reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I juz ostatnia wypowiedź :tak:
Mariusz zrobił mi dzisiaj niespodziankę i jak wrócił do domu to zaproponował zakupy :confused:, co było dla mnie szokiem. Miała do wyporu Lidl, Biedronka, Polo :dry: trochę się skrzywiłam i z trojga złego wybrałam pierwszego a on pojechał do Reala :tak:.
Ludu jak :szok:, ale nam się udało i w godzinę zakupy zrobione i kolejki nie było :tak:, super.
Tylko Majka trochę dokazywała :-(, straszna się ostatnio zrobiła, ale wiem że to trochę moja wina bo mam mniej czasu dla niej ale dobrze że ona nie ma tego za złe bo dzisiaj nawet sama od siebie poszła zabawić Dawidka i powiedziała mu że go kocha :happy2:, to było słodkie :tak:

Dobranoc

reklama
Witam w pochmurny dzionek :tak:
Oliwka pije mleczko, na raty, jak zwykle.Ja na chwilkę usiadłam przed kompem, bo obiecałam koledze z roku zeskanować notatki, ale na razie zamiast skanować siedzę na BB :zawstydzona/y:.
Później muszę umyć naczynia, bo się mojego J. nigdy nie doproszę.Znowu muszę poodkurzać, bo Oliwka chlebem nakruszyła.A jak już poodkurzam, to i podłogę przemyję.No i pozostanie mi ubranie choinki.Tylko ja nie umiem ubierać choinki :zawstydzona/y:.Światełka wiesza się na samym początku, czy na samym końcu :zawstydzona/y:??
ania138, zazdroszczę Ci tych zakupów, mój by 100 lat myślał i nigdy by nie wpadł na pomysł, że ja chcę porobić zakupy.:-(

Witam z rana. Ja dziś nie mam dobrego humoru - rozbieranie choinki pomoglo poprawić mój nastrój tylko na chwilkę. Natalka strasznie kaszle i ten kaszel jest taki brzydki, ze:szok:. Byłam wczoraj u lekarza i prosiłam o antybiotyk to powiedział,że gardło jest wirusowe, a na takie antybiotyków się nie podaje:baffled:. Dziś młoda chce iść do szkoły, bo mają jasełka dla rodziców, więc o 15 muszę iść na klasową Wigilię oczywiście z małym. Ponadto mój M wczoraj bez rozmowy ze mną zaklepał w McDonaldzie termin urodzin Natalki ( u nas taki zwyczaj, że dzieci wyprawiają urodziny w jakiś lokalach), ale powiedział, że wszystkie szczegóły przyjdę omówić i podpisać umowę ja. No i oczywiście jeszcze powiedział, że ja przyjdę jutro ( czyli dziś). Na dodatek nie zostawił mi samochodu. No tak bierz kobieto wózek z dzieckiem i leć taki kawał:wściekła/y:. Jeszcze dziś mi jest to wybitnie nie na rękę, bo mam za dużo roboty, do tego ta Wigilia w szkole.:wściekła/y: A chciałam jeszcze pójść do lokalu Tele pizzy zobaczyć ile u nich kosztuje wyprawienie urodzin i co dają i dopiero wybrać ech szkoda słów....

Dzien dobry..
Moj maly juz w peckolu,ja bede jadla sniadanko-pizze wczorajsza,no i kawe pila....
A ja mam wwwwwwwwwwooooooooooollllllllllnnnnnnnnnneeeeeeeeee!!!:-):-)super sprawa...

No poczytam co u was od wczoraj...

Sewa i jak rozmowa?????

:-Do nie o nie zaznaczylam cytaty i bach ucieklo,,pojawila sie odpowiedx,,zaraz wyjde z siebie,,no ale coz EWA od nowa musi robic cytaty..albo odpisze,hmmm

