reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka udanych,miłych,nie tłocznych zakupow..
Anaconda nie nerwuj sie,,masz racje wyjedź odpocnzij od nich,hehe

A ja robie Foto ksiązke babci na dzien babci,,ale juz zaczynam bo z dwa tyg sie czeka..zatem,,hmm,,a to roboty od cholery,,bo sammeu sie wkleja zdjecia,tla wybiera teksty pipsze,,wiec mam co robic...

reklama
Dzień dobry!

U mnie jak na razie w miarę ok. Ale pogoda nie nastraja na świąteczne przygotowania :no:

Słuchajcie od jakiegoś czasu podaję Jędrkowi KIDABION taki syrop z kwasami Omega-3 i witaminami. To jest takie wstrętne w smaku, a Jędrek codziennie rano woła, żeby mu podać, bo on chce być silny i zdrowy. Otwiera buzię i zjada :szok: jestem z niego dumna.
A i jeszcze dostał Kalendarz Adwentowy i tam otwiera się okienka z czekoladkami, można zjeść jedną czekoladkę na dzień i on zjada jedną i odkłada. Fajnie.

Ewcia aż się zdziwiłam jak zobaczyłam rano Twoje posty...... zapomniałam, że Ty juz masz wolne. Fajnie :tak: A jak nastroje przed przyjazdem męża..... bo u mnie coraz lepsze ;-):-)
:tak:
Sewcia helołka...hahha..niespodzianka,ewcia od rana z wami....
Nom wiesz co moj mały tez codziennie pije syropek,,no i sam wola,a jest paskudny i smierdzi,blee,,a jemu smakuje i nic nie popija....:baffled:
Moje nastroje super,,wogole ja wesola dziewczyna,hehe,,ale cos miza wesolo,,wiec wiesz wszystko moze ulec zmianie,,:dry:
no ciesze sie ze u ciebie oki..u mnie tez...
jeszzcze 2 dni i bedziemy miec swoich facetow...:tak::-)

Zapomniałam napisać....

Agatka fajny nowy avatarek :tak:

asiulinka też mam dzień lenia.....

Sewcia dziekuje bardzo:happy2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jeszcze siedzę :-D:-D:-D:-D
po tym tekscie przypomniały mi się nocne marki.....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pamietam jak rano przychodzilam do kompa a tam 20 stronek do przeczytania:szok::szok::-D:-D:-D:-D

A ja robie Foto ksiązke babci na dzien babci,,ale juz zaczynam bo z dwa tyg sie czeka..zatem,,hmm,,a to roboty od cholery,,bo sammeu sie wkleja zdjecia,tla wybiera teksty pipsze,,wiec mam co robic...

Ewcia ale ty masz fajne pomysly......

dzien dobry

moj M mial byc juz w domku ale pojechal z kolezanka z pracy pomoc jej auto kupowac :baffled::dry:
wiec jak zwykle go nie ma:baffled:
Ale obiecal mi ze zrobi do soboty wszystko o co go poprosilam:szok: zmienil sie ostatnio ten moj chlop:szok: i to na lepsze :cool2:

My dzis jedziemy po rybki i musze je zawiezc do mojej mamy bo ma wanne i tam sobie troszke poplywaja jeszcze.

Nie wiem co bede jeszcze dzisiaj robic nie mam pomyslow i nic mi si e nie chce MAM LENIA :baffled: ostatnio coraz czesciej, co sie ze mna dzieje :confused:

A ja miałam przed chwilą starcie z moją mamą :-:)-:)-( przez telefon. Rety ta atmosfera przedświąteczna mnie wykończy :baffled:

Hej kobietki:-)Ja jestem dziś bardzo happy:tak:
Sewa tak dzisiaj będzie o 1 w nocy ale to już bliżej niż dalej:-D
Ewcia ale masz super że wolne i odrazu cię na bb widać:-DI znowu ciężko pracujesz kurcze i nowe pomysły masz - album dla babci:-)
A moje z rana piją tran:no:Paskudztwo ale już im wchodzi;-)
A i Iwonka ale ci mąż niespodziankę z tym lokalem zrobił. Faceci nieraz nie myślą że mogliby z nami najpierw ustalić:no:Zdrówka dla Natalki

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pamietam jak rano przychodzilam do kompa a tam 20 stronek do przeczytania:szok::szok::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-Dhahah no te nocne marki the besciaki:-p:-p

Ewcia ale ty masz fajne pomysly......

a nudow wwszystko wymysle,hehee

:confused:

Ja zdjecia wlasnie skanuje,bo od babci wzielam,zeby niby pokazac tesciowej:-p,,a skanuje i wrzucam obrobione do tej ksiazki cewe,,super sprawa...:tak:

Agatko ja tobie tam poodpisywalam,ale jakos dziwnie to wyszlo,bo jako caly cytat,,chyab za duzo wykaswalam iz robil sie cytat z moich odp i twoci zdan:-D:-D

A ja miałam przed chwilą starcie z moją mamą :-:)-:)-( przez telefon. Rety ta atmosfera przedświąteczna mnie wykończy :baffled:
Sewcia kotku,,,,bedzie dobrze,,ta atmosfera,to zawsze taka nerwoowka przed swietami..ale pogodzicie sie,,napewno,to chwilowe-zobaczysz..buziaki,,a co tamm,,moc buziakow dla ciebie....

Ewcia ale masz super że wolne i odrazu cię na bb widać:-DI znowu ciężko pracujesz kurcze i nowe pomysły masz - album dla babci:-)
nom teraz jestem nono stop,,bedziecie mialy mnie dosc,,bo ja nawet sama do siebie pisze:szok::-D:-D,,i zrobilam sie dzienny marek:-p:dry::sorry2::cool:

reklama
Ale dziewczynki z rana w dobrych humorkach:-D:-D:-D aż miło poczytać
U nas jakiś wiatrzysko za oknem ale my się nie boimy i zaraz wyruszamy na zakupy, mam tylko nadzieję że Majce nic ten wiatrzysko nie zaszkodzi bo z teściową na pewno jej nie zostawię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry