reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
katrin, ja też zauważyłam, że jak siedzę na BB, to dziewczyny nie szaleją z pisaniem, a jak mnie cały dzień nie ma to kilka stron napisane, nie wiem, od czego to zależy :-D;-)
Zmykam powoli spać.
Mam dokładnie to samo...
Katrin ja po prostu ściągnełam corela i potem to juz proste jest.Dziewczyny robią jeszcze lepsze cudeńka.Ale dziękuje:-):-)

Bodzinka - śliczne fotki, zwłaszcza ta przy cycusiu jest boska! Uwielbiam zdjęcia maluszków przy piersi :-)
Dzięki to też jedna z moich ukochanych...Taki malusieńki był...A teraz głowa większa od cycusia...No i coraz bliżej moment odstawienia...:-(

Dobry wieczor.
Grzes juz spi (mial juz kilka dokladek kolacji, ale to nie koniec na dzis zapewne;-)). Fajnie miec tylko jednego dzieciaczka na glowie, tak spokojniej jest. Ale bez Maciusia troche smutno i tak cicho...

A ja już uciekam.. zaraz przyjdzie M z pracy. Znowu trochę pogadamy i spać czyli tak koło 23:baffled:. Zawsze sobie obiecuje, że się wcześniej położę a potem gadu gadu i nie wiadomo kiedy prawie północ;-)

Dobranoc babeczki spokojnej nocki:-)
Skad ja to znam...:confused: Niby nic sie takiego nie robi, a tu nagle 23 lub polnoc.:dry: Ja tez mam trudnosci z polozeniem sie wczesniej. Teraz na przyklad moglabym sie polozyc, bo juz w zasadzie wszystko po robilam, ale wlaczylam sobie film ("Samotnosc w sieci"). Odkladalam obejzenie tego filmu juz jakis czas.Co tam wyspie sie kiedy indziej (np.jak dzieci dorosna).;-):-p:-D

Ewcia fajnie, ze "imrezka" udana.;-) Zycze powodzenia jurto przy otwieraniu autka.:-p

Bodzinka fotki super. Karolek slodziutki jak byl malutki.:tak: Terez zreszta tez.;-):-)

Ja jjuz mowie dobranoc. Spijcie dobrze.:-)

Dzień dobry. U nas zimna ciąg dalszy jest 10 stopni na minusie i wiatr brrr. Oczywiście dalszy ciąg też niejedzenia Kuby. Wczoraj koło 20 przez sen zjadł - wypił 70ml mleczka i tak do tej pory. Rano jak wstał to nie chciał ani mleczka, ani kanapeczki, ani praówki tylko napił się trochę. Schudnie mi to moje dziecko strasznie jak tak dalej pójdzie:no:

Bodzinka twoje fotki powalają mnie na kolana - nie dość, że Karolek ładny chłopczyk to jeszcze tak fajnie obrobione:tak::tak:

Asiulinka a gdzie masz Maciusia??? Nie wiem, ale chyba przeoczyłam:zawstydzona/y:

reklama
Witam z rana.Tadaaam,już jest,prawa dolna jedyneczka Juliankowa!!!!!!!!!!!
[quote=Leika;1881496] Uwielbiam zdjęcia maluszków przy piersi :-)[/quote]
Jak opanuję kompa(stary wgrywał wczoraj system na nowo) i odnajdę fotki to wkleję,bo mam kilka takich cycusiowatych:tak::-D.

Do góry