reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

iwona tak darmowy..
ja to mamc ale mnostwo tego oprogramowania,bo moj m sie kiedys tym zajmwal,,,,nagrywal wesela,foty robil weselen i nie tylko,,ale mi sie nie chce w to bawic,,za leniwa jestem..

Cloe ty zł żona?? oczadzialas,zadna z ans nie jest zla zona,to mezowie sa źli!!!

reklama
Darmowy i na dole to download:-)
Cloe nie złą żoną jesteś, tylko nasi mężowie nas wykorzystują:baffled::-pNo a my się dajemy...

Ewcia a ja z kolei za nerwowa.... jak mi coś nie wychodzi to się zaraz wkurzam i daje sobie spokój...

No wiecie co ale mój Kuba śpi.... chyba nockę odsypia

No a do mnie niedlugo przyjada ciotki dwie,,szwagierka i kumpela na kawe,,bo najpierw jada na zakupy,,tzn po szmaty-ale mnie drazni ten tekst,,one non stop szmaty szmaty,,tzn ciuchy,,a mnie to na nerwy dziala,,,jada na zakupy,,chcialy mnie wziasc,a ja nie ajde,,bo z dzieckiem to nie zakupy,,one lataja,a ja kurka z animi jak durna i sie wkurwiam zawsze....no i jada same,,
ale beda gdzies za dwie godiznki...
ja jutro moze meza wyciagne na zakupy...bo w srode juz do pracy oboje,a we wtorek to wszystko zmakniete i kacyk leczony bedzie...

A i juz dostalam menu na sylwka co robie,,salatke z ryzem i koreczki...achhh

Ewcia a ja z kolei za nerwowa.... jak mi coś nie wychodzi to się zaraz wkurzam i daje sobie spokój...

No wiecie co ale mój Kuba śpi.... chyba nockę odsypia
nommm ja tez czasami,,biore sie za cos,a po chwili rzucamw kat,,hmm..

Dzięki już pobieram... ciekawe czy będę umiała go obsługiwać:confused:
najlepiej metoda prob i bledow...

Mój mąż śpi a syn wcina joystik...:confused::confused:Wczoraj jadł stół:confused::confused:Może nie zauważam imi się w bobra zamienia:sorry2::sorry2:
hahah dobre,,t bodzia no daj synkowi kawalek niamka,,,,bo boberka bedizesz miala,,hehe,,a moje to zawsze stol lzialo:-D

reklama
Ewcia nie dziwię ci się,że cię denerwuje latanie po sklepach z dzieckiem - mnie też z tym, że ja z dwójką - jeszcze ciekawiej. Ja na Sylwka robię sałatke z kurczaka, koreczki i udka z pieczarkami. Chyba, ze młody z tym siusianiem nie da rady to wtedy bede miala bal ale w szpitalu... tfu tfu tfu oby nie.

Bodzinka jeszcze jedno pytanie - zdjęcie które chcesz przerobić najpierw sobie kopiujesz do innego folderu żeby nie strcić orginału czy można potem odzyskać orginał

Do góry