reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój Grześ jak widzi cyca to aż się cały trzęsie:-DDlatego nie wyobrażam sobie żeby miał z niego zrezygnować.W nocy też jeszcvze cycuś:tak:
moj jak tylko przezuciam go na butle to od razu cale nocki przesypial,,az dziwne,,,,porpstu budizl sie co chwila,aby pocyckac i zasypiac,a jak go odlozylam,to za dwie godz zbowu pobudka,,dlatego odstawilam,bo tylko mu sie przytulac chaialo,a nie jesc,,,a i tak od amlego pil moje mlekoz butli,tazke problemu nie mialam,,jendo co mialam to tone pokarmu w cyckach jeszcze przez jakies dwa tygdnie i sie meczylamz tym...ach to bylo straszne,miec tyle mleka i nie chcialo przestac mis ie prodyukowac,,,:-p

reklama
moj jak tylko przezuciam go na butle to od razu cale nocki przesypial,,az dziwne,,,,porpstu budizl sie co chwila,aby pocyckac i zasypiac,a jak go odlozylam,to za dwie godz zbowu pobudka,,dlatego odstawilam,bo tylko mu sie przytulac chaialo,a nie jesc,,,a i tak od amlego pil moje mlekoz butli,tazke problemu nie mialam,,jendo co mialam to tone pokarmu w cyckach jeszcze przez jakies dwa tygdnie i sie meczylamz tym...ach to bylo straszne,miec tyle mleka i nie chcialo przestac mis ie prodyukowac,,,:-p
No właśnie mój mały nie umie z butli jeść:no:Żadne próby nie przyniosły efektu.Nocki mam przez to ciężkie

nie - dzieki dziewczyny... po prostu z mezem chcemy walnąc dwójeczkę i zrobic sobie z 3,4 lata przerwy.... oczywiscie maz chce dwójke dzieci, ale bede negocjowac :-D:-D:-D:-D:-D

po tych zakupach jestem padnieta strasznie ide sie kimnąć... dobranoc dziewczynki... jutro mnie czeka znów sprżatanie, za tydzien mamy chrzciny - musze wszystko dokladnie powymywac w domku...

KATRINM5 u nas z butelek avent odpada... mały nie chce z niego ssac - teraz zamówiłam nuka i tommy coś tam - podobno obie sa rewelacyjne - czas pokaze...

ok, ja juz naprawde spadam..buziaki

nie - dzieki dziewczyny... po prostu z mezem chcemy walnąc dwójeczkę i zrobic sobie z 3,4 lata przerwy.... oczywiscie maz chce dwójke dzieci, ale bede negocjowac :-D:-D:-D:-D:-D

po tych zakupach jestem padnieta strasznie ide sie kimnąć... dobranoc dziewczynki... jutro mnie czeka znów sprżatanie, za tydzien mamy chrzciny - musze wszystko dokladnie powymywac w domku...
Ja też mam za tydzien chrzciny ale nie mam weny na sprzątanie:-(
Spokojnej nocki :-)

:-D:-D:-D:-D:-D Ewcia dziękuję za kielicha:-D:-D:-D:-D:-D Weszło bez problemów, ale jak mój się chciał napic to ino do połowy łyknął:rofl2:
Wiecie że moje beboki nadal buszują:confused: Łażą po mieszkaniu i nie mają najmniejszego zamiaru zasnąc:dry: A ja już miałam zamiar odpocząc:sorry2:

reklama
KATRINM5 u nas z butelek avent odpada... mały nie chce z niego ssac - teraz zamówiłam nuka i tommy coś tam - podobno obie sa rewelacyjne - czas pokaze...

ok, ja juz naprawde spadam..buziaki
Ja nie będę już raczej nic kupowała.Mam i Avent i Canpol ale najlepiej picie herbatki idzie z Dr.Brownsa.Ale mleko nie:-(Niedługo na niekapka się przerzucimy

Do góry