reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki dziewczynki za miłe słówka jak tylko się uspokoi wszystko to wróce na dobre może coś w Pl uda mi sie tu zaglądnąć będe tydzień beż mężusia no ale z Victorem i sunią :-)

reklama
Iwonka no to miałaś wesołe zakupy, nie zadroszcze.A o co jej poszło, jeśli można wiedzieć.
Nie wiem,dostala nagle jakiegos szalu.........dlugo nie mopglam jej uspokoic.A ze bylam nie ugieta wiec placzi histeria sie poglebialy.......i mowi sie zeby nie reagowac:dry:
Ja zmykam spac zaraz.Do jutra:-)

Iwonka tak to już niestety z dzieciami jest że wpadają czasami w jakiś szał i trudno je uspokoic. Mój mały ostatnio 20 minut szedł do domku i płakał. Nie mogłam go uspokoic i nerwa miałam, ale było minęło.
Zmykam do łózia i spokojnej nocki życzę. Kurcze jutro znów sama siedzę bo mężo do pracy musi:dry:

Dobry wieczor i dobranoc za razem.:-)

Sikoreczka fajne zdjecia. Urocza z Was rodzinka.:tak: A dzieciaczki masz cudowne, ale to juz wiesz.;-)

Sewa,Bodzinka, Marta widze zmiany w awatarkach. Wszystkie fajne.

Iwonka nie zazdrosze przezyc.:dry: U mojego Macka wlasnie jak sie reaguje, to jest gorzej -zaczyna glosniej plakac,krzyczec. A jak sie go zostawi, to po jakims czasie przestaje i mowi "juz".

Dobra ja tez juz zmykam, bo padam. A Maciek wlasnie przyszedl do nas do sypialni i obudzil Grzeska.:wściekła/y: Ciekawe jak mam ich teraz uspic, bo moj to przeciez "nie umie".:wściekła/y:
No to pa. Milej nocki.

dzien dobry niedzielnie...
Nasz tatus pojechal na giełde sobie do koszalina,a my w domu zostaliśmy,Matus oglada baje na jednym kompiku,a na drugim mama siedzi hehe na BB oczywiscie,,siadlam z kawa i jogurtem,,musze cos lekkiego an sniadnaie,bo jakos mi niedobrze,,łeb mi peka...;-)

Dzień Doberek:-)
Marta fajny avatarek.
Moje dziecko wczoraj dało popis,że ho ho..Poszedł spać przed 20 a wstał o 21 i do 23,3o rojbrował:baffled::baffled::baffled:Robi mi już tak 3 nocke...Dał dziś pospać do 8,30 ale ja nie wiem co jest.Przygotowuje się co by do 12 w sylwka nie spać?????

A Ta Bodzinka,to tylko avatarki zmienia:-D i jak zwykle jest superaśny:tak:.
no dokladnie,ale sa świetne...

Dzięki Marta:-):-):-)Tamtem mi się już znudził:-)
Domowa strona z gifami by Sztoudi
Tutaj są fajnise obrazki:-)
no wow,,co za super strnka..fajowa...

Nie wiem,dostala nagle jakiegos szalu.........dlugo nie mopglam jej uspokoic.A ze bylam nie ugieta wiec placzi histeria sie poglebialy.......i mowi sie zeby nie reagowac:dry:
Ja zmykam spac zaraz.Do jutra:-)
no kurcze ciezko,ja to bym nie wiedziala co robic wtedy,,,Iwonka dobrze,ze zazegnałas kryzys jakos...

reklama
Dzień Doberek:-)
Marta fajny avatarek.
Moje dziecko wczoraj dało popis,że ho ho..Poszedł spać przed 20 a wstał o 21 i do 23,3o rojbrował:baffled::baffled::baffled:Robi mi już tak 3 nocke...Dał dziś pospać do 8,30 ale ja nie wiem co jest.Przygotowuje się co by do 12 w sylwka nie spać?????
byc moze Bodzia,byc moze,wiez,ze sylwek za pasm to juz stara sie wytrzymywac,hehee

Do góry