reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam nowe mamusie:-)
Ewcia ale smaku mi narobiłaś tym drineczkiem:-DA martini wprost uwielbiam:-)Ale cóż mogę sobie pomażyć tylko:tak::-D
ale niedlugo sobie odbijesz,,,do ilu zamierzasz karmic???

moje marzenie................. albo chociaż pifffko małe...

ogólnie to mąż odebrał moje badanie krwi - i mam za wysokie limfocyty... :confused::confused::confused:
no musisz byc cierpliwa...dasz rade,a wyniki to najlepej jednak z lekarzem...:tak:

a ja na naszej kalsie,,nowe osoby mi doslzy do klas,,iw ysylam zaproszenia...a takze kukam na foty...hehe.
a synio usypia,,w koncu...:tak:

własnie u mnie jest zawsze problem z lekarzem...
chyba po prostu przez najbliższy miesiac bede sobie dogadzac kulinarnie i jeszcze raz zrobie te badanie... w ciązy, gdy wszystko jadałam miałam wyniki idealne, a teraz zlecialam za bardzo z wagi, no i czesto nie mam czasu zjesc obiad czy kolacje... wszystko tak nagla i gwałtownie - i mysle ze od tego to sie wzieło...
miesiac czekania mi już nie zaszkodzi...

własnie u mnie jest zawsze problem z lekarzem...
chyba po prostu przez najbliższy miesiac bede sobie dogadzac kulinarnie i jeszcze raz zrobie te badanie... w ciązy, gdy wszystko jadałam miałam wyniki idealne, a teraz zlecialam za bardzo z wagi, no i czesto nie mam czasu zjesc obiad czy kolacje... wszystko tak nagla i gwałtownie - i mysle ze od tego to sie wzieło...
miesiac czekania mi już nie zaszkodzi...
Tylko że teraz raczej też wszystkiego nie wolno jeść,żeby dziecku nie zaszkodziło.A bierzesz jakieś witaminy ?

ja chce 7 miesiecy mikiego poic mleczkiem... tzn do końca kwietnia/maja... później sie regeneruje i pod koniec roku znów staranka :tak::tak::tak:

reklama
Do góry