reklama
sewa
mamuśka ;-)
a ja o pon 5 dni,a potem dwa tygodnie laby,hehee,,juz odliczam dni do wyjazdu,,moj m zazyczyl sobie kurtke i spodnie na narty,,ciekawe za co za te wojny do mnie i sapy,,niehc sie cmoknie w dupe,,ma 21 imieniny,,wiec powiem testciowej i moejj mamie niehc sie zrzuc,hehee
Ja bym mu kupiła ale rózgę wielkości gigantycznej, do przetrzepania..... wiadomo czego ;-)
katrinm5
Fan(ka)
Mo Grześ też już śpi od 30 minut...ale u niego to róznie z tym spaniem:-(Ale teraz mam chwile więc wpadałam
To ja dziecko śpi.mężuś też a ja na kompiku:-).Ewcia autko napewno odpali bo niema mrozu a mężulkowi przejdzie to się uspokoi.A tak wogóle to ja chyba mieszkam na biegunie południowym bo tu śniegu cała masa normalnie bialusieńko.:-):-):-):-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sewa mialam na mysli popis jak to dzieci czasem sie popisuja,piszczala,biegala,itd a jak ja prosilam zeby pochwalila sie swoimi nowymi slowkami czy wogole tym co sie nauczyla to nie miala nawet zamiaru i udawala ze nic nie umie.Ale za to zatanczyla pieknie A bunt no nie powiem ale czasami cos sie jej udziela nie tak niestety....
Ewcia niech sobie sam kupio tam w Belgi nie moze? A ty masz takie cieple narciarki i kurtke w gory?
Ewcia niech sobie sam kupio tam w Belgi nie moze? A ty masz takie cieple narciarki i kurtke w gory?
E
Ewcia81
Gość
no to super masz,moj tez tak mial,ale mu sie odwidzialo,,no i teraz lata dlugoooEwcia Jędrek to tak nauczony od urodzenia, i teraz jak przychodzi 20:00 to on ma jakiś biologiczny zegarek w tyłku ;-) i woła mnie do łazienki na kąpiel. Po kapieli usypia szybko 15 min to max.
no ja mu nie kupie to mamuski mu orezent zrobiaaaaJa bym mu kupiła ale rózgę wielkości gigantycznej, do przetrzepania..... wiadomo czego ;-)
ja mowie dobranoc,,uciekam myju i aaaa
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mamajuli moja to sie budzila i kilkanascie razy na cyca w nocy to bylo dopiero i powiedzialam dosc ! Odstawilam ja jak mialam 14 miesiecy
reklama
katrinm5
Fan(ka)
Dziewczyny Wy już doświadczone mamy jesteście to może doradzicie...zastanawaim sie czy kupić krzesełko do karmienia..Czy warto?
Podziel się: