reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzieńdoberek!!!! Wracając z przedszkola spotkałm listonosza i zgadnijcie co dla mnie miał......Pysiowe zegarki na rękę:szok::tak::biggrin2:!Wysłałam 3 zgłoszenia i wygraliśmy.Jeszcze raz namawiam Was kochane do brania udziału w konkursach:tak:.
.
ja zawsze bralam,,ale nigdy nic nie wygralam,,nawet cukierka...

.
A ja mam jakies zachwiania czy co, wałsnie się pobeczałam, bo mąż mi wlazł do kuchni w brudnych butach i nadeptał a ja przed chwilą myłam podłoge.No i wycierałam taka pobeczana...:confused::confused:
ach ci faceci,,zawsze wleza,bo nie sprzataja,tzreba bylo go zagonic,a za chwile mu wlezc,,to by sie wkurzyl i wiedizal jak ciebie to drazni,,moze wtedy by nie wlazl...

reklama
Dzień dobry wszystkim:-)

My po bardzo krótkim spacerku,bo zimno jak cholera i wieje mrozny wiatr:baffled:Ale trzeba był wyjść na małe zkupy no i żeby Grzesio zasnął:tak:
A teraz pora na mała kawusię:-)
Marta kojec jest naptrawdę super:tak::-)I rzeczywiście tani.U mnie chyba by sie nie zmieścił,bo wygląda na duzy

Pospacerkowaliśmy! Brrrrrr... zzzzzimno. Łepek mi zmarzł bo miałam za cienką czapkę:baffled: Ale dzieciaki ubrane na misiaczki więc ciepluchne. Madzia mi już drugi dzień przebudziła się po 40 minutach i koniec spanka:confused: Hmmmm.... Jak dla mnie to dziwne że się tak nagle przestawiła ze spania po 2 godzinki na 40 minut. Może ma ważniejsze sprawy na głowie:-D:-D
Marta kojec super. Rodzinka świetna:tak:
Ewcia miłej dyskoteki;-)
Reniferku trzymam kciuki za wyniki.Nie martw się przy karmieniu tak jest że waga leci strasznie szybko:tak: Ja przy Adrianku przytyłam 20 kilo. Po porodzie miałam jeszcze 15 i wszystko poszło w dwa tygodnie. Potem jak przestałam karmic to sobie nabrałam 5 kilo. Jak zaszłam z Madzią to przytyłam 14 kilo, a po porodzie zrzuciłam 20:baffled: Ważę mniej niż przed oboma ciążami. :-p Pewno jak Madzię odstawię to znów coś nabiorę, ale nie chcę za dużo:no:

Dzień dobry wszystkim:-)

My po bardzo krótkim spacerku,bo zimno jak cholera i wieje mrozny wiatr:baffled:Ale trzeba był wyjść na małe zkupy no i żeby Grzesio zasnął:tak:
A teraz pora na mała kawusię:-)
ja tez kawusie lykam...

Pospacerkowaliśmy! Brrrrrr... zzzzzimno. Łepek mi zmarzł bo miałam za cienką czapkę:baffled: Ale dzieciaki ubrane na misiaczki więc ciepluchne. Madzia mi już drugi dzień przebudziła się po 40 minutach i koniec spanka:confused: Hmmmm.... Jak dla mnie to dziwne że się tak nagle przestawiła ze spania po 2 godzinki na 40 minut. Może ma ważniejsze sprawy na głowie:-D:-D
Ewcia miłej dyskoteki;-)
:no:
no zimnica ze uuuhuhu..dmuchac w rece trzeba...
ja dzisiaj problem z zamkiem mialam,nie moglam do auta wejsc,myslalam,ze siade i ebde plakala,,a nie wspomne,ze zaspalam rano,hehe
no dzieki,,ale nie chce mis ie tam isc jak cholerka,,,,

KOJEC- PLACYK ZABAW DO POKOJU LUB OGRODU
FIRMY INTEX 48472 Parametry techniczne: Wymiary: 117x117x114 cm.

Lekkie i mocne tworzywo
Wykonany z nowoczesnych i wytrzymałych materiałów.
Super okazyjna cena
Estetyczne kolorowe opakowanie
Intex ® Recreation Corp.

Long Beach , California - USA
koszty wysyłki
poczta 11zł
poczta pobranie 18zł
kurier 15zł
kurier pobranie 23zł​
286464897

Bodzinka,mój dziś wlazł na dpoiero co umyte,nabłocił i jeszcze kazał zetrzec i się zmył płacic za prąd:wściekła/y:.

div {display: block !important;}

Kurczę, ten kojec faktycznie spory.Kiedyś myślałam o nim, ale żeby spełniał funkcję suchego basenu (z tymi plastikowymi piłeczkami), z tym, że myślałam, że ona malutki jest i nie ma sensu go kupować.Ale teraz zastanowię się.
Poza tym chyba pisałam, że Jacko źle stanął w czasie tańca na Sylwestra i ledwo chodził.Więc wczoraj poszedł do lekarza, który ściągnął mu 2 wielkie strzykawy wody z kolana, no i okazało się że ma do tego problem z wiązadłami krzyżowymi :no:.Ja oczywiście, jak to ja, zamiast mu współczuć, to powiedziałam, żeby poszedł sobie w piłkę pograć, to mu się polepszy :zawstydzona/y:.Ale wieczorem to ledwo się ruszał, więc zaczęłam mu współczuć

My z Grzesiem juz po spacerku i obiadku.:-)
dobra ja spada po synia,,a potem do mamy go zawieźć,a potem do pracy na disco-frisco,hehe
milego wieczorku i dnia...
Tobie rowniez milego wieczoru.:-) I udanej imprezki.;-)

Ja też zmykam bo prasowanie mnie czeka a tego nie lubię:-(
Wspolczuje,ja wczoraj stanelam i wyprasowalam wszystko. Teraz nie bede prac, zeby znow nie musiec prasowac.:-D:-D:-D

reklama
Ja nic nie prasuje tylko ja jest bardzo pogniecione a potrzebuje gdzies do wyjscia cos zalozyc a zelazko mam superowe ale sie kurzy:-p:-p:-p:-p:tak:

Do góry