reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka takie zachowanie to norma u dzieci w naszym wieku. Ja zrozumiałam, że Ci jakiś cyrk odstawiła :-)

Jędrek też tak ma, jak go proszę, żeby coś powiedział, albo coś zrobił, to nie robi.... ale ja nie naciskam w końcu, to co umie to jego, a inni .... może kiedyś się doczekają pokazu ;-):tak::-D jak będą cierpliwi.

reklama
Dziewczyny Wy już doświadczone mamy jesteście to może doradzicie...zastanawaim sie czy kupić krzesełko do karmienia..Czy warto?

Moim zdaniem warto. Wygoda dla Ciebie, dziecko uczy się siedzieć przy jedzeniu, a nie bieganie z łyżką i miską za dzieckiem. My mieliśmy, teraz służy jako stolik i krzesełko do zabawy, do jedzenia też, bo to takie rozkręcane jest.

Mnie to chyba w karmieniu cycem nikt nie przebije. Karmiłam 2 lata.

Miałam iść spać ale wyszłam z łazienki i klikam.Co do fotelika to kupuj bo to super rzecz nie tylko do karmienia ale też gdy chcesz coś zrobić to maluszka sadzasz dajesz zabawki i ok(ja tak mam):-)Teraz już ide i nie wracam:cool2::cool2::cool2::cool2:

sewa to napradę długo karmiłaś:-)

Noooo długo, ale mój alergolog namawiał mnie do tego. Miejmy nadzieję, że to go uchroni przed taką alergią jaką mam ja :-(na razie tfu, tfu, tfu odpukać nic mu nie dolega.

katrinm my Jędrkowi kupiliśmy takie krzesełko jak miał coś ok 8 m-cy. Nie pamiętam dokładnie. Ale jakoś tak.

Juz jestem. Na razie Grzes spi. Ciekawe jak dlugo?:confused:
Dziewczyny Wy już doświadczone mamy jesteście to może doradzicie...zastanawaim sie czy kupić krzesełko do karmienia..Czy warto?
Wedlug mnie watro. My kupilismy Maciusiowi z Drewexu, cos jak pisala Sewa- mozna je rozlozyc i jest osobno krzeselko i stoliczek. Zreszta Macio do tej pory je w tym krzeselku, a stolik ma w pokoiku.
A do krzeselka mysle, ze mozna zaczac, kiedy Grzes sie nauczy siedziec.:-) Ja tez karmie swojego Grzesia narazie w lezaczku.

Czesc dziewuchy ja dopiero teraz mogłam dołączyć po rannych zakupach tak mnie głowa rozbolała ze musiałam poleżeć, a poza tym jestem pierwszy dzien na diecie kapuścianej i czuje głód i złość:wściekła/y:ale co sie nie robi dla figury!!! A propos fotelika to my kupilismy na allegro śliczny fotelik z dwoma blatami i regulacajmi i szczerze mówiąc może z 10 razy z niego korzystałam jakoś lepiej mi karmić w pokoju na sofie przy telewizorze bo ogląda bajki w tym czasie. A fotelik zajmuje miejsce w kuchni i tez myślałąm ze bedzie tam siedziec a ja bede gotowac, moja usiedzi tam góra 5 min, więc nasz zakup był nie udany.

reklama
Do góry