reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry bardzo! Wcale się nie wyspałam:no: Nie mogłam zasnąc a Madzia mi do tego ząbkuje i bardzo się rzucała. Uspokoiła się dopiero gdy jej dałam panadol. Idę kawusię zrobic czy ktoś reflektuje?
Bodzinko ślicznie!!

reklama
Mi już chodzi NASZA KLASA:)
Mi zostało te chol*** 7 kg i nie wiem co z tym zrobić!!!!! a w dodatku jestem niska!!!!
A jak popatrze na brzuch to włosy dęba stoja. Nie mogę na siebie patrzeć. Wszędzie widzę rozstępy!!!!!
Dziewczyny one są wszędzie!!!!!!!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

hey

SIKORECZKA I BODZINKA ŚLICZNE FOTECZKI!!!!

ja mam pralke jak Pycha - Aristona i też uważam ze jest głośna...

ja juz po pobraniu krwi... boje sie wyników... postanowiłam ze od dzis jem duzo wiecej, by tak mi waga nie spadała... a te osiem kilo zrzuce sobie bez problemu jak przestane karmic... dla mnie to i tak jest dziwne - nie cwicze, jem normalnie a w dwa miesiace zrzuciłam 20 kg... teraz mam tylko przez to stres... :-:)-(

u mnie tez chodzi nasza-klasa... w końcu!!

Witam w piekny sloneczny dzien.Tez jest dosc mrozno ale te slonko odrazu pobudza do zycia.Cala noc snily mi sie rozne glupoty,i moja byla tesciowa swietej pamieci co wczoraj umarla i tak ja [przez sen oplakalam jak w realu normalnie.I snilo mi sie tez moje dziecko w brzusiu ze je dokladnie ogladalam na usg 4D i widac bylo ze jest bardzo podobne do tatusia :)

Dzien dobry.
Dzis jestem sama z Grzesiem. Macius poszedl do babci (wraca jutro rano), a maz wyjechal na rozliczenie do Sochaczewa (wraca w sobote). powinnam miec spokojniejszy dzien, ale chyba bedzie bardziej zakrecony, bo wiem, ze mam spokoj i bede sie lenic i wszystko robic bardzo powoli. a potem bede sie pewnie wkurzac i denerwowac sama na siebie, ze nic mi nie wychodzi.:baffled:;-):-D

Ja mam bosha "cienkiego" 40,5 cm "super silent". Kupilismy niecaly rok temu. Poki co jestem zadowolona, szkoda tylko, ze nie ma wyswietlacza (ten z wyswieltazem byl dlozszy).

Zdjecia wszystkie sa super.

Dzieńdoberek!!!! Wracając z przedszkola spotkałm listonosza i zgadnijcie co dla mnie miał......Pysiowe zegarki na rękę:szok::tak::biggrin2:!Wysłałam 3 zgłoszenia i wygraliśmy.Jeszcze raz namawiam Was kochane do brania udziału w konkursach:tak:.
Co do pralki to zastanawiamy się nad ładowaną od przodu Boschem a Miele w inox-ie,bo pralka stoi w kuchni a kuchenka(Amica),okap(Amica),lodówka(LG) i zmywarka(Bosch) są w inox.Ta druga to wiadomo z górnej półki i po 15 latach użytkowania nie ma prawa się nic zepsuc.Ale wiadomo - coś za coś,najtańsza ok.3000zł.Mamy teraz Mastercooka,na Mikołajki skończyła 5 lat,normalnie szajs,przy pełnym załadunku(5kg) to skarpety był niedopierane:wściekła/y:.Znowu Bosch ma ładownośc 7 - 8kg.I ciężki mamy wybór:tak:.

Idę na spacerek bo mała wykazuje oznaki zmęczenia a dużemu się już nudzi. Od poniedziałku go wyrzucam do przedszkola mam nadzieję że pochodzi dłużej niż dwa tygodnie:baffled: Mykam do póżniej;-)

reklama
Dzień dobry. Dzień u nas piękny słoneczny, ale mroźny jak diabli -8 stopni. Tak pędzicie, że nie mogę was nadrobić:baffled:. Zanim skończę czytać to już nie pamiętam co napisać miałam:zawstydzona/y::sorry2:. Chyba trzeba wrócić do cytatów;-).

Dziewczynki wszystkie fotki super:tak:

Ja mam pralkę Wirpool klasa AA tą wąską i też jestem bardzo zadowolona. Pracuje cicho.
Byłam z Kubusiem u kontroli i w oskrzelach już nie słychać:-). Został mu trochę kaszel, ale lekarz powiedział, że to normalne i tak może być przez parę dni. Tylko, że przez antybiotyk mały mi się nabawił grzybicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - stąd ten brak apetytu.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry