reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Te puzzle to po 19,80 ale mi potrzeba 27 sztuk do paczek choinkowych do przedszkola.Tak więc przesyłka jest na koszt nadawcy:tak:.
Co do słomek smakowych to są też w zestawie Happy Meal z McDonalds'a.Olek zużył już wszystkie 4(truskawa,banan,karmel i czekolada).Tam w środku są małe groszki,które rozpuszczając się nadają mleku smak,:-)

Witam ale naapisalyscie hoho przed swietami a po tym szpitalu wiecznie czasu brak.Makaabra ale jutro nadrobie moze czesc a dzis juz dobranoc mowie papapa

Witajcie!
ufff... ale naklikalyscie:shocked2:Ale nie poddalam sie i przeczytalam te 10 stronek.:-)

nom jednak kasa dla mnie sie znalazła,,superrrrrrrrr
No to super prezent Ci zrobili -niespodzianka na swieta:-)

Ale sie rozpisalyscie.
Ja tylko napisze ze dzis bylam z dzieciakami u kontroli i sa zdrowe. Przy okazji bylam z moim kaszlem i sie okazalo ze mam zapalenie oskrzeli, porazka.
Przu okazji zrobilam zakupy i cala rodzinka juz ubrana na swieta. Stroik nie zrobilam nie mialam czasu ale moze jak sie jutro wyrobie to choinke wyciagniemy.
Mam zamiar jutro zrobic (ale ztym zamiarem roznie bywa) cisato z przepisu Pascala nazywa sie "Ciasto odwrocone". Ale moze sobie poleniu****e i bede udawac obloznie chora i wykorzystam meza, niech on posiedzi w garach :-D:-D:-D:-D
No to super, ze dzieciaczki juz zdrowe. A Ty bidulko poloz sie, odpoczywaj i zdrowiej. A meza pogon do roboty jak najbardziej.:tak: Duzo zdrowka.

Hej. Ale naklikałyście :szok:narazie do połowy doczytałam :-DJa wczoraj byłam z Matkiem u lekarza. Ma anginę.A potem walczyłam z gorączką u niego i już nawet kompa nie włączałam. Idę was poczytać dalej:tak:
Biedny Matus -mocno sciskam i zycze duzo zdrowia. A dla Ciebie duzo sil i cierpliwosci dla chorowitka.:-)

Dzis bylismy na zakupach w Tesco kolejki ogromne ale ja cwana bestja wykorzystalam swoj brzuszek i do specjalnie oznakowanej kasy wcisnelam sie bez kolejki zabierajac ze soba dwie inne ciezarowki ktore staly gdzies hen daleko,bo kolejki na pol marketu juz siegaly....Najpierw kulturalnie podeszlam do kasjerki i spytalam sie czy ta kasa jest uprzywilejowana dzis tez i powiedziala ze jak najbardziej ale mozecie sobie wyobrazic miny innych ludzi a raczej kobiet ktorym sie to oczywiscie nie spodobalo i zaczela sie dyskusja....doszlo do wymiany zdan,kasjerka tez im na gadala i zamknely sie.
No i dobrze -korzystaj poki mozesz.;-):tak: Ja czasem mialam opory, ale stawalam przy poczatku kolejki (nie zaraz z poczatku), ale na szczescie nikt nic nie powiedzial. A ludzie nic nie powinni mowic -wybrali taka kolejke, wiec musza sie liczyc, ze jak znajdzie sie "ciezarowka";-), to musza ustapic.:tak::-)

A ja wczoraj powalczylam z moja kuchnia. Prawie cala posprzatalam (wraz z umyciem lodowki). Zostaly mi tylko trzy male poleczki i kuchenka z piekarnikiem (-masakra). Ale to jutro, bo dzis postanowilam odpoczywac. Zreszta wczoraj walczylam do 1 w nocy.:baffled: Ale jestem z siebie dumna.:tak:

Widze, ze zapanowal u Was swiateczny nastroj i pojawily sie choinki -wszystkie przepiekne.:tak: Tez bedze musiala mojego "zgwalcic", zeby przyniosl z piwnicy nasza. A potem juz tylko ubrac.:-)

Klavell duza rodzinke ma Twoj maz.:tak: Fajnie.:-)

Nie wiem czy jeszcze mialam cos pisac.
A jakbym sie nie pojawila juz, to zycze dobrej nocki.

Normlanie mam dosyc. Dopiero co sie chwailam ze maks jest zdrowy a tu dzis jechalismy na pogotowie bo go tak gardlo bolalo ze nie chcial jesc i nie mogl nic lykac i sie okazalo ze ma angine. Boziu gdzie on to zlapal, byl tylko jeden dzien w przedszkolu i dopiero co bylismy na kontroli. Tak jak nie choruja prawie caly rok to jak sie trafi chorobsko to trwa miesiac. I znow siedze kolejny tydzien w domu i sie wykoncze psychicznie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry