reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja już uciekam.. zaraz przyjdzie M z pracy. Znowu trochę pogadamy i spać czyli tak koło 23:baffled:. Zawsze sobie obiecuje, że się wcześniej położę a potem gadu gadu i nie wiadomo kiedy prawie północ;-)

Dobranoc babeczki spokojnej nocki:-)

Oliwka też już śpi, ja oglądam Barwy szczęścia.
Dzisiaj ugadaliśmy z kucharką wszystko na temat żarełka na wesele ;-).
Ja chodzę jakaś podminowana, nie wiem czemu :baffled:
Zimno mi cały czas, poubierana jestem, jakbym na Antarktydzie mieszkała :sorry2:
Miłego wieczoru i dobrej nocy :-)

Oliwka też już śpi, ja oglądam Barwy szczęścia.
Dzisiaj ugadaliśmy z kucharką wszystko na temat żarełka na wesele ;-).
Ja chodzę jakaś podminowana, nie wiem czemu :baffled:
Zimno mi cały czas, poubierana jestem, jakbym na Antarktydzie mieszkała :sorry2:
Miłego wieczoru i dobrej nocy :-)
inna też tak miałam przed ślubem:tak:To stres ale nie ma co na zapas sie martwić:tak:Wszystko będzie dobrze:-)

katrin, ja też zauważyłam, że jak siedzę na BB, to dziewczyny nie szaleją z pisaniem, a jak mnie cały dzień nie ma to kilka stron napisane, nie wiem, od czego to zależy :-D;-)
Zmykam powoli spać.

Hej wam..
ja w domu od 20,,ale bylam zajeta praca,,mialam kompika nie wlaczac,bo juz chcialam isc spac,ale dla dzieci msuialam druknac zadania na prace,hehe..
Matus umyty,ja na disco spoko,,malo dzieic bylo,wiec malo roboty,nie bylo tloczno i szybko minela,,,takze luzik...

Dzisiaj nie poczytam waszych postow,bo ide spac,zeby jutro znowu nie zaspac:baffled:,,a mus wczesniej wyjsc,bo znowuz z amkiem w aucie bede walcyzla,,jakd zisiaj,,takze troszke mi to zajmie,,,hmmm,,juzs ie boje,,,

Jutro koncze wczesniej,wiec super mam szybkow ekendzik i obiecuje poczytac juterko,,

Do czytania jutrzejszego i pisania..
Milej nocki,,dobranoc

inna masz rację:-)Potem nie wiadomo od czego zacząć:-DSpokojnej nocki życzę:-)
Ewcia fajno,że imprezka się udała:-)A nie masz żadnego specyfiku na zamarznięte zamki?Podobno pomagają:tak:Tobie też spokojnej nocki życzę:-)Ja czękiam na męża aż z pracy wróci:-)

katrin mam specyfik na zamki,na okna,na kluc zi drzwi,,wszytsko na arz stosuje,,potem na chama wchodze,,,pomaga,owszem,,ale ile ja sie anmecze przy tym,,a Matu ile nakrzycyz,ze zimno wieje mu na twarz i nic nie widiz,,heheh,,ale jutro ostatni dzien i weekend,,takz eluzik,,
dobra ja mialam saodac,,to spaadam do łozia,,papaaa

reklama
20091411628.jpg

Tutaj miał 3 tygodnie..

20053711628.jpg

20454911628.jpg

22000011628.jpg

Tu z moją mamą
21505111628.jpg

Tutaj miał 30 dni..

Do góry