reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Jestem i zyje..:-).Fajnie ze sie ktos o mnie martwi choc tutajWczoraj bylam po wyniki badan moczu ,pozniej w fotojokerze i tak sie w kurzylam ze glowa mama.Pojechalam odebrac zdjecia ktore mialy byc w prezencie gwiazdkowym dla 10 osob w raz z rameczkami itd... a tu lipa zdjecia zrobione byly ale ze skaza,bo szedla przez wszystkie czerwony pasek grubosci 4 cm ,mialam isc odrazu na poczte i 3 zdjecia w ramkach wyslac za granice......a czas nagli i nie mam ani zdjec ani prezentow:---------(,potem pojechalam na moje stare mieszkanko po choinke sztuczna bo w tym roku tak mamy bo ze chcialam ubrac wczesniej to zywa by mi tak nie postala przy kominku......I to wszystko sama wczoraj zalatwialam bo sie wkurzylam na mojego R. i z wozkiem autobusami sobie dalam rade a bylam w 3 miejscach, na koniec wrocilam taksowka bo z wozkiem,dzieckiem i choinka ciezka bym juz nie dala rady komunkiacja.....a jesli chodzi o ptasia grype to jeszcze jaja,majonez to wszystko moze byc zarazone.....
Renifer sliczny synek.Wszytskiego najlepszego z okazji 2 miesiecznicy:-)
Witam nowa mama:-)
Iwona supre zdjecie w podpisie:-)
Leika a czy to ty jestes na avatarku razem z kotkiemjest super
Renifer sliczny synek.Wszytskiego najlepszego z okazji 2 miesiecznicy:-)
Witam nowa mama:-)
Iwona supre zdjecie w podpisie:-)
Leika a czy to ty jestes na avatarku razem z kotkiemjest super
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam bardzo! Doczytałam ale odpisac nie dadzą Lecę na spacerek i do sprzątanka.Do póżniej ;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tak wczoraj jak wrocilam to sie wzielam za ubieranie razem z dzieckiem oczywiscie,a miala tyle radochy ze szok skonczylismy o 22:00.
Dobra zmykam szukac fotografa.....
Dobra zmykam szukac fotografa.....
E
Ewcia81
Gość
No hejka..
ja juz posprzatałam troszke,,czyli okno umyte u małego,firanki poprane i powieszone, w szafkach u małego i komodach posprzatane,,no i zrobilam porzadek z małymi ciuchami matetka,bo lezaly w łozku,albo szafach,,a teraz wek do piwnicy,,bo nie am miejsca teraz na nie,,moze potem sie przydadza,hehe
no i apadam,,kurcze,,a obiadnie mam nic zrobione,,zaraz cosik wykkombinuje dobrego,,ale coZ??
ja juz posprzatałam troszke,,czyli okno umyte u małego,firanki poprane i powieszone, w szafkach u małego i komodach posprzatane,,no i zrobilam porzadek z małymi ciuchami matetka,bo lezaly w łozku,albo szafach,,a teraz wek do piwnicy,,bo nie am miejsca teraz na nie,,moze potem sie przydadza,hehe
no i apadam,,kurcze,,a obiadnie mam nic zrobione,,zaraz cosik wykkombinuje dobrego,,ale coZ??
E
Ewcia81
Gość
wow jaka choinka,az miło popatrzec Iwonka na nia,,,:-)swietna,a jaka duza,,ja am mała tylko metrowa,bo nie mam miejsca na duza,,chociaz teraz po przestawce to by sie zmiescila,,ale nie ebde teraz szalała z choinka...
tez bym ubrała,ale najpierw poczekam na dywan,,bo potemz choinka nie bede latała i z meblami,,bo spadnie i mi sie bombki potłuką,,ale jakośw srode zamierzam ubrac u siebie i u mata...
tez bym ubrała,ale najpierw poczekam na dywan,,bo potemz choinka nie bede latała i z meblami,,bo spadnie i mi sie bombki potłuką,,ale jakośw srode zamierzam ubrac u siebie i u mata...
ania138
miłość w trzech wymiarach
witam w sobotę
wstaliśmy dzisiaj o 10:45 , kto wie która by się zrobiła gdyby tata mnie nie obudził telefonem.
Kolejny dzień boli mnie głowo
Mariusz w pracy już 5 minut temu powinien być w domu a około 13 wyjeżdżamy do mojej siostry do Torunia , super
Ale mam dzisiaj nerwa od samego rana , kot naszczał nam na kołdrę i przesiąkło aż na kanapę , o 6:30, prałam wszystko łącznie z kanapą mam nadzieję że nie będzie śmierdzieć , cholerny klakier ma swoją kuwetę i zawsze tam robi a co mu w nocy odbiło
Właśnie wrócił Mariusz a ja w jego szlafroku przed kompem
wstaliśmy dzisiaj o 10:45 , kto wie która by się zrobiła gdyby tata mnie nie obudził telefonem.
Kolejny dzień boli mnie głowo
Mariusz w pracy już 5 minut temu powinien być w domu a około 13 wyjeżdżamy do mojej siostry do Torunia , super
Ale mam dzisiaj nerwa od samego rana , kot naszczał nam na kołdrę i przesiąkło aż na kanapę , o 6:30, prałam wszystko łącznie z kanapą mam nadzieję że nie będzie śmierdzieć , cholerny klakier ma swoją kuwetę i zawsze tam robi a co mu w nocy odbiło
Czekam na pozytywne wiadomościDokładnie Iwonka, za 2 tyg się okaże czy mamy fasolkę.
A mikołaj duży jak mój Dawid , a jak łądnie głowę trzyma BRAWO, mój leń dopiero zaczynawitam sie
pragnę przedstawic ciociom moje dwumiesięczne szczescie:
ja mam, jeszcze ze szkolnych praktyk , zaraz wyszperam i napiszę na wątku kulinarnymDziewczyny macie przepis na makowiec???Tylko nie rolade i nie na drożdzowym cieście...Poratujcie biedną duszyczke...
Właśnie wrócił Mariusz a ja w jego szlafroku przed kompem
reklama
E
Ewcia81
Gość
no wiecie co mam zupe od wczoraj,jak sie nie zepsuła to dosypie ryzu i zjemy,bedzie gestsza z ryzem..
zaraz ugotuje i sprawdze czy dobra,,bo ja wczoraj zpaomnialam jej schowac do lodowki
zaraz ugotuje i sprawdze czy dobra,,bo ja wczoraj zpaomnialam jej schowac do lodowki
Podziel się: