reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobry wieczor.
Juz wrocilismy od mojej mamy. Grzes uspiony, a Maciek sie drze w lazience, bo nie chce chyba jeszcze wychodzic z wanny. Dobrze, ze moj M juz wrocil, to to juz nie moj problem.;-):-p Mam tylko nadzieje, ze nie obudzi mi Grzesia.:confused:

Sliczny brzusio.:tak:
Vanesska super zasnela, no i niezle ma "krzeselko".:-p

Matko Kuba śpi i śpi:szok:. Ciekawa jestem co w nocy będzie........ a mnie się strasznie nudzi:cool:
Tak to chyba juz z nami jest: jak dzieci spia, to my narzekamy, ze sie nudzimy, a jak nie spia, to narzekamy, ze lobuzuja i ze nie mamy chwili dla siebie.:dry::-D

Leika gratuluje.:-)

witam nowa mamusie.

Leika gratuluje moderatora.
Iwonka śliczny brzuszek, super fota na dywanie, Vanesska na komputerze ekstra.Ja oglądam Apollo 13.
Witam nową mamusie i gratuluje suwaczków.
Ja dostałam dziś urządzenie wielofunkcyjne.Drukowaliśmy fotki i zeskanowałam ślubną.Jedna się pochwale.
Głowa mnie dziś tak bolała,że aż mi było niedobrze i boląły mnie oczy.Podobno wieje halny a wtedy mnie głowa tak boli.Mały nadal szaleje i ja już ma dość...
0067561630.jpg
To my 4,5 roku temu:)

Bodzia super fota,,fajnie tak poowspominac,,,

a ja juz chyba lece kąpku i do wyreczka,,i tak nikogo nie am,a sama do siebie to raczej nie bed episałam,,narazie
do juterka...

reklama
Ja sobie drineczka zapodałam, a co, trzeba kozystać, póki mam krótką przerwę między karmieniem jednego ssaka a kolejną ciążą ;-):cool2:

Do góry