reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kubus Iwonyc ma tez juz 15 miesiecy.Popatrz na suwaczki pod kazdym postem kazda z nas ma :-):-):-) Ty tez sobie zaloz takie ,w razie co to pytaj a na forum tez jest instrukcja wklejania suwaczkow.A w jakim wieku jest twój Kubuś? bo ja mam córke która ma 15 miesięcy i spi tylko raz w dzień ok1,5-2 godz.
Co do twojego drugiego pytania to tak ja mam czesto dosc tego wszystkiego,sprzatania,gotowania,zajmowania sie dzieckiem 24 godziny na dobe.Mam czasami ochotre wyjsc i zostawic to wszystko.Ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie ze moglabym n ie miec takiej kochanej rodzinki i wspanialej coreczki.Pocieszam sie ze kiedy dzieci dorosna bardziej to bede miala wiecej wolnosci;-):-)
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Elusia tak jak napisała Iwonka mój Kuba ma 15 m-cy i w sumie śpi jeszcze raz lub 2 razy dziennie.
Ja też czasami mam dość i poszłabym gdzieś zeby się wyrwać na chwilkę... o chociażby w tej chwili tak mnie młoda wyprowadzila z równowagi, że musiałam wyjść z pokoju, bo normalnie. Jednak nie zamieniłabym swojego życia na inne. Jestem szczęśliwą mamą dwójki cudownych dzieciaków. Jak dzieci dorosną to odpocznę;-). Dobra uciekam bo teraz Kuba daje o sobie znaćTak zaglądam do was co chwila z doskoku
Ja też czasami mam dość i poszłabym gdzieś zeby się wyrwać na chwilkę... o chociażby w tej chwili tak mnie młoda wyprowadzila z równowagi, że musiałam wyjść z pokoju, bo normalnie. Jednak nie zamieniłabym swojego życia na inne. Jestem szczęśliwą mamą dwójki cudownych dzieciaków. Jak dzieci dorosną to odpocznę;-). Dobra uciekam bo teraz Kuba daje o sobie znaćTak zaglądam do was co chwila z doskoku
jasmina111
Fan(ka)
Elusiu, lubie byc z dziecmi. Mam skale porownawcza dla siebie poniewaz przy pierwszym dziecku wrocilam do pracy zaraz po urlopie maciezynskim i zaleglym wypoczynkowym czyli po 5 miesiacach. Wiem jak to jest pracowac na pelnych obrotach, wracac do domu z jezykiem do pasa i dostawac zaraz w ramiona corcie bo opiekunka juz leci do domu.... I wiem teraz jak to jest byc mama ktora nie pracuje i jest z dziecmi caaaaly dzien. Wole to co teraz mam, moj synet ma 5,5 miesiaca i widze co stracilam wracajac do pracy tak szybko kiedy urodzila sie moja corcia. Czasami napatrzec sie nie moge na moje dzieci :-). Z drugiej strony to czasami mam dosyc tych codziennych obiadow (mowa o gotowaniu), nie no nie mam co tu duzo pisac jak jestem w domu to bardziej sie staram zeby bylo dobrze, czysto. Ale to chyba kazdaz was tak ma?
Ale sie rozpisalam
Ja tez musze posiedziec nad suwaczkami... czy ja sobie z tym poradze??????
pozdrawiam
Ale sie rozpisalam
Ja tez musze posiedziec nad suwaczkami... czy ja sobie z tym poradze??????
pozdrawiam
Dziewczyny pooglądajcie sobie nasze suwaczki i kliknijcie w ten co się wam podoba otworzy się stronka,z której jest.Albo wrzućcie w google suwaczki.Fajne są na Smyki.pl - dla rodzic
E
Ewcia81
Gość
jasmina witaj u nas..Witam Wszystkie Dziewczyny :-)
Od pewnego czasu zagladam na to forum. Bardzo mi sie tu spodobalo;-) wiec postanowilam sie przylaczyc.
Jestem mama 4,5 letniej Jasminki oraz 5,5 miesiecznego Dawidka.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i mam nadzieje ze i moje wpisy ubogaca ten watek:-)
:-)
no mamy nowe mamy,,serdecnzie witamy,,goscimyw naszych progach,milego klikania z nami..
A ja z synem baje cyztalam,,tlyko to on mi opowiadal,a ja mialams luchac,hehe,,o Xygzaku z bajki Cars...uwielbia ja....łożko mam zrobione,,i neiw iem cyz isc spac,,,czy nie,,,
acha mus postanowienia wpisac na nwoy rok,musze je przemyslec...
E
Ewcia81
Gość
ja popijam martini z cola i lodem i cytrynka,,moz ektoras chetna przy wekendzie????,,mam duzo 1,5litra tego,heee
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja popijam martini z cola i lodem i cytrynka,,moz ektoras chetna przy wekendzie????,,mam duzo 1,5litra tego,heee
moje marzenie................. albo chociaż pifffko małe...
ogólnie to mąż odebrał moje badanie krwi - i mam za wysokie limfocyty...
katrinm5
Fan(ka)
Witam nowe mamusie:-)
Ewcia ale smaku mi narobiłaś tym drineczkiemA martini wprost uwielbiam:-)Ale cóż mogę sobie pomażyć tylko
Ewcia ale smaku mi narobiłaś tym drineczkiemA martini wprost uwielbiam:-)Ale cóż mogę sobie pomażyć tylko
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
albo troche beherovki.............. rozmarzyłam sie.........
Podziel się: