reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona my tez siedzimy w domu w Sylwestra (bo ja matka karmicielka, wiec Grzesia nie sprzedamy). To moze razem sie zabawimy.;-):-D

:)

My też chyba w domu to może razem się zabawimy:-)Przez skeypa, telesylwester:-):-):-)

To ja dołączę z chęcią na telesylwestra:-D:-D:-D
No i zobaczcie jaką mamy ekipę na sylewstra:tak::-):-D:-D:-D:-D
Witam. Może i mnie przygarniecie tutaj?;-)
Jasne witaj:-)

Witam nowe mamusie.
Ja się okropnie lenię. Nic mi się nie chce a planów sylwestrowych nie mam. Siedzimy też w domku. Nie miałam ochoty nigdzie iść. Zaglądam do was żeby nie mieć za dużo zaległości. Pozdrawiam
ANIAB a jak dziś się czujesz?? Mam nadzieję,że lepiej:tak:

reklama
We mnie sie dziiś taka jakaś zła enargia nagromadziła...Włączyłam małemu "Epoke lodowcową", bo jak łaził za mna i płakał be\z powodu to czułam w sobie taką furie...Bałam się,że nie wytrzymam.Mój ma urlop ale też się szlaja.
Ogląda bajke i aż pieje do mówiących zwierzątek:-):-)

We mnie sie dziiś taka jakaś zła enargia nagromadziła...Włączyłam małemu "Epoke lodowcową", bo jak łaził za mna i płakał be\z powodu to czułam w sobie taką furie...Bałam się,że nie wytrzymam.Mój ma urlop ale też się szlaja.
Ogląda bajke i aż pieje do mówiących zwierzątek:-):-)
nono nerw Bodzia,,,hehe mnie tez nieraz sie udziela i robie wsio zeby nie wyzyc sie an bliskich...

Moje wszystkie trzy śpią a ja kończę ziemniaczki z pulpetami z wołowinki(brajdak zrobił tatara na chrzciny i sporo zostało i szkoda żeby sę zmarnowało) i sosikiem pomidorowym:tak:.
smacznego,,ja jem salatke kebabowa,,sama zrobilam i sama chyba zjem,hehe

Marta ja nieznoszę tatara...blee:baffled: pulpeciki dużo lepsze:tak::tak::tak:.

Mój Kuba jest troszkę grzeczniejszy... tfu tfu żeby nie zapeszyć to mam chwilkę na BB;-)

Marta ja nieznoszę tatara...blee:baffled:
Ja miałam3 latka to wcinałam aż się uszy trzęsły,to zależy jak kto zrobi.Ojciec drobniusieńko siekał cebulę a brat(I kucharz RP:tak:,wrzuca do garka wszystko co ma pod ręką)skroił jak na mielone czy do wątróbki.Ostatnio gotował krupnik i przesmarzał cebulę:szok: (myślał,że to smalec)na stopionym łoj gęsi,którego używałam jak Olek był chory i dziwił się,że nie może zupy dosmakowac a w mieszkaniu śmierdziało towotem:tak:.

reklama
Do góry