reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w sobotnie popołudnie :-)

Ale stukacie, aż miło! Jak w dzień powszedni ;-) dawno tu takiego ruchu w weekend nie było ;-)

Idę Was doczytać.

reklama
aniu138 - a co się dzieje, czemu Dawidek nie chce cyca?

gosiaczek - trzymam kciuki za fasolkę :)

Reniferku - śliczne foty :)

Iwonka - nie, to nie ja :-) Przerobiłam sobie znalezioną w sieci grafikę na awatarek ;-)

Wracam do sprzątania i obiadu.

A my po obiadku. Teraz zamiast się zabrać za coś konkretnego, to ja czytam gazetę, siedzę przy kompie..... ale mam lenia :baffled:

Ewcia super, że dali Ci kasiorkę :tak:

Ja właśnie dojadam obiadowe frytki..Leniwa się zrobiłam ostatnio i mój szanowny M zafundował obiadek gotowy..Mniam..Chce któraś?????????

Jestem i ja. Skończylam łazienkę i teraz luz;-). Najgorsze w tym sprzątaniu jest to,że i tak za chwilę nie widać, że się sprzątało:baffled:. Dziś znowu musiałam odkurzać i wycierać kurze w całym mieszkaniu. Może i my jutro choinkę rozłożymy.

Sewa czemu nie wpadłaś na kawę:confused:..... myślałam, że się razem napijemy;-)

Ojej jakie słodkie lenistwo..Mój Paweł śpi a mój Karollo urzęduje na podłodze z zabawkami i warczy:-):-):-)
Jutro handlowa niedziela więc może uda mi się kupić ubranko dla siebie:-)Wyciągne chopka bo jak mam sam latać i przymierzać pilnując jednocześnie Młodego to mi się nie ce;-);-);-)

reklama
Do góry