reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A u mnie jset z podstwaowki juz 15 osob ale kilka dziewczyn juz planujemy spotkanko.Fajnie bo jedna mieszka blisko nawet i tez ma dom z ogrodskiem wiec napewno bedziemy grilowac no i ma dzieciaczka rocznego. Bedziemy u niej lub i u mnie robic male zloty klasowe
Leika czekam na potwierdzenie 10 stycznia ide na usg polowkowe.
Leika czekam na potwierdzenie 10 stycznia ide na usg polowkowe.
E
Ewcia81
Gość
moj jest duzy i smaodzielny,,nie wiem jak innych ammsuiek,,to zalezy od wieku i dziecka,,Powieccie mi czy wy też macie taki problem uspać wasze maluchy, bo mi to schodzi do 2 godzin.
iwonka to super macie,,u mnie wszyscy prawie kolo mnie,tzn te samo miasto,albo 6km od,,i co,,maj gdzies spotkanko,hmmm,,szkoda gadac,,,
katrinm5
Fan(ka)
My też mamy zaplanowane już spotkanko klasowe na sierpień:-)Ale i u mnie coś niemrawo się zrobiło
katrinm5
Fan(ka)
I mój brzdąc się już obudził:-(
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
elusia ja nie mialam nigdy raczej problemy z usypianiem.To zalezy ile twoje dziecko spi w dzien.Moja to o 20 zawsze juz spala.....tak nauczylam.
reklama
E
Ewcia81
Gość
no to milego spotkanka,,,udanego wieczorku...Cześć witam ija.Miałam dziś coś porobić na babyboomie ale nic z tego.Właśnie siedzimy ze znajomymi.jula śpi(ciekawe jak długo) i wszystko gra.;-)
Podziel się: