reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Leika czyzby karmienir piersia juz sie zakonczylo u ciebie calkowicie?
iwonka2006 - raczej tak... synuś już nie je cycusia, czasem jeszcze uda mu się dorwać i przyssać na chwilkę, ale to już są kropelki raczej. Bardzo mu brakuje piersi i ciągle się do mnie przytula i trzyma rączkę na cycusiu... strasznie mnie to rozczula i jednoczesnie dołuje :-(
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
dziewczyny, miki ma kryształki w moczu - czy słyszałyście o czymś takim kiedyś??
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
To zdjęcie zrobiłam zamiast uczyc się psychologii....Nie zdam tego kolosa, nie ma szans
Inna ale fotka zajefajna:-):-)
Ja za to nie mam natchnienia na zabawy z małym...Dobrze,że Paweł ma jeszcze urlop...urcze, troche zle się z tym czuje, ale nie mam natchnienia do niczego...Ale ze mnie matka:---(
Ja za to nie mam natchnienia na zabawy z małym...Dobrze,że Paweł ma jeszcze urlop...urcze, troche zle się z tym czuje, ale nie mam natchnienia do niczego...Ale ze mnie matka:---(
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ja kupiłam taki kojec juz jakis czas temu mojej niedoszłej chrześniaczce i świetnie sie w nim bawi do teraz!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Vanesska tez z pczatku tak robila ale zobaczysz szybko zapomni i ty tez sie przyzwyczaisz do tej mysli.Teraz jak mnie widzi rozebrana to sie cieszy na widok cycusia i bardzo chce choc na chwilke dotknac sutkaale ja sie pytam czy chce cycy to mowi ze nieiwonka2006 - raczej tak... synuś już nie je cycusia, czasem jeszcze uda mu się dorwać i przyssać na chwilkę, ale to już są kropelki raczej. Bardzo mu brakuje piersi i ciągle się do mnie przytula i trzyma rączkę na cycusiu... strasznie mnie to rozczula i jednoczesnie dołuje :-(
Nie ja nie slyszalam...poszukaj w necie moze na ten tematdziewczyny, miki ma kryształki w moczu - czy słyszałyście o czymś takim kiedyś??
reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
ja tez nic nie slyszalam o krysztalkach w moczu
A co do cycusia to Igor tez tak ma jak opisuje Iwonka, jak mnie zobaczy gdzies to tylko wola cycy cycy ale do tatusia tez tak wola jak gdzies przyuwazy, wiec moze to nie na ssanie
Leika nic sie nie martw maly sie przyzwyczai do barku cycusia.
Ja strasznie balam si emojego odstawic od butelki ze bediz ewielki ryk i wojny ale trwalo to zaledwie pare dni i bylo ok. Teraz jak widzi butelke i smoczek to mowi ze to dla dzidzi
A co do cycusia to Igor tez tak ma jak opisuje Iwonka, jak mnie zobaczy gdzies to tylko wola cycy cycy ale do tatusia tez tak wola jak gdzies przyuwazy, wiec moze to nie na ssanie
Leika nic sie nie martw maly sie przyzwyczai do barku cycusia.
Ja strasznie balam si emojego odstawic od butelki ze bediz ewielki ryk i wojny ale trwalo to zaledwie pare dni i bylo ok. Teraz jak widzi butelke i smoczek to mowi ze to dla dzidzi
Podziel się: