reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

1198481215548.jpg

Od Młodego dla Cioteczek

reklama
DLA WAS KOCHANE TE ZYCZONKA OD NAS....

027nf7.jpg

Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech świeci.
Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery,
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy...

021uf4.jpg

Wesołych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnej atmosferze. No a przede wszystkim zdrowia a także wymarzonych prezentów, wigilijnej uczty bez "skutkiów ubocznych" i wszystkiego naj, naj życzą:
Grzesio, Macio, Asia i Radek.
sw_16.gif
swieta_336.gif

No wogole to dzien dobry w christmas eve
hehe
Matus baje oglada,tata auta popjechal pomyc na myjnie,,a ja ide myc głowe i sie szykowac,,no i odkurzyc musze,hehe,,a co tamw wigilie jak mu to muz..
A jedziemy na 16 do mojej mamy,a potem do szwagierki na 19,,takze dzien zalatany,,a jutro na wesele,,,

Pycha ty tez chyba na wesele lecisz jutro,to milej zabawy,,cieawe jak u nas ebdzie,bo mi sie nie chce isc wogole,buuuu..ale ma byc fajowo,obadamy...
Milego dnia..

Ugotowane, posprzątane, teraz czekamy na pierwsza gwiazdke.
Ewcia,Pycha miłej zabawy na weselu:-):-)
Dziewczyny a ja wygladam jakby mnie M obił...
Wrga rozwalona, napuchnięta.Tak się kończą szaleństwa moich menów.Paweł rzucił Lola na łóżko a ten wyrżnął głową prosto w moją warge.Buuuu jak bolało i krew się lała.Jak nie urok....

Uuuuuuuuuu Bodzinka i jak tam warga? Biedna......
Ja juz w domku od 21;30 Vnaesska usnela w drodze powrotnej.Ja tez sie klade bo padam a jutro znow w gosci............

Witam wieczornie :-)
My już jesteśmy po kolacji wigilijnej :-)
Jest tu ktoś ?

Bodzinka
- znam ten ból, mój mały już kilkakrotnie przywalił mi przez przypade głową tak, że warga pękła ;-)

reklama
Warga się goi ale nadal wyglądam jak po bójce;-)Najgorsze jest to,że chciałam sobie fajną fotke zrobić a tu nici;-);-)Fotki będą ale na pewno nie wystrzałowe, chyba,że z profilu.No i mój M na mnie krzyczy,żebym robiła wypad od komputera.Teraz śpi ale zaraz będzie na pewno krzyczał:-):-)
A mnie za wami tęskno, w końcu na codzień więcej czasu spędzam z wami niż z nim:-p:-p:-p

Do góry