Marta Śliczny synek,Śliczny torcik.Mnie jutro głowa będzie boleć.Dwa kieliszki wina i dali mi spróbować jakiegoś świństwa, metaksy.Kurcze ohyda.Troche bo troche ale jak ja nie pije to do bólu głowy wystarczy aaaa
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Bodzinka,jak usteczka?Jakoś zasnąc nie mogę a widzę,że jesteś.
Ania,też spac nie możesz?Witam.
Ania,też spac nie możesz?Witam.
Witajcie, my juz wrocilismy od tesciow. Jutro jedziemy do moich rodzicow.
Jestem padnieta, a jeszcze musze nas rozpakowac (nie bylo nas raptem jeden dzien, a tobolow jak na tydzien;-)),wiec wybaczcie, ale nie odpisze i juz spadam.
Ewcia spoznione, ale szczere zyczenia imieniowe.Duzo zdrowka i zadowolenia ze swoich mezczyzn.:-)
Jestem padnieta, a jeszcze musze nas rozpakowac (nie bylo nas raptem jeden dzien, a tobolow jak na tydzien;-)),wiec wybaczcie, ale nie odpisze i juz spadam.
Ewcia spoznione, ale szczere zyczenia imieniowe.Duzo zdrowka i zadowolenia ze swoich mezczyzn.:-)
Marta1981
Rodzyneczka
Macie może waciki?Bo mi się skończyły i podkradłam Julkowi chusteczki,kurde jak sie pomoaluję od wielkiego święta to zawsze coś musi byc nie tak,albo stary sie czepia,że wybieram się na dzikie chłopy a wczoraj waciki się zużyły:-(.
Marta1981
Rodzyneczka
Czarna,już do jutra blisko,więc naj........lepsze życzenia imieninowe dla Mężusia:-).
Marta1981
Rodzyneczka
Jedziemy odwieźc chrzestnego,będziemy wieczorem.
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witajcie poświątecznie! My też już powróciliśmy. Sajgon się w domu zrobił, dzieciaki energię odzyskały a mnie od wczoraj głowa boli. Cieszę się że już w domciu jestem. Muszę się wziąśc i rozpakowac torby! Zmykam! Papa. Do póżniej
Podziel się: