reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien dobry w nowym roku..

Jak tam kacyk,,,u niektorych;-):tak:
Myw domu od 13,,synek spi,my siedzimy,ja na necie oczywiscie,hehe

A zabawa u mnie super,,fajne towrzystwo-bo swoje,,jedzenia,picia,balety,hhee,,tanczylismy,spiewalismy,fajerwerki puszczalismy,,takze super,,,po 5 rano poszlismy spac....

reklama
Ewcia powalilas mnie swoimi zyczeniami. Super.:tak::-D
haha to takie matematyczne,,w koncu ja matematyk,,hmmm

To niebazpiecznie uzależnia tak jak BB:-):-)
no dokladnie,,coraz wiecej uzaleznien,,chyb abedzie sie robilo niebezpiecznie...

).
Wiecie,że jestaśmy o rok starsze:tak:?
alez w zyciu,,teraz to dzieci sie starzeja,a my mlodniejemyy:-D:-D

Marta ty mnie nie denerwuj;-);-)Ja nadal mam 18 lat:-):-)
no wlasnie,,,

A co do naszej klasy.....naprawde siwetna stronka, ja tez stracilam kontakt ze wszytskimi znajomymi a przez nia umowilismy juz spotkanie klasowe....w ten piatek :happy2::cool2:
no to super,u mnie to takie ciapoki,ze nic nei zorganizuja,,ja mam kontakt z kilkoma soobami,,ale to tak raz na ruski rok...:sorry2:

Dziewczyny chciałabym założyc album w galerii na BB,ale nie wiem jak:-:)wściekła/y:Szukam i szukam...Może któraś pomoże?
ja pomoge kochana,,tlyko sama zazerkne o co tam biega...zaraz napisze..

acha

wsyztskeigo naj naj dla was,nas wsyztskich mamusiek!!!

katrin....
wchodzisz w galerie babyBoom,,tam gdzie fotki jest link,,
zrob sobie albumy najpierw,,na dole po lewej stronie masz na zielonym tle takie cos
User Admin Menu

Utwórz / Uporządkuj moje albumy
Modyfikacja albumów
Mój profil
Sortowanie zdjęć

wchodzisz w utworz/uporzadkuj no i dodajesz albumy-nazwy...

potem masz takie cacko
lewo_luk.gif
prawy_v_luk.gif

zatem wchodzisz w dodaj plik....
tylko aby dodac musza miec wielkosc maxymalnie 1524,,jak masz wieksze to zmnijesz bo ci nie uzna ich,,,w paint najlepiej...

no i tam jest przegladaj,,zalaczasz swoje zdjecie,,mozesz 5 fotek,,one beda sie troszke zalaczaly--kilka minutek,,wiec spokojnie poczekasz....czekasz,,,czekasz...
potem jest
5 prawidlowo zalaczynch plikow...dalej kontynuuj...

Nos mnie swędzi...Będe zła;-);-)My oglądamy Efekt Motyla, super filmik:-):-)Mój mały nadal biega..Mógłby się ta energią za mną podzielić:-):-)
Teraz mnie swędzi na miłośc:confused::confused:

katrin....
wchodzisz w galerie babyBoom,,tam gdzie fotki jest link,,
zrob sobie albumy najpierw,,na dole po lewej stronie masz na zielonym tle takie cos
User Admin Menu

Utwórz / Uporządkuj moje albumy
Modyfikacja albumów
Mój profil
Sortowanie zdjęć

wchodzisz w utworz/uporzadkuj no i dodajesz albumy-nazwy...

potem masz takie cacko
lewo_luk.gif
prawy_v_luk.gif

zatem wchodzisz w dodaj plik....
tylko aby dodac musza miec wielkosc maxymalnie 1524,,jak masz wieksze to zmnijesz bo ci nie uzna ich,,,w paint najlepiej...

no i tam jest przegladaj,,zalaczasz swoje zdjecie,,mozesz 5 fotek,,one beda sie troszke zalaczaly--kilka minutek,,wiec spokojnie poczekasz....czekasz,,,czekasz...
potem jest
5 prawidlowo zalaczynch plikow...dalej kontynuuj...
Dzięki Ewcia:-)Póznym wieczorkiem sobie zerknę jak będę miała chwilkę:-)Wtedy zobaczę czy zrozumiałam:-D

reklama
Cześć dziewczyny, wróciliśmy :-)
Raczej nie nadrobię tych 5 dni, ale będę już na bierząco.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Do góry