reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Inna bardzo mi przykro.Nie wiem co Ci napisac. Z facetami tak nieraz bywa, na szczescie moj na nieraz lepsze okresy. A z Oliwka, to nie tez nie wiem co Ci poradzic.:baffled: Maciek tez ma nieraz ataki histerii jak cos jest nie po jego mysli, ale na szczescie zazwyczaj w domu (wiec moge to jakos przetrzymac). W sklepie jeszcze nie mial ataku, ze cos chce (odpukac w niemalowane;-)).

Ja tez juz mowie dobranoc. Wyspijcie sie.:tak: -Oby dzieci daly.;-):-D

reklama
bry.gif
Męż mi kompa dziś okupował a ja zasypiałam Madzię i tak ją zasypiałam że sama usnęłam.
spioch.gif
Teraz się dorwałam i sporo nadrabiac musiałam
smilie10.gif
aleście naklikały!!!! Ale fajnie było poczytac
kciuki.gif
Nasze plany sylwestrowe uległy drobnej modyfikacji, bo dzwoniła szwagierka że do nas zajadą. Cieszę się bo zawsze to lepiej się bawic w więcej osób niż tylko z zasypiającym na siedząco chopem
cool.gif

Posprzątałam dziś troszkę mieszkanko i zostało mi tylko odkurzanie na jutro i luzik. Madzi wyszedł nowy zębolek, trójeczka na dole. Ma już 13 sztuk
smilie5.gif
A nas ostatnio zaskakuje. Jak tatuś wchodzi do domku po pracy to mała biegnie do przedpokoju i DZIEDOBY mu mówi. Fajnie to brzmi.
A Adrianek jakiś taki marudny ostatnio. Płaczliwy i jęczący na maksa aż mi się chwilami krew w mózgu gotuje. Ma ciągle taką nieszczęśliwą minę jakby mu rodziców gazetą kto zabił
mad.gif

Dobra to na dziś wystarczy! Nie będę na noc smęcic
cmok2.gif
Dobrej nocki kobitki!!!
dobranoc.gif

Witam w sobotni poranek.
Oliwka jeszcze śpi :baffled:.I ja pewnie też jeszcze bym spała, ale tak się kręcił ten mój Potworek, że mnie obudził :baffled:.
Dzisiaj pewnie już tu nie zaglądnę, bo po 13 wychodzimy.A ja nie wiem w co mam się ubrać.Mam dwa zestawy i nie mogę się zdecydować :zawstydzona/y:.I zawsze w takich sytuacjach zazdroszczę facetom, że tylko zakładają gajerek i jakąś koszulę i mają spokój :baffled:.
A żeby było śmiesznie, to boli mnie gardło, dopadł mnie katar...
Miłego dnia, dziewczyny

bry.gif
U mnie słonecznie:-),właśnie dojadam serniczek i czekam na herbatkę:tak:.Krasnale śpią a Mirek w robocie,dobrze że co sobotę mają wypłatę,to wyciągnę Go do Rossmanna,bo będziemy Nowy Rok witac bez kawałka srajtaśmy;-):-D.Dla małego zupkę na dzisiaj mam ale nie mam natchnienia do gotowania w Święta:no:.

Witam. U nas piękny słoneczny ranek:-)
Witam ja ja mam mało czasu ostatnio nawet poczytac was nie mogę:-( a w przyszłym tyg do Pl jadę i będę dopiero około 15 stycznia.Matko ale się stesknie za wami wszystkimi buuuuuuuuuuuu
Vici my też będziemy za tobą tęsknic. :-(
Witam w sobotni poranek.
Oliwka jeszcze śpi :baffled:.I ja pewnie też jeszcze bym spała, ale tak się kręcił ten mój Potworek, że mnie obudził :baffled:.
Dzisiaj pewnie już tu nie zaglądnę, bo po 13 wychodzimy.A ja nie wiem w co mam się ubrać.Mam dwa zestawy i nie mogę się zdecydować :zawstydzona/y:.I zawsze w takich sytuacjach zazdroszczę facetom, że tylko zakładają gajerek i jakąś koszulę i mają spokój :baffled:.
A żeby było śmiesznie, to boli mnie gardło, dopadł mnie katar...
Miłego dnia, dziewczyny

Inna udanej zabawy i walnij "seciaka" to ból przejdzie;-):-D:-D

Ja właśnie próbuję uśpić małego co by na zakupy skoczyć. Sąsiadka obiecała, że jak go uśpię to przyjdzie i mi dzieci popilnuję , żebym mogla wyjść do sklepu. U nas też modyfikacja planów sylwestrowych - przyjdą sąsiedzi.

A po swietach to chyba wsyztskie z nas na plusie KG maja...:baffled::baffled:

melduje ze nie mam na plusie... od kiedy karmie to nie przytyłam, a wręcz waga pięknie mi spadala! nawet w swieta obiadałam sie nieziemsko i nie przytyłam... mikus wszystko ze mnie wyciąga ;))

dziewczyny czy kupa z pianą to oznaka alergii??

my dzis chyba tez ruszamy z mezem dupska... na obiad mnie zaprasza... przyznam sie szczerze ze w te dni wolne, jak sie facet zrelaksuje to jest całkiem do rzeczy... bo jak pracuje to dramat...

reklama
Witam sobotnio.
Dziś mieliśmy w nocy akcję.... wywaliła się choinka :szok::szok::szok: nie mam pojęcia jak to się mogło stać :baffled: potłukły się dwie bombki, czub i lampki nie działają :-( Zarąbiście :wściekła/y:

Inna udanej imprezki. Co do zachowania Oliwki. Postaraj się nie zwracać na to uwagi, wiem, że to trudno, ale tylko w ten sposób zrozumie, że tak nie wolno. A ludźmi się nie przejmuj.... ja to zawsze opierdzielam takie mądraliny co, to mi się w wychowywanie mojego dziecka wpierdzielają. Co one sobie myślą widzą mnie i dziecko przez 5 min. i będą mi rad udzielać. Aaaa poszła won :tak:

Wszystkim choraskom zdrówka życzę.

Iwona jak tam dzieci, mam nadzieję, że juz lepiej się czują.

sikoreczka gratki dla Madzi za zębola.

Vici pewnie, że będziemy tęskniły :tak: Wracaj do nas szybko.

Ewcia jak tam mąż po imprezie..... wrócił na czas ;-)

Miłej soboty życzę :tak:

Do góry