reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jestem i zyje..:-).Fajnie ze sie ktos o mnie martwi choc tutaj:tak:Wczoraj bylam po wyniki badan moczu ,pozniej w fotojokerze i tak sie w kurzylam ze glowa mama.Pojechalam odebrac zdjecia ktore mialy byc w prezencie gwiazdkowym dla 10 osob w raz z rameczkami itd... a tu lipa zdjecia zrobione byly ale ze skaza,bo szedla przez wszystkie czerwony pasek grubosci 4 cm:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,mialam isc odrazu na poczte i 3 zdjecia w ramkach wyslac za granice......a czas nagli i nie mam ani zdjec ani prezentow:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(,potem pojechalam na moje stare mieszkanko po choinke sztuczna bo w tym roku tak mamy bo ze chcialam ubrac wczesniej to zywa by mi tak nie postala przy kominku......I to wszystko sama wczoraj zalatwialam bo sie wkurzylam na mojego R. i z wozkiem autobusami sobie dalam rade a bylam w 3 miejscach, na koniec wrocilam taksowka bo z wozkiem,dzieckiem i choinka ciezka bym juz nie dala rady komunkiacja.....a jesli chodzi o ptasia grype to jeszcze jaja,majonez to wszystko moze byc zarazone.....
Renifer sliczny synek.Wszytskiego najlepszego z okazji 2 miesiecznicy:-)
Witam nowa mama:-)
Iwona supre zdjecie w podpisie:-)
Leika a czy to ty jestes na avatarku razem z kotkiem:confused:jest super

Iwonka czy ty kobieto oszalałaś:szok: dźwigać to wszystko w twoim stanie nunu...:no:. Oszczędzaj się :tak:
Choinka śliczna czy to już ta tegoroczna rozłożona?? Jeśli tak to już nastrój świąteczny w domku masz:tak:

Ja też już chce......

Tak wczoraj jak wrocilam to sie wzielam za ubieranie razem z dzieckiem oczywiscie,a miala tyle radochy ze szok:) skonczylismy o 22:00.
Dobra zmykam szukac fotografa.....

My wrócilismy z zakupów. Nawet nie jest tak strasznie zimno jak mi się wydawało. Śniegu tyle, co kot napłakał :-(

Iwonka no to u Ciebie już święta, choinka stoi jest super :tak:

Iwona śliczne masz zdjęcie w podpisie :tak:

No hejka..
ja juz posprzatałam troszke,,czyli okno umyte u małego,firanki poprane i powieszone, w szafkach u małego i komodach posprzatane,,no i zrobilam porzadek z małymi ciuchami matetka,bo lezaly w łozku,albo szafach,,a teraz wek do piwnicy,,bo nie am miejsca teraz na nie,,moze potem sie przydadza,hehe

no i apadam,,kurcze,,a obiad:baffled::confused:nie mam nic zrobione,,zaraz cosik wykkombinuje dobrego,,ale coZ??

wow jaka choinka,az miło popatrzec Iwonka na nia,,,:tak::-)swietna,a jaka duza,,ja am mała tylko metrowa,bo nie mam miejsca na duza,,chociaz teraz po przestawce to by sie zmiescila,,ale nie ebde teraz szalała z choinka...
tez bym ubrała,ale najpierw poczekam na dywan,,bo potemz choinka nie bede latała i z meblami,,bo spadnie i mi sie bombki potłuką,,ale jakośw srode zamierzam ubrac u siebie i u mata...:tak:

witam w sobotę
wstaliśmy dzisiaj o 10:45 :szok:, kto wie która by się zrobiła gdyby tata mnie nie obudził telefonem.
Kolejny dzień boli mnie głowo :dry:
Mariusz w pracy już 5 minut temu powinien być w domu a około 13 wyjeżdżamy do mojej siostry do Torunia :tak:, super :-D

Ale mam dzisiaj nerwa od samego rana :wściekła/y:, kot naszczał nam na kołdrę i przesiąkło aż na kanapę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, o 6:30, prałam wszystko łącznie z kanapą mam nadzieję że nie będzie śmierdzieć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, cholerny klakier ma swoją kuwetę i zawsze tam robi a co mu w nocy odbiło :wściekła/y::wściekła/y::no::no:

Dokładnie Iwonka, za 2 tyg się okaże czy mamy fasolkę.
Czekam na pozytywne wiadomości :tak:

witam sie ;)

pragnę przedstawic ciociom moje dwumiesięczne szczescie:

af6645ee63df363e.jpg
5d528f099d66a652.jpg

A mikołaj duży jak mój Dawid :tak:, a jak łądnie głowę trzyma BRAWO, mój leń dopiero zaczyna :dry::-D

Dziewczyny macie przepis na makowiec???Tylko nie rolade i nie na drożdzowym cieście...Poratujcie biedną duszyczke...
ja mam, jeszcze ze szkolnych praktyk :tak:, zaraz wyszperam i napiszę na wątku kulinarnym :tak:

Właśnie wrócił Mariusz a ja w jego szlafroku przed kompem :baffled:

reklama
no wiecie co mam zupe od wczoraj,jak sie nie zepsuła to dosypie ryzu i zjemy,bedzie gestsza z ryzem..
zaraz ugotuje i sprawdze czy dobra,,bo ja wczoraj zpaomnialam jej schowac do lodowki:zawstydzona/y:

Do góry