - nie znikaj nam tak więcej bez słowa;-)

Ewcia zachowanie twojego M zostawię bez komentarza:baffled:

Sikoreczka współczuję ci choroby ojca.

No i nie wiem co jeszcze komu :zawstydzona/y:

IwonaC super foteczki i jakioe [piekne motyle z dziewczat :)

Ja zaraz zmykam na zakupy,po plyty gipsowe i stelaz bedziemy robic takie schowki w lazience,przedpokoju i w pokoju dzieci :)

reklama
Do góry