reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Elusia ja mam mala kuchnie i w kuchni maly stolik wlasnie tylko na 3 osoby.Jak Rozstawie te krseselko to juz nie ma przejscia . TYle ze jesli nie je to stoi w innym miejscu i tyle :)

reklama
Mnie też już mąż goni do łóżka od kąd tu zaglądam do Was to tylko mi sie dostaje ze siedze przed kompem po 2 godz. Ale jutro juz pójdzie do pracy to sobie uzuje hehe to dobranoc dziewczyny papa zycze przespanej nocy!

Witajcie mój mąż właśnie do pracy na nocke pojechał a ja tu znów sama z moją niunią.To chociaż tu sobie poklikam z Wami.Dziś zabraliśmi naszą Pati na saneczki, ale miała radoche:tak:Najbardziej to jej się podobał śnieg, z którego ugniataliśmy jej kule:-)Spędziła by na dworzu cały dzionek tak jej się podobało aż miło było patrzeć:-D

Doczytałam do końca ;-)
Grześ też kilka razy na cycusia się budzi:-(
Iwonka długo karmiłaś córcię.Jatak myślę że do roku będę

Mój synek sam z siebie zaczął przesypiać nocki w wieku 14 miesięcy, mimo, że nadal był na cycusiu. Po prostu dorósł do tego :tak:
Nie masz gwarancji, że kończąc karmienie naturalne dziecko zacznie Ci przesypiać nocki.

katrinm5 - ja też polecam krzesełko do karmienia, ale nie musisz się spieszyć z zakupem. My kupiliśmy jakoś na pół roczku, ale było za duże jeszcze i nadal wygodniej karmiło nam się w leżaczku. Krzesełka na dobre zaczęliśmy używać ok 8 miesiąca ;-)

reklama
Do góry