Agatka_BB
IX Lachon BB
Ja do wagi sprzed ciąży wróciłam, nosze spodnie rozmiar mniejsze, bluzki dwa rozmiary większe:-):-):-)Ale dupa mi schudła a brzydki, obwisły flak naznaczony mnóstwem rozstępów i blizną został:-(
Mi już chodzi NASZA KLASA
Mi zostało te chol*** 7 kg i nie wiem co z tym zrobić!!!!! a w dodatku jestem niska!!!!
A jak popatrze na brzuch to włosy dęba stoja. Nie mogę na siebie patrzeć. Wszędzie widzę rozstępy!!!!!
Dziewczyny one są wszędzie!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wrocilam do wagi z przed ciazy,ale tez nie moge patrzec na swoje wstretne brzuszysko ta obwisla skora i caly brzuch poorany rozstepami....bllllleee tak starsznie bym chcial zeby one zniknely:-( ale z tym to chyba juz nic sie nie da zrobic :-(
Orientowalam sie w tej sprawie i bez ingerencji podskornej moze je tylko proobowac zalagodzic.... taka wizyta w centrum zdrowia i urody kosztuje 150 zl zeby byly efekty to trzba robic co tydzien minimum 8 zabiegow mnie na to nie stac narazie, ale jak beda jakies wolne srodki to pewnie si ekiedys skosze.....ale napewno nie predko :-(
ja mam prlake polara klasa AA jest fajna nie psuje sie a ma juz chyba z 4 albo 5 lat tyle ze jets glosna jak wiruje, ale poza tym to ok