Dzisiaj pewnie już tu nie zaglądnę, bo po 13 wychodzimy.A ja nie wiem w co mam się ubrać.Mam dwa zestawy i nie mogę się zdecydować
.I zawsze w takich sytuacjach zazdroszczę facetom, że tylko zakładają gajerek i jakąś koszulę i mają spokój
.
A żeby było śmiesznie, to boli mnie gardło, dopadł mnie katar...
Miłego dnia, dziewczyny
oj tylko nie choruj,,a sio choroba,,wybierz w cyzm ci wygodnie...
a faceci naprawde maja dobrze z ubieraniem,my mus poprasowac przygotowac,a oni hop i wlozone bez zadnych precyzji i trudu,,a my...uuuuu
dziewczyny czy kupa z pianą to oznaka alergii??
my dzis chyba tez ruszamy z mezem dupska... na obiad mnie zaprasza... przyznam sie szczerze ze w te dni wolne, jak sie facet zrelaksuje to jest całkiem do rzeczy... bo jak pracuje to dramat...
reniferku z kupka to ja nie mam pojecia,,boze czlowiek nie mial taich przejsc,ani nie pamieta,,ludzie,,jak ten czas leic...
milego i smacznego obiadku na miescie...
Witam sobotnio.
Dziś mieliśmy w nocy akcję.... wywaliła się choinka
nie mam pojęcia jak to się mogło stać
potłukły się dwie bombki, czub i lampki nie działają :-( Zarąbiście
Ewcia jak tam mąż po imprezie..... wrócił na czas ;-)
Miłej soboty życzę
lo matko to nieżle,,jakas pijana,,sewa przyznaj sie upilas choinke,ze sie sama wywala??? hehe,,zartuje...
A maz niestety 3 h spoznienia i w nocy jeszcze zaczal mnie wyzywac,bo pijany to odwazny,a ja z pijakiem nie chcialam gadac,,ach,,ale mu dzisiaj nastawiam...bo nie wytrzymam....łośśśśśś z niego,napije sie i szlaja....a potem nic nie pamietaa
Marta mądrze mówisz... to moze od pepsi?? bo powoli powracam do zycia i sobie od prau dni szklaneczke serwuje ;-);-)
no byc moze,ja tez marzylam o coli lub pepsi-pamietam to;-)
:-)
no miejmy nadzieje ze przyjdzie niby 31 ma padac wszedzie duzo sniegu,oby oby...
Milego wypadu iwonka na zakupki...
Ewcia tak to jest z facetami jak gdzieś się wyrwą to chulaj duszaA jak nam się trochę wydłuzy jakiś wypad to ile gadania pozniej
no dokladnie,,ja mialam dzisiaj wyjsc,no i co on nie pozwolil mi,bo przeciez przyjechal,a ja bede sie szlajac,no ale to ze on poszedl,to nie wazne,,bo on moze a ja nie,,,co za sprawiedliwosc...ale dzisiaj mu nagadam,,niech on wstanie tylko....