reklama
E
Ewcia81
Gość
elusia no to super,milego wypadu jutroo
a ja juz ide spac,,bo jakos źle mi sie siedzi,niewygodnie mi juz,,takze od wyrka poelzec lece,,do jutraaaaaaaa
a ja juz ide spac,,bo jakos źle mi sie siedzi,niewygodnie mi juz,,takze od wyrka poelzec lece,,do jutraaaaaaaa
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez sie klade zaraz.Kurcze a na dworzu wieje i wieje.......
Dobranoc
Dobranoc
Ewcia no popatrz nawet nie zwrocilam uwagi na to ..........
Bodzinka a jakie masz te urzadzenie ? Ja chcialam kupic ale mowia ze jak do wszystkiego to do miczego i tak odkladam....jaki model marka? I jak dziala? tzn czy sie sprawuje dobrze
HP Photosmart C3 100.Nie wiem jak się sprawuje bo dzisiaj zakupione:-)300 zł kosztuje.Było z tej firmy takie za 500 wypasione,że na nim mogłaś pomniejsać, powiększać fotki, do niego włożyć płytke ale odezwało się moje sknerostwo i wzieliśmy to mniej skomplikowane;-);-)
Powieccie mi czy wy też macie taki problem uspać wasze maluchy, bo mi to schodzi do 2 godzin.
A to róznie...Dziś położył się i zasnął bez cycula, tylko go po główce głaskałam w ciągu 10 min, wczoraj też szybko a zadża się,że przewala się po łóżku ze 2 h....
Ja bym poszła z małym u nas do Frajdy ale samej mi się nei chce...Ale w końcu się wybiore..Obiecuje;-)
reklama
Podziel się: