reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heh Ewcia ja też chyba zgapię taki prezent:tak:Tylko muszę zobaczyć czy gdzieś indziej nie ma też takiej oferty i porównać ceny bo ja muszę dwie takie zrobić dla jednych i drugich co by się nie poobrażali:-D
Ja zmykam kleić pierogi. Istne szaleństwo ale mężowi trzeba ulubiony przysmak zaserwować na powitanie;-)

Ewcia fajny pomysł:-):tak:Ja potrzebuje prezent na 7 stycznia.Moja prabacia, praprabacia Lola konczy wtedy 90 lat.
Postanowliliśmy jakieś śliczne zdjątko w ramki i jakiś drobiag do tego, kmizelke, ciapki ciepłe.Pomózcie.
To moja prababcia Lucynka:-)

Ja też nie mam już ani babc ani dziadków:-(
Pierogi zrobione pędzę teraz po Madzię do szkoły. Dzięki Bogu jutro ostatni dzień i jakieś wolne w końcu bo już mam dość tego rannego wstawania i Madzia też:-D

Chlopaki mają 2 prababcie i babcię i dziadka.Ci ostatni właśnie zrobili nalot,bo przywieźli mąkę i jajka.Próbuję zgrac zdjęcia na prezent dla chrzestnych,ala skacząc na piłce z marudnym krasnaslem to i pisac ciężko:tak::-D.

Zimno mi...Nie umiem się zagrzać ostatnio...Chyba będe musiała herbatke z prądem, tylko prądu nie mam;-);-)

reklama
Do góry