reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A w jakim wieku jest twój Kubuś? bo ja mam córke która ma 15 miesięcy i spi tylko raz w dzień ok1,5-2 godz.
Kubus Iwonyc ma tez juz 15 miesiecy.Popatrz na suwaczki pod kazdym postem kazda z nas ma :tak::-):-):-) Ty tez sobie zaloz takie ,w razie co to pytaj a na forum tez jest instrukcja wklejania suwaczkow.
Co do twojego drugiego pytania to tak ja mam czesto dosc tego wszystkiego,sprzatania,gotowania,zajmowania sie dzieckiem 24 godziny na dobe.Mam czasami ochotre wyjsc i zostawic to wszystko.Ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie ze moglabym n ie miec takiej kochanej rodzinki i wspanialej coreczki.Pocieszam sie ze kiedy dzieci dorosna bardziej to bede miala wiecej wolnosci:tak:;-):-):-p

Elusia tak jak napisała Iwonka mój Kuba ma 15 m-cy i w sumie śpi jeszcze raz lub 2 razy dziennie.
Ja też czasami mam dość i poszłabym gdzieś zeby się wyrwać na chwilkę... o chociażby w tej chwili tak mnie młoda wyprowadzila z równowagi, że musiałam wyjść z pokoju, bo normalnie:wściekła/y:. Jednak nie zamieniłabym swojego życia na inne. Jestem szczęśliwą mamą dwójki cudownych dzieciaków:tak::tak::tak:. Jak dzieci dorosną to odpocznę;-). Dobra uciekam bo teraz Kuba daje o sobie znać:baffled:Tak zaglądam do was co chwila z doskoku:-p

Elusiu, lubie byc z dziecmi. Mam skale porownawcza dla siebie poniewaz przy pierwszym dziecku wrocilam do pracy zaraz po urlopie maciezynskim i zaleglym wypoczynkowym czyli po 5 miesiacach. Wiem jak to jest pracowac na pelnych obrotach, wracac do domu z jezykiem do pasa i dostawac zaraz w ramiona corcie bo opiekunka juz leci do domu.... I wiem teraz jak to jest byc mama ktora nie pracuje i jest z dziecmi caaaaly dzien. Wole to co teraz mam, moj synet ma 5,5 miesiaca i widze co stracilam wracajac do pracy tak szybko kiedy urodzila sie moja corcia. Czasami napatrzec sie nie moge na moje dzieci :-). Z drugiej strony to czasami mam dosyc tych codziennych obiadow (mowa o gotowaniu), nie no nie mam co tu duzo pisac jak jestem w domu to bardziej sie staram zeby bylo dobrze, czysto. Ale to chyba kazdaz was tak ma?
Ale sie rozpisalam :zawstydzona/y:

Ja tez musze posiedziec nad suwaczkami... czy ja sobie z tym poradze?????? :zawstydzona/y::-D
pozdrawiam

Witam Wszystkie Dziewczyny :-)
Od pewnego czasu zagladam na to forum. Bardzo mi sie tu spodobalo;-) wiec postanowilam sie przylaczyc.
Jestem mama 4,5 letniej Jasminki oraz 5,5 miesiecznego Dawidka.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i mam nadzieje ze i moje wpisy ubogaca ten watek:-)
:-)
jasmina witaj u nas..

no mamy nowe mamy,,serdecnzie witamy,,goscimyw naszych progach,milego klikania z nami..

A ja z synem baje cyztalam,,tlyko to on mi opowiadal,a ja mialams luchac,hehe,,o Xygzaku z bajki Cars...uwielbia ja....łożko mam zrobione,,i neiw iem cyz isc spac,,,czy nie,,,
acha mus postanowienia wpisac na nwoy rok,musze je przemyslec...:sorry2:

reklama
Do góry