reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia Jędrek to tak nauczony od urodzenia, i teraz jak przychodzi 20:00 to on ma jakiś biologiczny zegarek w tyłku ;-) i woła mnie do łazienki na kąpiel. Po kapieli usypia szybko 15 min to max.

reklama
a ja o pon 5 dni,a potem dwa tygodnie laby,hehee,,juz odliczam dni do wyjazdu,,moj m zazyczyl sobie kurtke i spodnie na narty,,ciekawe za co za te wojny do mnie i sapy,,niehc sie cmoknie w dupe,,ma 21 imieniny,,wiec powiem testciowej i moejj mamie niehc sie zrzuc,hehee

Ja bym mu kupiła :baffled: ale rózgę wielkości gigantycznej, do przetrzepania..... wiadomo czego ;-)

To ja dziecko śpi.mężuś też a ja na kompiku:-).Ewcia autko napewno odpali bo niema mrozu a mężulkowi przejdzie to się uspokoi:happy2:.A tak wogóle to ja chyba mieszkam na biegunie południowym bo tu śniegu cała masa normalnie bialusieńko.:-):-):-):-)​

Sewa mialam na mysli popis jak to dzieci czasem sie popisuja,piszczala,biegala,itd a jak ja prosilam zeby pochwalila sie swoimi nowymi slowkami czy wogole tym co sie nauczyla to nie miala nawet zamiaru i udawala ze nic nie umie.Ale za to zatanczyla pieknie :) A bunt no nie powiem ale czasami cos sie jej udziela nie tak niestety....
Ewcia niech sobie sam kupio tam w Belgi nie moze? A ty masz takie cieple narciarki i kurtke w gory?

Ewcia Jędrek to tak nauczony od urodzenia, i teraz jak przychodzi 20:00 to on ma jakiś biologiczny zegarek w tyłku ;-) i woła mnie do łazienki na kąpiel. Po kapieli usypia szybko 15 min to max.
no to super masz,moj tez tak mial,ale mu sie odwidzialo,,no i teraz lata dlugooo

Ja bym mu kupiła :baffled: ale rózgę wielkości gigantycznej, do przetrzepania..... wiadomo czego ;-)
no ja mu nie kupie to mamuski mu orezent zrobiaaaa

ja mowie dobranoc,,uciekam myju i aaaa

Mamajuli moja to sie budzila i kilkanascie razy na cyca w nocy to bylo dopiero i powiedzialam dosc ! Odstawilam ja jak mialam 14 miesiecy

Jwonka u nas się mówi że dzieckiem i mężem to się nigdy nie pochwalisz:-):-).A tak wogóle to Wanesska jest taka słodka że nie wyobrażam sobie żeby była niegrzeczna:cool2:.Idę myju myju i nyny do jutra pa pa:-):-):-):-)

reklama
Do góry