reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez sie krece
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No pewnie ja tez odrazu jak odstawilam to porobowalam alkoholJa sobie drineczka zapodałam, a co, trzeba kozystać, póki mam krótką przerwę między karmieniem jednego ssaka a kolejną ciążą ;-)
katrinm5
Fan(ka)
Ja też jestem:-)Tylko zapatrzyłam się na zdjęcia dziciaczków w galerii:-)
E
Ewcia81
Gość
no to sporo nas tu krązy po sieci,,hehe
Leika pewnie korzystaj,,tylko ostroznie,hehe
Iwonka ale ty mas zpostow,,akurat rzucilo mi sie w oczy,,juz 6000 posta przekroczylas,,jezusicku,,,
Leika pewnie korzystaj,,tylko ostroznie,hehe
Iwonka ale ty mas zpostow,,akurat rzucilo mi sie w oczy,,juz 6000 posta przekroczylas,,jezusicku,,,
E
Ewcia81
Gość
u mnie tez,,bo jak ja sie odezwalam,to odpowiedzieli i dalje w dupie,,no to ja ich tez,,,Ja się będe skanerem...Czas dodać klasowe fotki na nsze klase.Ci ludzie z moich klas to tacy niemrawi..Praktycznie ich nie widać,szkoda słów:-(
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ewcia no popatrz nawet nie zwrocilam uwagi na to ..........
Bodzinka a jakie masz te urzadzenie ? Ja chcialam kupic ale mowia ze jak do wszystkiego to do miczego i tak odkladam....jaki model marka? I jak dziala? tzn czy sie sprawuje dobrze
Bodzinka a jakie masz te urzadzenie ? Ja chcialam kupic ale mowia ze jak do wszystkiego to do miczego i tak odkladam....jaki model marka? I jak dziala? tzn czy sie sprawuje dobrze
reklama
E
Ewcia81
Gość
wlaśnie to samo miałam sie zapytać iwonki,,jakie imonka mają wybrane??Iwonka - no faktycznie, ostro stukasz fotki ;-)
Macie już jakieś imię dla drugiej córki?
Podziel się: