reklama
E
Ewcia81
Gość
DLA WAS KOCHANE TE ZYCZONKA OD NAS....
Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech świeci.
Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery,
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy...
Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech świeci.
Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery,
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy...
Wesołych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnej atmosferze. No a przede wszystkim zdrowia a także wymarzonych prezentów, wigilijnej uczty bez "skutkiów ubocznych" i wszystkiego naj, naj życzą:
Grzesio, Macio, Asia i Radek.
Grzesio, Macio, Asia i Radek.
E
Ewcia81
Gość
No wogole to dzien dobry w christmas eve
hehe
Matus baje oglada,tata auta popjechal pomyc na myjnie,,a ja ide myc głowe i sie szykowac,,no i odkurzyc musze,hehe,,a co tamw wigilie jak mu to muz..
A jedziemy na 16 do mojej mamy,a potem do szwagierki na 19,,takze dzien zalatany,,a jutro na wesele,,,
Pycha ty tez chyba na wesele lecisz jutro,to milej zabawy,,cieawe jak u nas ebdzie,bo mi sie nie chce isc wogole,buuuu..ale ma byc fajowo,obadamy...
Milego dnia..
hehe
Matus baje oglada,tata auta popjechal pomyc na myjnie,,a ja ide myc głowe i sie szykowac,,no i odkurzyc musze,hehe,,a co tamw wigilie jak mu to muz..
A jedziemy na 16 do mojej mamy,a potem do szwagierki na 19,,takze dzien zalatany,,a jutro na wesele,,,
Pycha ty tez chyba na wesele lecisz jutro,to milej zabawy,,cieawe jak u nas ebdzie,bo mi sie nie chce isc wogole,buuuu..ale ma byc fajowo,obadamy...
Milego dnia..
Agatka_BB
IX Lachon BB
KOCHANE WSZYSTKIEGO DOBREGO WAM ZYCZE, SPELNIENIA WSZYTSKICH MARZEN I DUZO DUZO ZDROWKA DLA WAS I DLA WASZYCH RODZIN
Ugotowane, posprzątane, teraz czekamy na pierwsza gwiazdke.
Ewcia,Pycha miłej zabawy na weselu:-):-)
Dziewczyny a ja wygladam jakby mnie M obił...
Wrga rozwalona, napuchnięta.Tak się kończą szaleństwa moich menów.Paweł rzucił Lola na łóżko a ten wyrżnął głową prosto w moją warge.Buuuu jak bolało i krew się lała.Jak nie urok....
Ewcia,Pycha miłej zabawy na weselu:-):-)
Dziewczyny a ja wygladam jakby mnie M obił...
Wrga rozwalona, napuchnięta.Tak się kończą szaleństwa moich menów.Paweł rzucił Lola na łóżko a ten wyrżnął głową prosto w moją warge.Buuuu jak bolało i krew się lała.Jak nie urok....
ania138
miłość w trzech wymiarach
Ała, ale musiało boleć .
Ale mój M też się podobnie bawi z dzieciakami tylko jeszcze tak drastycznie sie nie skończyło.
Ale mój M też się podobnie bawi z dzieciakami tylko jeszcze tak drastycznie sie nie skończyło.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Uuuuuuuuuu Bodzinka i jak tam warga? Biedna......
Ja juz w domku od 21;30 Vnaesska usnela w drodze powrotnej.Ja tez sie klade bo padam a jutro znow w gosci............
Ja juz w domku od 21;30 Vnaesska usnela w drodze powrotnej.Ja tez sie klade bo padam a jutro znow w gosci............
reklama
Warga się goi ale nadal wyglądam jak po bójce;-)Najgorsze jest to,że chciałam sobie fajną fotke zrobić a tu nici;-);-)Fotki będą ale na pewno nie wystrzałowe, chyba,że z profilu.No i mój M na mnie krzyczy,żebym robiła wypad od komputera.Teraz śpi ale zaraz będzie na pewno krzyczał:-):-)
A mnie za wami tęskno, w końcu na codzień więcej czasu spędzam z wami niż z nim
A mnie za wami tęskno, w końcu na codzień więcej czasu spędzam z wami niż z nim
Podziel się: