reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie z rana!
U mnie nic nowego oprocz wielkiego zmeczenia, ale to przejdzie
Cos mnie gardlo pobolewa wiec musze cos zarzyc- wychodzi mi picie zimnego mleka w nocy hihihi

hop hop jest tam ktos jescze??

hello

L4dY-bIrd wóz superancki,

a my wczoraj tez stwierdzilismy że kupimy Mai nowy wózek, ale jeszcze nie wiem jaki , ja bym chciała z przekładana rączka i pompowanymi kołami,

a ja sie dziś wyspałam, :) bo Maja wstała o 6, ale tatuś się nia zajął, :) nawet mi zrobił sniadanko, :) a teraz sobie śpia :) :) :)

witajcie kobitki w palmowa niedzielke,u mnie slonko swieci ptaszki cwierkaja no jest wesoly ranek tylko czlowiek lekko wymeczony
L4dY-bIrd wozeczek zajewajowy a kierownik jaki zadowolony no ale chyba najbardziej zadowolona to na zdjeciach byka mamam
Pycha super masz mezusia jak sniadako ci uszykowal no a ja to musialam sama se zrobic i mezusowi tez (caly wczorajszy dzionek byl w robocie )-to niech mu bedzie
ale dziewuszki ja juz po psiatanu mam juz z glowy tylko jeszcze "drobne" zakupy swiateczne chociaz juz wczoraj czesc zrobilam
uciekam do wanienki wpasc bo wybywamy na obiadek do tesciow ale wczesniej jeszcze kosciulek z palemka oczywiscie no to zajze do was pewnie wieczorkiem -tylko nienaklikajcie zaduzo -bo trzeba duzo czytac
MILEGO,SLONECZNEGO WESOLEGO DNIA ZYCZE

Witajcie w niedziele!
Biedroneczko super wózeczek a jaki Jasio zadowolony ;D

A mi któs dziecko odmienił, jak zawsze był nie płaczacy to od dwóch dni zrobił sie nie do wytrzymania. Mam nadzieje ze ten katarek szybko mu przejdzie i kaszelek tez i wszystko wróci do normy.
A my ostatnio zrobilismy sobie spacerek w nosidełku i macio jak na pierwszy raz był zadowolony. Wszystko widział :D

a oto Macio z mamusia i koleżanka
img0129io1xj.jpg

Hej!
Ja po cieżkiej nocy ;( mały mi opróżnił 2 piersi i zamiast odbić- to zwymiotował- poszły 3 salwy ::) nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo go przebrałam i gdy dalej był niespokojny dałam mu cyca,troszkę wypił. Odbilo mu się i znowu marudził,zrobiłam mu herbatkę. I zasnął. Jak dziecko zwymiotuje to można mu dać jeść? Nie byłam pewna czy znowu nie pójdzie...
Tak w ogóle to musę go oszukiwać że idziemy na spacer i w wózku zasypia. Czy wasze dzieci też miały problemy z zasypianiem? Bo mój ma ogromne i nie wiem co zrobić. Zostawiam go na wpół śpiącego na noc, popłacze i zaśnie,ale mi go strasznie szkoda,a za dnia to w ogóle koszmar!
Kunda masz super dzieciątka:)
Biedronka gratulacje wózka :) fajny i super zdjęcia,widać, że wszyscy zadowoleni hihi
pozdrawiamy

siemanko!!!!!
lady no super ze masz w koncu ten wozek!! najwazniejsze ze kierownik zadowolony!
izabelka hubert tez tak mial ze nie moglismy go za nic w swiecie uspic i tak prawie dwa miesiace!!! az maz usypial go kladl go sobie na klatce piersiowej (dziecko brzuszkiem) i za pupke i delikatnie bujal i usypial a jak go odkladalismy to tez na brzuszek i spal ze dwie godz! a co do dawania papu jak uleje to ja slyszalam ze mozna bo przeciez dziecko jak zwruci to glodene!
kunda ja tez mam takie nosdelko ale nie wychodzilam z nim na spacer w nim bo balam sie ze sie przyzwyczai i nie bedzie chciala potem w wozku!!!!!!!

no wlasnie jem rosolek!!!
jak ja mam troszke czasu w niedziele bo maz przypilnuje bubu to was nie ma!!!! :(
MaMalgosia nareszcie sie odezwalas!!!!!!! bo juz myslalam ze nas nie lubisz! oj nie bylo cie tu dawno!!!!!!! gdzie sie podziewalas???

reklama
lady tak sobie patrze na jasia twojego co wkleilas to zdjecie zblizone jego buziaczka to taki slodki bobasek!!!!!!! no wyglada super!

ja sie bardziej zachwycam dzidzia nic wozkiem!!!!! zreszta wozek jest tylko dekoracja dla jasia! :-* :-* :-* :-*

Do góry