reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
A ja już uciekam.. zaraz przyjdzie M z pracy. Znowu trochę pogadamy i spać czyli tak koło 23. Zawsze sobie obiecuje, że się wcześniej położę a potem gadu gadu i nie wiadomo kiedy prawie północ;-)
Dobranoc babeczki spokojnej nocki:-)
Dobranoc babeczki spokojnej nocki:-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Oliwka też już śpi, ja oglądam Barwy szczęścia.
Dzisiaj ugadaliśmy z kucharką wszystko na temat żarełka na wesele ;-).
Ja chodzę jakaś podminowana, nie wiem czemu
Zimno mi cały czas, poubierana jestem, jakbym na Antarktydzie mieszkała
Miłego wieczoru i dobrej nocy :-)
katrinm5
Fan(ka)
inna też tak miałam przed ślubemTo stres ale nie ma co na zapas sie martwićWszystko będzie dobrze:-)Oliwka też już śpi, ja oglądam Barwy szczęścia.
katrinm5
Fan(ka)
Reniferku wszystko będzie dobrze głowa do góry:-)
Hmm...jak mam chwilkę bo synuś w koncu uśnie to tu pusto sie robi
Hmm...jak mam chwilkę bo synuś w koncu uśnie to tu pusto sie robi
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
katrin, ja też zauważyłam, że jak siedzę na BB, to dziewczyny nie szaleją z pisaniem, a jak mnie cały dzień nie ma to kilka stron napisane, nie wiem, od czego to zależy ;-)
Zmykam powoli spać.
Zmykam powoli spać.
E
Ewcia81
Gość
Hej wam..
ja w domu od 20,,ale bylam zajeta praca,,mialam kompika nie wlaczac,bo juz chcialam isc spac,ale dla dzieci msuialam druknac zadania na prace,hehe..
Matus umyty,ja na disco spoko,,malo dzieic bylo,wiec malo roboty,nie bylo tloczno i szybko minela,,,takze luzik...
Dzisiaj nie poczytam waszych postow,bo ide spac,zeby jutro znowu nie zaspac,,a mus wczesniej wyjsc,bo znowuz z amkiem w aucie bede walcyzla,,jakd zisiaj,,takze troszke mi to zajmie,,,hmmm,,juzs ie boje,,,
Jutro koncze wczesniej,wiec super mam szybkow ekendzik i obiecuje poczytac juterko,,
Do czytania jutrzejszego i pisania..
Milej nocki,,dobranoc
ja w domu od 20,,ale bylam zajeta praca,,mialam kompika nie wlaczac,bo juz chcialam isc spac,ale dla dzieci msuialam druknac zadania na prace,hehe..
Matus umyty,ja na disco spoko,,malo dzieic bylo,wiec malo roboty,nie bylo tloczno i szybko minela,,,takze luzik...
Dzisiaj nie poczytam waszych postow,bo ide spac,zeby jutro znowu nie zaspac,,a mus wczesniej wyjsc,bo znowuz z amkiem w aucie bede walcyzla,,jakd zisiaj,,takze troszke mi to zajmie,,,hmmm,,juzs ie boje,,,
Jutro koncze wczesniej,wiec super mam szybkow ekendzik i obiecuje poczytac juterko,,
Do czytania jutrzejszego i pisania..
Milej nocki,,dobranoc
katrinm5
Fan(ka)
inna masz rację:-)Potem nie wiadomo od czego zacząćSpokojnej nocki życzę:-)
Ewcia fajno,że imprezka się udała:-)A nie masz żadnego specyfiku na zamarznięte zamki?Podobno pomagająTobie też spokojnej nocki życzę:-)Ja czękiam na męża aż z pracy wróci:-)
Ewcia fajno,że imprezka się udała:-)A nie masz żadnego specyfiku na zamarznięte zamki?Podobno pomagająTobie też spokojnej nocki życzę:-)Ja czękiam na męża aż z pracy wróci:-)
E
Ewcia81
Gość
katrin mam specyfik na zamki,na okna,na kluc zi drzwi,,wszytsko na arz stosuje,,potem na chama wchodze,,,pomaga,owszem,,ale ile ja sie anmecze przy tym,,a Matu ile nakrzycyz,ze zimno wieje mu na twarz i nic nie widiz,,heheh,,ale jutro ostatni dzien i weekend,,takz eluzik,,
dobra ja mialam saodac,,to spaadam do łozia,,papaaa
dobra ja mialam saodac,,to spaadam do łozia,,papaaa
reklama
Podziel się: