reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kobietki Wy mi zawsze poprawicie samopoczucie:-):-)
Zauważyłyście,że piszemy sobie w trójeczke i całkiem dużo już naklikałysmy????;-)
Jeść mi się chce ale nie wiem na co miałabym ochote i to jest straszne...
Mały zasnął już na noc w pełnym rynsztunku, będe musiała go delikatnie przebrać och to moje dziecię.

Ja znalazłam w lodówce resztke uszek i je odsmażam, mały na szczęście śpi bo nie byłam dziś wzorową matką, za nerwowa byłam dziś:-:)-:)-(

Witam. Może i mnie przygarniecie tutaj?;-)
Witaj. wiedze, ze coraz wiecej lipcowek sie tu pojawia.

Ja slucha m fajnej piosenki wolnej,co na weselu sobie mlodzi zazyczyli,,wolna super milosna..Kindla-Z kims takim jak TY...
Znalazlam sobie w necie i teraz i ja slucham tej pioseneczki.:tak::-D Fajna.Taka mega romantyczna.;-)

a mały wam nie chce w foteliku??
moj pamietam,tylko jak zapalony samochod byl to juz spal i bylo bez problemow..hehe...ale jak to wsyzscy nam gadali,on juz w ciazy byl przyzwyczajany do wyjazdow,bo my non stop gdzies jezdzilismy w trasy,,itp itddd:-p:baffled:
Z Maciusiem tez nie bylo problemow. A z Grzesiem to juz jest roznie -czasem potrafi palakac i z 10 minut. Nie da sie wtedy go uspokoic i zasypia ze zmeczenia.:baffled:

Bodzinka fajne zdjecie.

Bodzinka ja tez szukam co b tutaj wsunac na jezyk,i jakos an nic nie mam ochoty
ja chyba sobie brwarka lykne sama,heee
Ale wam dobrze, ja tez czasem mam ochote na cos (np. piwko). Ale jak skoncze z Grzesiem, to zaszaleje -pewnie jednym piwkiem sie upije.:-D:-D:-D
Ale nie narzekam-pic nie moge, ale za to moge jesc wszystko (Grzes nie wybrzydza i nie miewa problemow):tak:

Witam ja ja mam mało czasu ostatnio nawet poczytac was nie mogę:-( a w przyszłym tyg do Pl jadę i będę dopiero około 15 stycznia.Matko ale się stesknie za wami wszystkimi buuuuuuuuuuuu

Vici i nam Ciebie tu brakuje. A Ty jeszcze tu piszesz, ze Cie nie bedzie troche. :-(

Dziewczyny, wiecie moze co u mojej "krajanki" -Cloe?:confused: Jak sie czuje? Moze ktoras z zamknietego da znac co u niej slychac?:confused:

Witam ja ja mam mało czasu ostatnio nawet poczytac was nie mogę:-( a w przyszłym tyg do Pl jadę i będę dopiero około 15 stycznia.Matko ale się stesknie za wami wszystkimi buuuuuuuuuuuu
oj my tez zatesknimy za tob i to bardzo,,malo cie i nie bedzie,,ale ostatnio czesto do PL jezdzicie,,chyba fajnie tak odwiedzic rodiznke co..

Vici i nam Ciebie tu brakuje. A Ty jeszcze tu piszesz, ze Cie nie bedzie troche. :-(

Dziewczyny, wiecie moze co u mojej "krajanki" -Cloe?:confused: Jak sie czuje? Moze ktoras z zamknietego da znac co u niej slychac?:confused:
spoko juz czytam,,ale weim ze u niej jest oki...

No asiulinka da lam Cloe upomnienie,hehe ze sie ptacie o nia,,ma sie odezwac tutaj,,ale u niej spoko,odpoczywa sobie po swietach....

A do mnie non stop kolesie meza wydzwaniaja,czy jak zostanie dluzej to dostanie wpierdziel,juz mialam 3 telefony,,co za gady,,oczywisci do 24 moze byc,,niech ma pozwolilam mu,,ach szkoda gadac,,a ja sobie to odbije czyms innym-mus kupic torebke i on mi na nia da,heheee....dobrze to sobbie wykombinowalam co nie:sorry2::cool:

reklama
No asiulinka da lam Cloe upomnienie,hehe ze sie ptacie o nia,,ma sie odezwac tutaj,,ale u niej spoko,odpoczywa sobie po swietach....

A do mnie non stop kolesie meza wydzwaniaja,czy jak zostanie dluzej to dostanie wpierdziel,juz mialam 3 telefony,,co za gady,,oczywisci do 24 moze byc,,niech ma pozwolilam mu,,ach szkoda gadac,,a ja sobie to odbije czyms innym-mus kupic torebke i on mi na nia da,heheee....dobrze to sobbie wykombinowalam co nie:sorry2::cool:
dzieki Ewcia.:-)
Niezle liczysz, w koncu Ty matematyczka jestes, wiec to wszystko wyjasnia.;-):-D

Do góry