reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja do wagi sprzed ciąży wróciłam, nosze spodnie rozmiar mniejsze, bluzki dwa rozmiary większe:-):-):-)Ale dupa mi schudła a brzydki, obwisły flak naznaczony mnóstwem rozstępów i blizną został:-(

Mi już chodzi NASZA KLASA:)
Mi zostało te chol*** 7 kg i nie wiem co z tym zrobić!!!!! a w dodatku jestem niska!!!!
A jak popatrze na brzuch to włosy dęba stoja. Nie mogę na siebie patrzeć. Wszędzie widzę rozstępy!!!!!
Dziewczyny one są wszędzie!!!!!!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja wrocilam do wagi z przed ciazy,ale tez nie moge patrzec na swoje wstretne brzuszysko :wściekła/y: ta obwisla skora i caly brzuch poorany rozstepami....bllllleee tak starsznie bym chcial zeby one zniknely:-( ale z tym to chyba juz nic sie nie da zrobic :-(
Orientowalam sie w tej sprawie i bez ingerencji podskornej moze je tylko proobowac zalagodzic.... taka wizyta w centrum zdrowia i urody kosztuje 150 zl zeby byly efekty to trzba robic co tydzien minimum 8 zabiegow:baffled::szok: mnie na to nie stac narazie, ale jak beda jakies wolne srodki to pewnie si ekiedys skosze.....ale napewno nie predko :-(

ja mam prlake polara klasa AA jest fajna nie psuje sie a ma juz chyba z 4 albo 5 lat tyle ze jets glosna jak wiruje, ale poza tym to ok

reklama
Do kojca to i ja się zmieszczę:tak::-D z maluchami(z przesyłką 87zł).Za taki siatkowy to u mojej kumpeli w sklepie trzeba dac 2x tyle.A ten to na dwór można wynieśc i w podłodze ma 2 otwory do przybicia do ziemi,żeby nie odfrunął.Olek to nawet w nocy w nim spał:-D.

Marta fajne fotki, fajny kojec super.
Reniferku trzymam kciuki,żeby wyniki były w normie.
A ja mam jakies zachwiania czy co, wałsnie się pobeczałam, bo mąż mi wlazł do kuchni w brudnych butach i nadeptał a ja przed chwilą myłam podłoge.No i wycierałam taka pobeczana...:confused::confused:

wow super kojec i jaki tani :szok: ja kupilam kojec taki siatkowy rozmiaru lozeczka i kosztowal 160 + przesylka tyle ze to bylo w zeszlym roku, teraz wiem ze przeplacilam :baffled: ten twoj bardziej mi sie podoba:tak:

reklama
Dzien dobry,,ja juz po robocie.
Ale zimnica jest,kurde u mnie minu7 stopni:szok:,,rece do dupy przyrastaja tak zimno,,brr,,normlanie zamarzly mi jak szlam do domu z auta-100m,,szok,,,teraz mam takie palace i czerwone,,ja pitole,,a na zlosc zero sniegu,,,robie kawe,,ogarne zakupki i zaraz bede,,poczytam co u was...
ja i tak nie z adlugo bede,bo na disco jade jak mata z pekcola odbiore,tzn do mamy go zawiezc,a potme na disco,heee

Do góry