reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Co do koiet w ciąży..
Iwonka miałaś racje:tak:
Ja nie zapomne jak w ciąży jechałam tramwajem.Zresztą robiłam to dość często i raczej mi ustępowano ale wtedy jechałąm z koleżanką.Tramwaj pełen ludzi ja wsiadłam jednymi drzwiami a ona drugimi.Na cały tramwaj wrzasneł"Choć tu do mnie bo i tak nikt nie ustąpi miejsca ciężarnej".Cisza zaległa, wszyscy wzrok w okna.Jeden facet sie podniósł, ktróry jechał prawie do końca jak my..A reszta...Wstyd:dry::dry:
W sklepie zawsze stawałam w kolejce i ekspedientki aż zwracały mi uwage,że mam podchodzic pierwsza...

Dzien dobry.
Ja juz po sniadanku, dopijam herbatke z miodem.:-) Grzes jeszcze spi,ale pewnie juz niedlugo, bo Macius strasznie glosno sie zachowuje.:dry:

Sikoreczka duzo zdrowka dla Adrianka, a dla Ciebie duzo sil do walki z chorubskiem i codziennoscia.

Vici fajnie -bedziesz miala wesolona wigili -im wiecej ludzi, tym weselej.:-)

Bodzinka wspolczuje szwagra. Mysle, ze jakos uda Ci sie wymigac z tej wigilii.

Dziewczyny, a ja w ciąży korzystałam ze wszystkich przywilejów:tak::tak:. Może dlatego, że w pierwszej ciąży tego nie robiłam i wiecznie wystawałam w kolejkach, a nie czułam się najlepiej i obiecałam sobie, że jak będę znowu w ciąży to nie będę miała żadnych oporów, żeby to wykorzystać i wykorzystywałam w sklepach, na poczcie - wszędzie.

Ja też dołączam po sniadaniu do Was:-)Jestem okropnie niewyspana bo znowu do późna siedziałam. Przypomniało mi się wczoraj że na dziś muszę Madzi strój uszykować do szkoły no i prasowałam jeszcze bo rano bym zapomniała. A o 3 nad ranem daję małemu lek więc spania było malutko. Na dodatek Matek dziś w nocy marudził i popłakiwał bo temperatura znowu skoczyła a myslałam że już to mamy za sobą:hmm:
Co do kultury w naszym społeczeństwie to nawet wolę nie pisać bo po co nerwy sobie psuć:no: Idę ogarnąć i pomysleć o obiedzie

Witam kochane

ja dzis mam zamiar okna wymyc:dry: biore sie pomalu za robte bo mnie wigilia zastanie w brudzie ;-)

Iwonka pokaz brzuszek.....juz widac??? strasznie mi zlecial ten czas w ktorym miesiacu ty juz jestes??

a co do kolejek pierwszenstwa..... tez kiedys bylam wlasnie w tesco w bardzo wysokiej ciazy i kasjerka z konca kolejki mnie zawolala ze mam podejsc, no to podeszlam a facet ktory mial byc wlasnie kasowany zrobil taka awanture.....tej kasjerce ze on jets inwalida, nieplenosprawnym i wogole:baffled::-D, a oczywiscie nie byl i widac bylo to na pierwszy rzut oka.....ehhhh ludzie sa dziwni pod tym wzgledem....szkoda slow

Hej dziewuszki :-D, ja do Was później zaglądnę bo zabieramy się z Majką za pierniki a mam prośbę dajcie mi jakieś ładne życzonka na kartki świąteczne :-).
Z góry DZIĘKUJE

Hej dziewuszki :-D, ja do Was później zaglądnę bo zabieramy się z Majką za pierniki a mam prośbę dajcie mi jakieś ładne życzonka na kartki świąteczne :-).
Z góry DZIĘKUJE
Ja na kartkach napisalam takie:

Jak obyczaj każe stary,
według ojców naszych wiary,
chcemy złożyć Wam życzenia
z dniem Bożego Narodzenia.
Niech ta gwiazdka betlejemska,
która wschodzi tuż po zmroku,
da Wam szczęście i pomyślność'
W nadchodzącym Nowym Roku

lub takie:

Mikołaja bogatego, śniegu bialutkiego
Choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej
Minimum stresu, maksimum miłości
I tyle radości ile karp ma ości
Szczęścia kupę i rózgę na dupę
Do nieba choinki, wedzonej szynki
Wódki trzy skrzynki
Sylwestra do rana z lampką szampana
Oraz skoku do Nowego Roku
Wesołych Świąt życzy....

życzenia sciagnelam z http://www.e-zyczenia.pl/

reklama
Witam
biggrin.gif
:-)JUz wrocilam i gin powiedzial ze bedzie kolejna dziewczynka!
laugh.gif
:-DSzczerze powiem ze chcialam miec dziewczynke ale sie nastawilam na chlopaka bo i moj chcial synka i tak wogole dla parki i dlatego nie moge uwierzyc nadal ze to jednak druga corcia
yes2.gif
A:tak: dzis mialam sen i wysnila mi sie coreczka na usg wiec sen sie spelnil.:rofl2:
A to moj brzuszek:-)
rofl.gif

Do góry