Aniab wirtualnie moge nauczyc:-D:-D,ale ty i tak blisko mnie mieszkasz,ja mam rodzinie w Gryfinie i czesto tam bywalam-ale jak bylam mniejsza,tzn mlodsza...;-)
Iwonka ja zajrzalam na te forum,,typowo kocie i same kotki tam....mi tam tylko BB słuzy i pasi:tak:;-)
Sikoreczka ale miły,,dzieci z tay zero pzytku,,wex go kiedys zostaw na caly dzien,,,
ale tez dziwne faceci mysla,ze jak pracuja to juz nic wiecej nie trzeba,a tym bardziej dziecmi sie zajac,bo oni sie wyspac,bo oni zmeczeni,bo oni pracowali:no:jakie typy-oni sa mniej silni niz MY!!!
Woloszki jak tam maja,ale bidulka z niej,,dobrze,ze zabki cale...do wesela sie zagoi.hehe...Ja mam dzisiaj wigilie w peckolu u matka...ciekawe co bedzie....milej wizyty u denstysty....
Ania138 moja doba,hmm,,niezra mi sie wydaje,ze wieczność:-D:-D,,ale co ty normlaka..i nie robcie ze mnie jakiegos(jak to nazwac).....nom ze tyle robie i wogole,,ja tam jestem len,,ale z nudow wszytsko idzie wymyslec...:-p:-p..a sweterek nawet szybko mi idzie,,a juz bym go z checia ubrala i nosila,,ale dopiero pewnie po nowym roke...bo jak m wroci,to bedzie brak czasu....:baffled:
inna milego ubierania choinki,ja tez dzisiaj ubieram...a wiesz,ze ja nawet nie zwracalam nigdy uwagii czy swiatelka pierwsze czy nie..hmm,...ja poprostu nawalm co sie da na nia,,,,nie no zartuje...ae ja na koncu wieszam swiatelka...

Ja dzisiaj jade na maisto niedlugo po kawie,choinke ubieram z matem duża i przystrajam chate w srodku jakimis duperelkami swiatecznymi. A tazke mam WIGILIE w peckolu na 14.30...chyba sie wyrobie..hehe

no wiecie co teraz wlazłam, na odpowiedź,a tu moje wczesniejsze cytaty,,

no a gdzie wy??

ja w doma,a was nie ma,,,
EWa sama ze soba pokilka,,no dobra to ja podrutuje,hehehe

Witam:-)
Dziewczynki widze,ze konflikty z facetami w pełnej krasie..No tak.Przed świętami to prawie norma.Im się wydaje,że posprzatnie mieszkani z adzieckiem to pestka.
Tule was w szystkie.
Miałam cos napisac i zapomniałam..
Ide myć naczynia, ogarnąć mieszkanko i na zkupy.

A mnie jak wczoraj M i teściowa wkurzyli to powiedziałam że w piątek ma mnie zawieźć do mamy i chrzanie ich wszystkich, w sobotę wróci moja siostra i będę happy a rodzinę M mam mocno w d...
Wkurzam się bo święta się zbliżają a jeszcze nie przysłali mi kurteczko-płaszczyka co wygrałam na allegro, a tak myślałam że na święta już będzie:-:)-:)-(

reklama
Dzień dobry!

U mnie jak na razie w miarę ok. Ale pogoda nie nastraja na świąteczne przygotowania :no:

Słuchajcie od jakiegoś czasu podaję Jędrkowi KIDABION taki syrop z kwasami Omega-3 i witaminami. To jest takie wstrętne w smaku, a Jędrek codziennie rano woła, żeby mu podać, bo on chce być silny i zdrowy. Otwiera buzię i zjada :szok: jestem z niego dumna.
A i jeszcze dostał Kalendarz Adwentowy i tam otwiera się okienka z czekoladkami, można zjeść jedną czekoladkę na dzień i on zjada jedną i odkłada. Fajnie.

No to sobie trochę syna z rana wychwaliłam ;-):tak::-D

Iwona szkoda, że mąż tak sam zadecydował :dry: no i zdrówka dla Natalki życzę.

Sikoreczka oj Ci faceci.... trzymaj się kochana....

Inna ja na choinkę wieszam światełka i dopiero potem stroję resztę :tak:

Ania138 brawa dla męża...... super, że szybko udało Wam się zakupki zrobić :tak:

Ewcia aż się zdziwiłam jak zobaczyłam rano Twoje posty...... zapomniałam, że Ty juz masz wolne. Fajnie :tak: A jak nastroje przed przyjazdem męża..... bo u mnie coraz lepsze ;-):-)

Aniab a Twój mąż to już chyba dziś będzie? Ale Ci fajnie :tak:

Do góry