reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia zastosuję się do twoich zaleceń.. w końcu ty masz starszego synka niż mój i wiesz lepiej niż ja co robić, bo ja mam starszą dziewczynkę i takich problemów z nią nie miałam. Dzięki za podpowiedź.
A ten szampan dla dzieci to Picolo czy jakoś tak:sorry2:
.
No warto sprobowac,ja zawsze metod innych stosowalam,,nieraz skutkowaly,a nieraz nie...
acha no picollooo

Ewcia moj synuś zasypia na spacerze bo w domku tylko30 minut potrafi przespać w dzien w swoim łóżeczku:-(
O spaniu w dzien nie ma mowy bo niestety obiad sama bedę musiała zrobić.Niby zawsze razem mamy robić a wychodzi póżniej że sama przy garach zostaję.A zraz penie sie obudzi i będzie:"Kochanie..a sniadanko to jakieś będzie..?":tak:
łoj kiepsko,,to meza na spacer wygon,niehc sie dotleni po snaidanku,hehee

reklama
Piccolo, Piccolo będziemy pić:-):-)Nic alkoholowego bo jak się troche napije to potem mały jest marudny bo nie dostaje cyca, tata ściąga mleczko;-);-);-)
Katrinm5 u mnie to samo, zaraz się obudzi i bęzie "wiesz głodny jestem..."

Dziewczyny, ale u mnie też tak jest ( chociaż ostatnio bardzo rzadko się to zdarza bo ciągle pracuje) jak wstanie to zaraz się pyta czy jest już kawka i śniadanko:baffled:. Wczoraj mój M wpadł na genialny pomysł, że mnie rano obudzi żebym z nim kawę przed pracą wypiła ( a wstaje o 5.45):cool:.

Bodzinka fajna ta stronka z tymi gifami - nie będziesz miała za złe jeśli skorzystam i też z tamtąd avatarek ściągnę:confused::happy2:

Bodzinka tacy są faceci;-)Aby było zrobine i podstawione pod nos..A jak ja poproszę o sniadanie tojest::a nie możesz sama zrobić?Twoje jest lepsze" Dobre sobie i świetny unik:-D

nom niezle iwona,ja z mezem zawsze sniadanko,kawka,,i wydelegowany do pracya,a ja lulu dalej,hehee

1563.gif
a ja mam takie cacko,,,fajne nie..

Troszke usmeichu na twarzach jak ebdize tu kolorowo...

Iwona a mój to mnie budzi rano o 6 żebym mu jakieś sniadanko do pracy zrobiła:tak:A jak powiem żeby sam sobie zrobił to jaka obraza jest.
Kurna ale na narzekanie mi się zebrało:-D

reklama
Do góry