reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ewcia nie dziwię ci się,że cię denerwuje latanie po sklepach z dzieckiem - mnie też z tym, że ja z dwójką - jeszcze ciekawiej. Ja na Sylwka robię sałatke z kurczaka, koreczki i udka z pieczarkami. Chyba, ze młody z tym siusianiem nie da rady to wtedy bede miala bal ale w szpitalu... tfu tfu tfu oby nie.
nom mnie to zawsze wpienialo...
tfu tfu,,ty nie kracz mama,,,,
a gdzie na bal sie wybieracie,a co z młodym,,czyzbyz babcia/?

Cholercia to jeszcze trzeba zainstalować, ale z tym to już chyba na mojego M poczekam:baffled:

Dokładnie taki urok dzieci,że wiecznie coś liżą albo jedzą. Moja jedna kuzynka to robiła dziurkę w ścianie i tynk zjadała, a druga to ssała mokrą szmatę do podłogi - taką co to nią ciotka dopiero podłogę zdążyła umyć:szok:

No tak joy plastikowy to mu brak plastiku.:-):-):-)
No tak mąż wreszcie wstał, za to Karollo wlazł mi na kolana popatrzył co pisze i zasnął.Ja dziś troche wyrodna matka jestem bo od rana na kompie a dziecko się bawiło samo, ale wyglądał na bardzo zadowolonego;-)
IWONA TY NIE KRACZ

nom mnie to zawsze wpienialo...
tfu tfu,,ty nie kracz mama,,,,
a gdzie na bal sie wybieracie,a co z młodym,,czyzbyz babcia/?

Niestety nie. Dzieci mam w domu i w domku robię - sąsiedzi do nas przyjdą. Stwierdziliśmy, że skoro i my i oni w domu siedzimy to milej nam będzie razem posiedzieć:tak:. Dzieci położę w drugim pokoiku, a my sobie wspólnie Nowy Rok przywitamy.

Cholercia to jeszcze trzeba zainstalować, ale z tym to już chyba na mojego M poczekam:baffled:

Dokładnie taki urok dzieci,że wiecznie coś liżą albo jedzą. Moja jedna kuzynka to robiła dziurkę w ścianie i tynk zjadała, a druga to ssała mokrą szmatę do podłogi - taką co to nią ciotka dopiero podłogę zdążyła umyć:szok:
ło matko,,to jzu gorsze,lepiej niech karolek Bodzi stól i joystik zjada,hehee

No tak joy plastikowy to mu brak plastiku.:-):-):-)
No tak mąż wreszcie wstał, za to Karollo wlazł mi na kolana popatrzył co pisze i zasnął.Ja dziś troche wyrodna matka jestem bo od rana na kompie a dziecko się bawiło samo, ale wyglądał na bardzo zadowolonego;-)
IWONA TY NIE KRACZ
no moje tez samo,,a mama na Bb od ranca...

Ło matko ścierke??? Karollo to jeszcze węgiel uwielbia wcinać, mniam jaki smakołyk;-);-)
haha zapros nas na imprezke weglowa,hahaa:-D

Niestety nie. Dzieci mam w domu i w domku robię - sąsiedzi do nas przyjdą. Stwierdziliśmy, że skoro i my i oni w domu siedzimy to milej nam będzie razem posiedzieć:tak:. Dzieci położę w drugim pokoiku, a my sobie wspólnie Nowy Rok przywitamy.
no my tez tak,,znajomy,w sumie to 11 osob bedzie,,tylko u szwagierki,bo ma wieksza chate,my malutka,hheee

reklama
Do góry