reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry wieczor.
Dzis znow troche posprzatalam, zmienilam nam wszyskim posciel.

Iwona choinka sliczna, ale ladniejsze sa Twoje dzieciaczki.;-):-)

Bodzinka grunt o przekupstwo.;-) he he Ale dobrze, ze pomyslal i prezencik przeposinowy zakupil.:-p

Anaconda dzuje za zyczenia i Tobie i Twojej rodzince zycze spokojnych, rodzinnych swiat, no i szczesliwego nowego roku!:-) Pewnie przeczytasz to dopiero w styczniu, ale co tam.;-):-D

Iwonka tak jak pisala juz Ewcia -szkoda szafek.:-( A jutro zagon do roboty meza. -Niech odkui swe winy.;-):-)

No to ja zmykam. Zycze wszystkim dobrej nocy

Ciekawe jaka ja bede miala ta noc-poki co Grzesiek co chwila sie budzi.:confused::wściekła/y:

reklama
W związku z tym, że jutro przylatuje mój mąż i nie za bardzo będę miała czas na BB ( muszę się nim nacieszyć na kolejne kilka miesięcy)

Życzę Wam Wesołych Świąt! Odpoczywajcie, świętujcie, objadajcie się do syta :tak:a co najważniejsze... spędzajcie te święta w prawdziwie rodzinnej atmosferze. Buziaki.

Dzien dobry. U nas zagościła zima:-). Mój M mi wczoraj wieczorkiem poprawił humorek i dostałam od niego 100-ke na gwiazdkę żebym sobie coś kupiła i jeszcze dał 100 dla dzieci:tak:Tylko,że dziś nigdzie nie pójdę, bo nie mam z kim dzieciaków zostawić, ale to nic pójdę po świętach.

Sewa bardzo dziękujemy za piękne życzenia:-). Tobie też życzymy spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia .

Sewa Niech choinka pachnie lasem, niech zwierzaki mówią basem, niech w waszym domu radość gości, a w karpiu będzie mało ości:) Zdrowych i pogodnych Świąt!
555.jpeg

Dzień dobry! Ale jestem dzis zadowolona:-D Męża mam w domciu i zaraz lecę na zakupki. Prezenty powybierac:-) Wrzucę wam moje aniołeczki;-)

Choineczka będzie po południu to wrzucę potem. Buziaki mocne i do póżniej:happy2:

hej

ja tez wczoraj byłam na zakupach, kupiłam prezenty dla moich siostrzenic (książki), dla Majki (książke, bo fotelik dojdzie pewnie po swiętach), dla Darka (książki), no i dla siebie :-D:tak: i to największy, najlepszy i najdroższy: spodnie, pasek, torebke i bizuterie (naszyjnik i kolczyki) :happy2::happy2::happy2:

Hej przedświątecznie!
Ja juz po kąpieli, 2 pranie w trakcie i w piecu już buzuje :tak::-D.
Oczywiście dzisiaj jak zawsze sama z dziećmi siedzę do 16 :dry:, ale potem jedziemy na zakupy :tak:po takie juz ostatnie pierdołki :-D.
Wczoraj byłam z mamą po jej prezent, wybrała spodnie 3/4 bardzo fajne :tak:
Wczoraj też były urodziny mojej teściowej i wiecie co, nie poszłam :-D, chyba bym głupia była jak bym to zrobiła, co ja delegacja jestem :-D.
Mariusz mówił że jak wrócił to się z nim na podwórku mijał i piękna mówiła że jest w sobotę po 18 w domu, no to jak będzie chciał to sobie pójdzie mi wystarczy ze we wtorek ją będę oglądać!

Maja ogląda bajkę a Dawid zaczął ją zaczepiać a ona wepchnęła mu smoczek i młody zasypia :-D

Ania138,ja po szczepieniu nie kąpałam swoich facetków.Mały miał stan podgorączkowy,więc wolałam nie ryzykowac:tak:.
Futryn nie malowałam bo stary znów zapomniał kupic farbę:wściekła/y:,ale złapałam nerwai poprzybijałam zazdrostki w kuchni:tak::-).
Problem mi się sam rozwiązał bo zadzwonił to mnie znajomy i tak gadała i bujałąm Dawidka że zasnął :tak::-D

Madzia znów nie śpi:dry: Biega po mieszkaniu:baffled:
Aha mama mi powiedziała że do 3 stycznia w rossmanie jest promocja na zdjęcia w formacie 10. Kosztują 22 gr jeśli zamawia się co najmniej 100. hehe jutro posyłam:-p
O! to Bardzo tanio muszę to koniecznie wykorzystać i będę na bieżąco :tak:

Ania138 - ja nie kąpałam po szczepieniu dziecka. Zresztą nam w szpitalu powiedzieli, żeby takiego maluszka kąpać co drugi dzień, dopóki nie zacznie przemieszczać się po mieszkaniu.

Dobrej nocki!
Ja tak kąpię co drugi a czasem trzeci dzień co bardzo nie podoba sie niektórym w rodzinie :dry:, ale to moja sprawa a teraz mam argument jak znowu ktoś coś powie :tak:.

Mam dość!!!Dzien w dzien sprzątam i nigdy nie widać:-:)-:)-:)-:)-(Po co ja się męcze jak za 5 min jak nie Karol to Paweł zrobią bajzel:-:)-:)-(
U mnie to samo, ja będę sprzatać dopiero w niedzielę wieczorem bo i tak święta w "samochodzie" :dry:to jest szansa że w domu czysto będzie :tak:

Na 36m...Może dokupie jeszcze winka???
Ja chyba zwarjowałam,że się zgodziłam.Za dobre mam serce....
:szok: to faktycznie będziesz mieć wesoło ;-), wina wina dajcie ;-):-D

Dziewczyny a to moje dzieciaczki przy naszej choince tylko nie widać,że lampki zapalone:-p

obraz009yz4.jpg
Śliczne dziewczynki i choinka :tak:, a widzę że masz aparat sony :-D

Dzień dobry! Ale jestem dzis zadowolona:-D Męża mam w domciu i zaraz lecę na zakupki. Prezenty powybierac:-) Wrzucę wam moje aniołeczki;-)

Choineczka będzie po południu to wrzucę potem. Buziaki mocne i do póżniej:happy2:
Nie ma nic lepszego niż mama w dobrym humorze :tak:.
a tak swoją drogą to ja na Twoje dzieci mogła bym patrzeć bez przerwy ( bez żadnych podejrzeń proszę ;-):-D ). Oni mają takie śliczne oczka :tak: i buźki no mniam

reklama
Witam :)

U nas zapowiada się bardzo intensywny dzień, a nawet trzy ;-) Sprzątanie, zakupy, gotowanie...
Także witam się tylko i znikam.

sikorka - dzieciaki słodkie!
ania138 - choinka imponująca :) My naszą dopiero jutro rozkładamy ;-)

Do góry