reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nom niezle iwona,ja z mezem zawsze sniadanko,kawka,,i wydelegowany do pracya,a ja lulu dalej,hehee

1563.gif
a ja mam takie cacko,,,fajne nie..

Troszke usmeichu na twarzach jak ebdize tu kolorowo...
Ewcia to Ty dobra żona jesteś:-)

reklama
Bodzinka tacy są faceci;-)Aby było zrobine i podstawione pod nos..A jak ja poproszę o sniadanie tojest::a nie możesz sama zrobić?Twoje jest lepsze" Dobre sobie i świetny unik:-D

To tak jak mój zawsze mówi" jak ty zrobisz to mi lepiej smakuje". albo " jak ty rozłożysz łóżko to mi się lepiej śpi" itp. jest tego sporo:-p

nom niezle iwona,ja z mezem zawsze sniadanko,kawka,,i wydelegowany do pracya,a ja lulu dalej,hehee

...

Ja już wcześniej mowiłam, że taką żonę jak ty to trzeba na rękach nosić:tak:. Mnie by się nie chciało wstawać:zawstydzona/y:. Zresztą jak ja pracowałam swojego czasu to nigdy ze mną nie wstawał to czemu ja mam to robić

Ja to i tak w sojej głupocie przebijam wszystkich...Wstaje o 5,40 żeby popierniczć po świeży chlbek i śniadanko do pracy robić.Przyzyczaiłam go i teraz kurna nie umiem odzwyczaić.....

Katrinm ja pod tym względem nauczyłam go że musi sobie sam radzic i sniadania nie dostanie. Chociaż ostatnio jak córa idzie do szkoly i tak i tak wstaję to i M robię śniadanie i kanapki do pracy. Tak się przyzwyczaił, że teraz jak młoda ma przerwę świąteczną to mówi, że już by się jej mogła ta laba skończyć bo nie ma mu kto jeść rano zrobić:-D:-D:-D.

Bodzinka śliczna z was rodzinka:tak: i fajnie te fotki przerabiasz - może byś podała link do tej stronki ( chyba kiedyś Iwonka podawała, ale nie chce mi się szukać:zawstydzona/y:)

Te zdjęcie małego z mandarynką tak mi się strasznie podoba..Pięknie na nim wyszedł mój najukochańszy synuś...
Już z tyłu słysze "Kochanie nie mam siły wstać, zrób mi śniedanko..:
Corel Paint Shop Pro X PL - Download - INSTALKI.pl
Na tej stronce jest ten programik.JAk Ci się nie uda ściągnąć to daj znać.Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Karol próbuje spalić autko.Qurna nawet w piecu nie wstał napalić...Mój M i ja musiałam...

Witam dziewczyny Korzystając z okazji że dziadek bawi się z Julką zaglądam tutaj. Wy to dobre zony jesteście. Ja odbiegam Śniadania mężowi nie robię No chyba ze sama sobie i akurat wtedy mnie poprosi . Nie robie mu nawet sniadania do pracy ani kolacji....:zawstydzona/y: ale za mnie mnie żona nie ma co. Na usprawiedliwienie dodam ze mój rzadko jakda śniadania , kolacje , obiad tylko jak wraca z pracy i tylko jedno danie Kiedyś wstawaamżeby coś do pracy brał ale jak mi przynosił w takim samym stanie jak ja mu pakowałam to stwierdziłam że wolę już dłużej pospać.
A pretensje o to ma tylko moj a babcia Za każdym razem jak przyjeżdża słyszę' Nawet sniadanie nie przygotujesz biednemu Łukaszkowi ..."w mojejrodzinie to Łukaszek taki super jestr a ja leń:dry:

No poto ją podałam przecież:-):-):-)

12413011628.jpg

Cała rodzinka

12592111628.jpg

Mój śliczny synek...

12465911628.jpg

Mina 5663:-):-)
superowate foty...

Ewcia to Ty dobra żona jesteś:-)

Ja już wcześniej mowiłam, że taką żonę jak ty to trzeba na rękach nosić:tak:. Mnie by się nie chciało wstawać:zawstydzona/y:. Zresztą jak ja pracowałam swojego czasu to nigdy ze mną nie wstawał to czemu ja mam to robić
musze mojemu dac te posty poczytac,bo on nie wie chyba,ze ja taka cacy:-D;-)

Ja to i tak w sojej głupocie przebijam wszystkich...Wstaje o 5,40 żeby popierniczć po świeży chlbek i śniadanko do pracy robić.Przyzyczaiłam go i teraz kurna nie umiem odzwyczaić.....
a ja po buly latam,tzn juz odzwyczajam na chlebek,hehe

Ja dziewczyny zmykam narazie.Wpadnę pózniej.
Milej niedzieli życzę:-)
tobie tez milego dniaa

reklama
Katrinm wzajemnie:tak:

Dawna Cloe wcale nie jesteś zła żoną, a w końcu czy facet to już sam nie może o siebie zadbać;-)

Bodzinka ale on jest darmowy tak?/ I jak go trzeba pobrać tam na górze gdzie pisze pobierz czy na dole to download?? Pytam bo nie bardzo wiem:zawstydzona/y:

Do góry